kesä-converset?

Minä, joka ennen suorastaan vihasin Converseja, oon muuttunut viimeisen 6kk aikana suorastaan Converse (light)-faniksi! Seuraavaksi oon haahuilemassa noiden varrettomien lightien tai varrellisten nahka-lightien perään.. Katsoin yksi päivä, että Branch309:ssä, eli samassa paikassa josta tilasin mustat Conssit ihan naurettavan halvalla (kiitos vaan vielä lukijalle vinkistä!), olisi mun kokoa kahta eri pinkkiä lightia varrettomina. En vaan osaa taas päättää, kumpi sävy ois kesäkenkänä kivempi?

Tumma pinkki..?
..vai baby pink?
Neon-pinkithän ois tietty paras väri, muttei tällä kertaa vaihtoehtona, nyyh.
Hintaa näille tulisi postareineen taas se joku vähän reilut 30euroa, eli ei tosiaankaan paha hinta! Ja tähän väliin saa tosi mielellään taas jakaa nettikauppa-vinkkejä, jos tietää salaisen paikan, josta näitä (tai varrellisia, en jaksa pestä mun valkoisia, ois vaan helpompi tilata uudet :D) saisi superhalvalla ja mielellään myös koossa UK3! Vois taas tietty koittaa aloittaa sen eBaystä-metsästyksen heti kun ehdin.
Kummat pinkit on kivemmat? 🙂

22 vastausta artikkeliin “kesä-converset?”

 1. Mun mielestä nuo vaaleemmat, se on sellainen oikea vaaleanpunaisen sävy 🙂 Sellaiset valkoiset nahkaiset olis ihanat 😛

 2. Mä tilasin noi vaaleemmat joku tovi sitte. On tosi kivat 🙂

  Tuolla oli muuten Lacosten tennarit koossa UK3 (valkopersikkaväriset) ihan sikahalvalla viäl joku päivä sitte. Tuli heti sä mieleen,ku oot tollanen minikoipi!

 3. Tummat pinkit värinä hienommat, mutta baby pinkit ehkä "käytännöllisemmät". Kallistuisin baby pinkkeihin 😉

 4. Baby binkit! Mä en lämpene noille tummemmille yhtään, jotenkin likaset ja liian liilat.

 5. Juu mustakin nuo baby pinkit kivemmat:) toi on vähän jännä toi tumma pinkki…

 6. Mä en oo oikein tykännyt noista varrettomista, mutta ton värisenä ne vois jopa olla tosi kivat. Ihania värejä kummatkin.

 7. Ehdottomasti noi pinkimmät pinkit:)

  Ja kerronpas tässä samalla, että syksyllä mulla alkaa Turun AMKissa myyntityön tradenomin opinnot. (suuntaudun vakuutus- ja rahoituspalveluihin) Jyväskyläänkin olisi pisteet riittäneet, mutta se oli mulla 2. vaihtoehto:)

 8. Kattelin just ohjelmaa verta hikeä ja luksusta niin tuli sä heti mieleen. Sulla on miljoonat pari t kenkiä. Mihin tarviit kokoajan lisää ja lisää? Laitappa vaikka osa raha hyväntekeväisyyteen. Just tollasten "iiihhhh pitää olla miljoona kenkää ja vaatettaaaa iihhhhhh" -tyyppien takia kaikki kehitysmaiden raukat joutuu raatamaan niska limassa 🙁

 9. Tiia: joo, nahkaisia etsiskellen! 🙂

  Anonyymi: oi, valkopersikka kuulosti söpöltä väriltä! minikoipi haha 😀

  Anonyymi: ne on kyl ihanat! 🙂

  Anonyymi: mäkin oon täysin baby pinkkejen kannalla! 😀

  Anonyymi: mustakin 🙂

  Elli: nii, noi tummat ois kivemmat vähän räikeämpänä 🙂

  Anonyymi: niinpä! 🙂

  I'm lacking: en mäkään niistä ennen tykännyt yhtään, näköjään mieli muuttuu 😀

  Anonyymi: haha, no mut onneks ei ollut suurempi summa 😉 ja nyt pysyt hetken pois, haha! eivaan, ei oo tietääkseni hyviä aleja tiedossa, ellei glitterin aleja lasketa 😀

  murumansikka: hei onneksi olkoon!! 😉 ja tsemppiä opintoihin jo etukäteen!

  Anonyymi: en tiedä kyseistä ohjelmaa, mutta voin kyllä kertoa, ettei mulla tosiaankaan ole monia kenkiä 😀 mun jalka on niin pieni (koko 34,5), että joudun ostamaan suurinpiirtein jokaikisen sopivankokoisen vastaantulevan kenkäparin ja käyttämään vanhatkin kengät aina ihan henkihieveriin asti ennenkö heitän roskiin, koska uusia on niin hankala löytää.. hankala ehkä "ei-kenkä-ongelmaisen" ymmärtää tämmöistä pulmaa tosin, oishan se kivaa jos joka päivä löytyisi oman kokoisia kenkiä 🙁

 10. Sieltähän sitten lähti mustat nahka-Converset uuteen kotiin. Mutta kukapa tuollaisia hintoja voisi vastustaa, kun alle 50 eurolla sai! 🙂

 11. Nuo baby pinkit!, ihanat Toiset vähän enhkä liian liilat, vaikkakin nätit 🙂
  Harmittaa kun ei nuo lightit käy mun jalan muotoon ja ne paksupohjaset on taas niin ison näköset, eikä kyllä niin nätit kun nuo… 😀

  Ihana blogi muuten, kirjotat hirveen kivasti ja sillein aidosti! ja oon hirrrmu nätti 😉

 12. Kiitos ihanasta blogista heti ekaksi! Kannatan noita tummempia kenkiä. Kiva, että viitsit etsiä meille lukijoille tarjouksia ja esittelet näitä halvempia merkkejä ja tarjouksia eikä juuri noita kaikkein kalleimpia malleja. Joillakin bloggareilla vaan on niin kallis maku että hirvittää kuinka niiden rahat riittää hirveän kalliisiin huippumerkkilaukkuihin ja -kenkiin. Sulla on siinä suhteessa hyvin realistinen ja ekonominen ajattelutapa etkä heitä rahojasi mihin vaan turhaan ja kalliiseen pelkän kalliin merkin vuoksi. Sulla on toi laatu/hinta-ajattelu ihan kohdallaan. Jatka vaan samaan malliin. Terveisin myös toinen ekonomisesti ajatteleva ostaja

 13. Mull on itelläni noi vaaleemmat ja oon tykästyny niihin kovin, joten suosittelen niitä! (:

 14. EIKÄÄÄÄ, oliks pakko laittaa toi Converse-linkkiii 😀 Mä en oo ikinä niitä raaskinu ostaa, ku on niin "hintavat" ja löysin just viidet kengät, mitkä aion tilata, koska noi on niin superhalvat. Huohh 😀 Ihanku mulla ei noita kenkiä jo tarpeeks olis!

  T. Inka, joka osti alkukeväänä 15 uudet parit kevääks…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.