H&M-kukkapaita

Taas näitä pikapika kännypostauksia! Toivottavasti tää automaattinen tekstinsyöttö ei tällä kertaa muuta näitä lauseita ihan epäjohdonmukaisiksi 😀 mulla oli ennen töitä yks vähän virallisempi tapaaminen, jonka jälkeen meinasin paahtua hengiltä blazer päällä ja kävin nopsaa ostamassa henkalta jonkun vähän ilmavamman työpaidan. Mukaan tarttui kuvan kukkatoppi ja valitettavasti myös pari muuta paitaa 😀

12 vastausta artikkeliin “H&M-kukkapaita”

 1. Samis! Melkeen. Mut vastaavasta rekistä (Seinäjoella) nappasin lauantaina itelleni topin samaa sarjaa, mutta sen keltakukkasen. Oli tänään päällä 😀

 2. Näyttää tuossa kuvassa kivalta, mutta väritykseltään tuo toppi on todella outo. Se näyttää sille kuin se olisi jotenkin tosi likainen! Myöhemmin kuulin kun joku tyttöporukka kauhisteli samaa asiaa.

 3. ANOnyymi: HAHHAHA NIIN ON! söin ihan hullut mätöt tauolla ni oli pakko avata nappi 😀 hyvä minä!! ahahaha repeen!

  Anonyymi: no huh, oli kyllä kieltämättä aika jännä! on mulla toi sovellus, nyt itseasiassa ekaa kertaa koklasin sitä, toivottavasti ei tuu samanlaista tilannetta eteen! 🙂

 4. Aivan ihana toppi! Voisin huomenna käydä hakemassa tollasen, paljon ton hinta oli? 🙂

 5. Mun iphone 4 on tulossa ensi viikolla. En tiedä ketään muuta kuin sut jolla on kyseinen puhelin 😀 Niimpä olisin erittäin kiitollinen jos auttaisit mut alkuun. Onko jotain mitä kannattaa ensimmäisenä tehdä ja pitääkö puhelimeen ladata jotain? Jos niin mistä ja ei kai se maksa. Olen vähän ulapalla näistä jutuista mutta kiitos jo etukäteen jos jaksat vastata :)Tykkään sun blogista ihan älyttömästi 🙂

 6. Anonyymi: se on ihan parasta! 🙂

  Anonyymi: oiskohan ollut 9,90? en kattonut kun oli niin kova kiire 😀

  koo: heh, meidänkö liikkeessä asioit? 🙂

  Anonyymi: nooo se alku on aikamoista säätämistä sen kanssa.. mukana tulee kyllä kattavat ohjeet, mutta se ohjelmointi tapahtuu tietokoneeseen synkronoituna (tulee asentaa iTunes) ja kertoo aika paljolti mitä pitää tehdä. Osoitekirjan synkronointi onkin jotain asteen vaikeampaa hommaa (poikaystävä teki mun puolesta, meni hermo :D), että tsemppiä sen kanssa ainakin! Ei siis ominpäin tarvitse mitään asennella ainakaan aluksi, siinä on kaikki valmiina ja iTunes asentaa sen käyttövalmiiksi 🙂 tietty sitten voit alkaa apps storesta latailemaan pelejä sun muuta hömppää, siellä on top25 suosituimmat, joista kannattaa varmaan aloittaa noiden viihdehommien kanssa 🙂 Ja ei siis maksa mikään muu, kun noiden erillisten sovellustan asentaminen, mitkä ei tietty oo pakollisia, tosin useimmat ton puhelimen sovellukset vaatii mobiilinetti-paketin, otitko semmoisen puhelimen yhteydessä? Muuten voi tulla aikamoiset laskut jos niitä käyttää ilman pakettia, liittymästä riippuen siis. Toivottavasti oli edes jotain apua, saa kysyä jos jäi joku epäselväksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.