sunnuntai 3

Huh. Sunnuntaisin on on poikkeuksetta aina tämmönen kooma päällä, oli sitten helle tai ei, olinpa sitten ollut lauantain töissä tai en, aina. Työ-sunnuntait menee aina niin jäissä, että hyvä jos saa asiakkaille suutansa auki, koti-sunnuntait muuten vaan saamatta yksinkertaisesti mitään aikaiseksi. Jos ois jotain luotettavia tilastoja, niin voisin sanoa, että nukun lähestulkoon joka, tai ainakin melkein jokaisen lauantain ja sunnuntain välisen yön kun tukki ja oon silti väsynyt niiden 12h yöunien jälkeen, kuten esimerkiksi tänään.. Huh. Kolme kuppia lattea saa onneks nää aivot pyörimään edes jotenkuten.

Katottiin eilen leffa, syötiin sipsejä, tapas-keksejä ja join puolikkaan lasillisen siideriä (ja siis todella pieni lasi) ja hyvä kun pysyin hereillä sen lopun elokuvan ajan, näin täällä 😀

Ps. Ihanaa kun opin vihdoin julkaisemaan puhelimella noita postauksia, tosin mulla ei oo mitään hajua miks tosta mobiilipostauksesta puuttuu puolet siitä tekstistä, mitä siihen kirjoitin, ihmeellistä tämä tekniikka.. Pitäis varmaan ladata puhelimeen Firefox, niin onnistuis jopa tän bloggerin kuvanlisäys, eikä tarviis lähettää noita mobiilipostauksia sähköpostina puhelimesta 🙂

Pps. Onko kellään vinkata mitään kivoja Instagramin tapaisia kuva-sovelluksia iPhoneen, joilla voisin leikkiä ens viikolla vaikka tylsillä tauoilla?! Ainiin ja vastailen kommentteihin taas illemmalla tai huomenna, joidenkin postausten osalta taas vähän kiireiden vuoksi jäänyt, sorppa!

NYT TÖIHIN!!

6 vastausta artikkeliin “sunnuntai 3”

 1. Heippa,

  Tuli mieleen noista Guessin kelloista sellanen juttu että onko sun kellojen ranneke naarmuuntunut? Omistan kaksi Guessin kelloa, toinen on juuri sellanen maskuliininen täyskullattu kello ja sen ranneke on kyllä ikävästi naarmuuntunut ajan kuluessa.. Harmittaa, eihän sitä huomaa kuin läheltä katsottaessa mutta silti..

 2. Ihania herkkuja!:)
  Pakko laittaa tähän vielä tosta sun harjoittelutyöpaikasta josta kerroit.. oikeesti mulle tuli melkeen tippa linssiin kun kerroit niin innostuneena tosta asiasta! Ihanaa kun jaksat tavoitella sitä mitä oikeasti haluat:) Itselleni tuli heti mieleen, että voisko työpaikkana olla Suomen Pankki? (sori tää arvailu) Mutta toi on vaan itselleni myös SE työpaikka, jossa halusiain sitten "isona" työskennellä.
  Ps. huomenna AMK-tulokset..iiks.

 3. Tiia: eikös! 🙂

  Elena: hmm ei tai en ainakaan ole kiinnittänyt asiaan huomiota, eli ei kai ainakaan mitenkään silmäänpistävästi.. ainakin omani ovat ruostumatonta terästä, eli samaa kun hackmanin aterimet (kiva vertaus) niin en tiedä kuinka helposti ne naarmuuntuu? en tietty tiedä mitä materiaalia omasi on, kun guessin korukellot on tietääkseni jotain muuta metallia? Kurja juttu, varsinkin jos on maksanut kellosta noi kivat Suomen Guessin hinnat.. 🙁

  Lissu: ei vitsi!!!! ihan täydelliset! 🙂 pitää huomenna perehtyä tohon nettikauppaan, kiitos vinkistä 😉

  Shahida shimul: 🙂

  murumansikka: Ei oo Suomen Pankki, mutta silti yksi Suomen arvostetuimmista finanssialan yhtiöistä 🙂 ehkä paljastan sitten,jos ja kun enemmän selviää! Ja hei tuu ihmeessä kertomaan amk-tulokset!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.