aurinkoenergiaa!

Noniin, parin viikon testikäytön jälkeen voin todeta, etten enää pärjäisi varmaan päivääkään ilman tota mun espressokeitintä! Eilen hujahti kokonaiset viisi kuppia aamun aikana ja olo oli muutama tunti sen jälkeen kutakuinkin mielenkiintoinen. No, mutta mitä nyt addikti tavoilleen voi 😀

Nyt alkaakin sitten se seitsemän päivän työputki ja todellinen uurastus, eli vielä noin 4h aikaa kerätä aurinkoenergiaa jemmaan parvekkeella ennen iltavuoroa!

Ja innostuin taas eilen mun puhelimen kanssa, kuten ehkä huomaa. Miten enää pärjäisinkään ilman iPhonea? Yks päivä kyllä kaivoin kaapista mun pinkin Nokia C3:sen ja kattelin sitä vähän haikein mielin, kun olihan se kuitenkin niin ihana..

Mun pitää tänään vielä setviä muutama juttu koskien mun syksyn kouluhommia ja ehkä lähteä tekemään pieni visiitti työhaastattelun muodossa ensi viikolla Helsinkiin, riippuen siitä mitä ennen sitä selviää. Ahdistaa kaikki tämmöiset säätämiset ja eteenkin odottelu. En kuitenkaan avaudu tänne vielä enempää näistä mun opintojen loppusuoran suunnitelmista, ennenkö saan niihin todellisen varmuuden. Tai pyrin muutenkin olla innostumatta asioista liikaa, koska sillon se pettymys on niin karu, jossei asiat menekkään aivan niin, kun oli suunnitellut.

Nyt lepuuttamaan aivoja virallisista asioista hömpän, eli sen uusimman Trendin pariin, jota en edelleenkään oo saanut luettua loppuun!

EDIT: S*NA, heti tuli pilviä!!

7 vastausta artikkeliin “aurinkoenergiaa!”

 1. Nauti aurinkopaisteesta (itse istun ilmastoidussa toimistossa töissä ja haikeilen ulos ikkunasta, mutta onneksi iltaisin ja vkl:a kerkiää ulkoilla). Niin ja tsemppiä työhaastatteluun ja muihinkin juttuihin! 🙂

 2. Mikä ohjelma tuo on puhelimessasi jolla teet kuvistasi tuollaisia?

 3. ilonasi: huoh, joo oli itsellä kans niin hikinen työpäivä ettei mitään rajaa, tsemppiä sullekkin! 😀

  Anonyymi: Instagram 🙂

 4. Niin ja kysyin joskus aijemminkin että onko sulla vieläkin se my inner circle blogi?! =)

 5. ulriikka: kiitti, tykkään myös! 🙂

  Anonyymi: joo, mutten oo oikein kerennyt kirjottaa sinne mitään aikoihin 🙂

  Riikka: kiitos! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.