Nellyn viimeviikkoista tilausta

Oon lähiaikoina pistänyt niin ranttaliksi näiden mun vaateostosten kanssa, että nyt oisi varmasti aihetta pienelle stopille! Eiköhän näillä vaatekaapin uutuksilla vältytä vaatekriisiltä ainakin hetki.. Ja ihan vaan puolustuksena, oon lähinnä ihminen, joka ostaa harvoin yksittäisiä vaatteita, vaan useimmiten sitten kerralla kaiken tarpeellisen, joten eiköhän tää mun lähiaikojen vaatekaapin uudistus ole ihan sallittua. Nimim. Iines, jonka kaapissa roikkuu samat vaatteet vuodesta toiseen. Tällä hetkellä vanhin taitaa olla Kookain viskoosinen neuletakki, ostettu vuonna 2001 😀 Mut hei, mitäs nyt suotta heittämään hyvää pois!

Musta on muutenkin tullut ihan kamala hamstraaja noiden mun vaatteiden kanssa sen jälkeen, kun parin kirpparilla myynnin jälkeen aloin harmitella ties kuinka monen vaatteen myymistä. Joten tästäedes annan aikalailla kaiken vaan roikkua siellä taas seuraavat 10 vuotta, tosin kai sitä aina joskus voi pari hassua retkua karsia sieltä pois. Ainut ongelma tällä hetkellä on vaan tosiaan toi tilanpuute, aika yleistä meillä naisilla… No, ehkä vielä jonain päivänä saan sen oman upean (=ison) vaatehuoneen, johon mahtuu kaikki nätisti.

Tässä siis mun viimeviikkoista Nellyn tilausta..

Näistä lähti siis tilaukseen keskimmäinen keltainen toppi (löytyy vielä ainakin pinkkinä täältä ) ja musta pitsipaita Nellystä täältä.
Ja näistä toi eka nude Jeane Blushin mekko, joka oli jo eilen testikäytössä ja löytyy täältä. TYKKÄÄN! 🙂 
Ton valko-kukallisen jätin vielä harkintaan, koska noita juhlallisempia mekkoja on tullut hankittu nyt kesälle jo useampi.

Ja Dr.Denimin tummansiniset farkkuleggarit, jotka on valehtelematta istuvimmat ja parhaimmat farkkuleggarit ikinä! Ainiin ja toi

Mangon ihana leopardi-neuletakki.

Laitan näistä livekuvaa heti, kun kerkeän ottaa 🙂 Nyt töihin!

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(17892302)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

4 vastausta artikkeliin “Nellyn viimeviikkoista tilausta”

  1. Noniin, nyt lähtee ne neela-kengät tilaukseen ton jeane blushin demi-topin kanssa! (että kiitos vaan..:D)

    Ja en vois muuten olla enempää samaa mieltä noista kissy-farkkuleggareista. Reilu vuosi sitten ostin ensmäiset ja siitä asti en oikein muita farkkuja oo käyttänytkään. Viidet erilaiset löytyy noista kissyistä:)

  2. Natalia: siis niin onkin aivan huippuja! 🙂

    murumansikka: hahaha, samis 😀 hitto, miks mä keksin kissyt vasta pari kuukautta sitten?!

    Maija: niin on! 🙂 mä ehkä myös..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.