muinaisia kirjoituksia osa 2

Noniin, nyt seuraa toinen osa näitä mun upeita ala-asteen aikaisia raapustuksia. Mun lemppari näistä on ehdottomasti Robin Hood, vähän tommosta true gangsta-meininkiä 😀

(klikkaa toki nämäkin suuremmaksi!)

Mikäköhän tässä luonnonsuojelu-gaalassa oli pointtina? Mielenkiintoinen puhe kuitenkin, sanoisinko! 😀 Tietääkseni tää on myös 5.luokan tekeleitä. Upeaa, jos kahden vuoden mittaisilla opinnoilla meritietoyliopistossa (HAHA) saa jo puitteet ryhtyä tutkijaksi. Hyvin silti biologiset faktat hallussa!

Ja tässä oma kirjallinen arvioni mm. Robin Hoodin seikkailusta, Tuoli-runosta ja Matilda-tarinasta, joka ei nyt ollut niin kiinnostava, että oisin sitä jaksanut skannata. Tekstasin tän kuvan alle, mikäli käsialasta on vaikea saada selkoa.

”Tarinoiden ja runojen arviointia 4lk…Robin Hoodin ideoinnissa oli melko vaikeaa, sillä en keksinyt päästäni mitään. Runot oli helppo keksiä ja myös Matilda. Tykkäsin eniten runoista ja Matildasta, koska ne vaan olivat niin mukavia mielestäni. Runoissa käytin mukana huumorintajua. esim.. siinä istuu iso pieni vaikka oma pesu sieni.. Oli pätkä yhdestä runostani Tuolista. Paras alku oli ehkäpä Robin Hoodissa. Kiinnostavin juoni oli kenties Robin Hoodissa, mutta se oli samalla myös hyvin yksitoikkoinen. Surullisin juoni oli kenties Matildassa. Jännittävin oli Robin Hoodissa. Loppu oli hyvä molemmissa Matildassa kun Robin Hoodissakin. Humoristinen loppu oli ehkä runossani Tuoli. Missään ei ollut surullista loppua. Robin Hoodia ei kannata minun puolestani lukea! Mutta, Matilda ja Runot ovat lukemisen arvoisia.


Iines Aaltonen ”

Ps. Huom, toivottavasti ette lukeneet Robin Hoodia, ei nimittäin kuulemma kannata 😀

8 vastausta artikkeliin “muinaisia kirjoituksia osa 2”

 1. Onhan sun nyt toi Matilda-kirjoituskin skannattava kun kerta siitä "eniten tykkäsit"! Ihana pieni Iines!<3 😀

 2. Moikka!

  Kommentoin sinulle ensimmäistä kertaa. En ole ihminen, joka yleensä seuraa muotiblogia tai piittaa muodista tippaakaan. Mutta sinun blogisi on mielestäni aivan loistava, kiitos videopostausten. 🙂
  Ihmisestä saa paljon inhimillisemmän kuvan videon kautta ja blogi tuntuu olevan enemmän elämää täynnä niin verrattuna valokuvablogeihin. Ja täytyypä myöntää että olen pitänyt muotibloggareita hieman ulkonäkökeskeisinä hupakkoina, mutta sinun höpöttelyvideosi on kyllä rikkonut tätä kuvaa, koska vaikutat fiksulta ja herkältä tytöltä.

  Toivoisin siis lisää videoita, jos vaan jaksat niitä tehdä. 🙂
  Ihan perus höpöttely/kuulumisvideotkin on mukavia.

  terveisin anonyymia nainen 30v 🙂

 3. Viivi: no matilda oli vähän semmonen draama, ei mitään mille nauraa 😀

  AnsQ: haha, nyt vaan penkomaan kaappeja ja lipastoja!! 😀

  Anonyymi: Heippa! 🙂 Kiitos mukavasta kommentistasi, koitan saada kuvattua noita videoita taas heti kun muistan/ehdin/saan poistettua muistikortilta tilaa! Ihanaa kesän jatkoa ja kommentoihan jatkossakin 😉

 4. Sain tänään tiedon, että pääsin Tamkiin opiskelemaan liiketaloutta. Olen aivan innoissani, enkä malta odottaa syksyä mutta silti jotenkin suhtaudun epäilevästi Tradenomeihin. Niitä kun koulutetaan niin paljon ja työttömyys kukoistaa tällä alalla. Olen kuitenkin miettinyt, että pakkohan osan tradenomeista on pärjättävä ja menestyttävä työelämässä sekä tienattava ihan kivasti. Haluaisinkin nyt tietää, että mikä on sun mielestä se oikea suuntautumisvaihtoehto mikä työllistää hyvin ja palkkakin kannustaa työskentelemään? Mietin vielä, että jatkanko tradenomiopintojen jälkeen kauppakorkeaan, mutta perusteleppas nyt miksi juuri Tradenomi on parempi kuin ekonomi 😀 Oot tainnut tehdä aiheesta joskus postauksenkin, mutta sitäpä en nyt löytänyt 🙂

 5. Nora: täällä postaus aiheesta: http://it-aint-hard-to-tell.blogspot.com/2010/11/hyva-me-tradenomit.html omalla panoksellahan on niin suuri vaikutus omaan tulevaisuuteensa, tuskin tulet työllistymään kovin häävisti, jos teet harkan "helpoimpaan mahdolliseen paikkaan" johon pääsisi töihin ilman tukintoakin, esimerkiks nyt jonnekkin kauppaan.. eli yleensä harkka yritykseen, jossa jatko työsuhteelle on mahdollista myöhemminkin, on järkevä vaihtoehto! Nyt on tulossa kamala työvoimapuute finanssi- ja taloushallinnon alalla, joten niissä on ainakin työllistyminen aikalailla varma nakki, jos suorittaa harjoittelunsakin sinne. Itse suuntaudun finanssialaan, mutten tiedä onko se TAMK:issa mahdollista, tosin myös myynti-ja markkinointi on alana kasvussa ja uusia tekijöitä tarvitaan koko ajan 🙂 ja tiettyhän sen KTM:n voi lukea siihen päälle sitten, kun on saanut käytännönläheisen tradenomi-tutkinnon. Itse haluan lähinnä valmistumisen jälkeen tehdä töitä, aluksi ihan vain perushommia, enkä ole mitään huippupalkkahommia tavoittelemassakaan, onhan alalla kun alalla kuitenkin etenemismahdollisuutensa ja yritysten sisäiset koulutukset, mikäli hoitaa hommansa hyvin ja kokee, että haluaa kasvattaa osaamistaan 🙂 tsemppiä opintoihin, mikäli otat paikan vastaan!

  Ainiin ja ne perustelut (löytyy kyllä jo tuolta linkitetystä postauksesta) mutta lähinnä se, että saa työelämää tukevan käytännönläheisen tutkinnon ja pääsee töihin aiemmin ja etenemään uralla jonkin verran jo siinä ajassa, kun KTM käy opintonsa loppuun, eihän nyt valmistunut KTM:äkään voi uraansa aina ihan huipulta aloittaa, eli ei se akateeminen koulutus takaa mitään huippupaikkaa heti valmistumisen jälkeen, eteenkin kun on usean vuoden käynyt läpi teoriaa teorian perään 😉

 6. Luin vaan ton Robin Hoodin, mutta voin todeta, että oot selkeesti ollut tietoinen, että niillä siellä on ollut punnat käytössä kuvasta päätellen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.