Nellyn tilaus

Työpäivä 30c sisäilmassa ympäriinsä juosten käy aikalailla maratonista ja kun näitä päiviä on putkeen se ”muutama”, niin ei ihme, että on alkanut nyt lähipäivinä tulla ihmeen hyvin uni illalla.. Onneks huomenna on varmaan rauhallinen päivä töissä, tai siis toivottavasti kukaan ei oo ihan niin hullu, että pyhittäis sunnuntaita ale-ostoksille… Tai siis en mä ainakaan, tai en kyllä mitään muutakaan näin hullua hellepäivää. Kyllä ne jotkut näköjään sinnikkäästi silti jaksaa!

Asioista toisiin.. Nellyn tilauksesta päädyin pitämään seuraavanlaiset vaatekappaleet. Sen yks keltainen toppi lähti palautukseen, koska väri oli todellisuudessa ehkä vähän liian baby-yellow mun makuun 😀

1. Jeane Blushin musta pitsipaita, passeli ihan peruskäyttöön töihin sun muualle..
2. Jeane Blushin puuterinen/nude mekko, I’m in love ♥
3. Se Mangon neuletakki, myöskin superkätsy vaikkapa nyt töihin. (Jo loppuunmyyty)

4. No ne Dr.Denimin-lemppari farkkuleggarit!! Löytyy näköjään nyt myös harmaina. Kävin alkuviikosta ostamassa Carlingsista kahdet lisää, vaatekaapin pelastus! En ennen tätä ees itseasiassa tiennyt, että noita myydään Suomessa.

5. Nellyn Neelat turkooseina. Niiden mustien toimitusta odotellen, niin pääsen päättämään kumpiin päädyn.. Hmm.

Nyt meen makaamaan makkariin uuden tuulettimen ääreen, kaappaan kirjan hyllystä ja lukulasit päähän. Se on kivaa puuhaa se! Kivaa lauantaita!

Ps. Onko muille tullut ihme migreenikohtauksia näistä helteistä?? Oon ollut nyt kolme päivää kuoleman partaalla tän päänsäryn kanssa, ei voi aivotoimintaakaan ainakaan näin työpäivän jälkeen syyttää kovin häävistä vilkkaudesta..

2 vastausta artikkeliin “Nellyn tilaus”

  1. Ihana tuo nude mekko! Dr Denimin farkut on ihan parhaita, mä jo ostin syksyä varten ne harmaat 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.