Lumene Sun Radiance

Kävin vihdoin ja viimein tällä viikolla ostamassa sitä paljon puhuttua Lumenen uutta matta-heleyttäjää, eli sitä sävyä 3.. Sain ekalla käyttökerralla jotain aivan kamalaa jälkeä aikaan sen kanssa ja loppupeleissä jouduin pyyhkimään naamaa vessapaperilla 5minuuttia, että tulos ois ollut jotain muuta, kun ”hieronpa tässä vähän aurinkopuuteria naamaan puuterilapulla”. Toisella kerralla olin onneks vähän fiksumpi ja keksin sekoittaa tän sävy 3:sen kanssa sitä vanhempaa sävyä 2, joiden sekaan lisäsin vielä Lumenen heleyttävää kosteusvoidetta ja johan oli kerrassaan heleytystä naamassa! Itseasiassa toi sävyjen 2+3+kosteusvoide-yhdistelmä oli ehkä tän vuoden paras keksintö multa ja lopputulos aivan täydellinen, vaikka itse nyt sanonkin.

Oisin tietty voinut lukea myös ensialkuun tota 3:sta koskevat ohjeet, jotka sanovat, että ”voidaan käyttää sellaisenaan kasvoille samoihin paikkoihin, joihin käytetään aurinkopuuteria”, eli ei ilmeisesti samaan tapaan kuten sitä tuttua ja turvallista 2:sta..

 Ylempänä siis 3 ja alempana ”hehkuvaisempi” sävy 2.

Eli, tuo sävy 3 on tosiaankin matta. Täten sillä ei yksinään saa samanlaista hohdetta, kun noilla sävyillä 1 ja 2, vaan toimii ainakin oman kokemukseni mukaan vain lähinnä rusketusmeikkinä. En edelleenkään ymmärrä millä järjellä tuota sävyä 2 ei ole voitu ottaa uudelleen myyntiin, eteenkin kun se sävyero ton 1 ja 3 välillä on aika suuri. Pitää varmaan tästäedes alkaa ostamaan syksyksi jemmaan noita sävyjä 1 ja 3 ja tyytyä vaan sekoittamaan niitä saadakseni omalle iholle sopivan sävyn.. Ellei noita 2-sävyisiä tietty tule vielä vastaan jossain alelaarissa.

Onko kukaan muu uskaltautunut testailemaan tota sävyä 3 ja mitä sävyä muut Lumenen heleyttäjä-fanit käyttää näistä 1-3? (Ja kenelläkään enää alelaari-havaintoja tosta sävy 2:sta? :D)

11 vastausta artikkeliin “Lumene Sun Radiance”

 1. Roosa: joo muistan tietty! 🙂 ei oo vaan ollut piiiitkään aikaan asiaa Helsinkiin, niin en ole päässyt sitä ostamaan, nyyh! Kerro sitten toki kokemuksista!

 2. Mä käytän tota nro. 3, mutta tosi vähän vaan. Ja laitan koko kasvoille! Mulla on niin tyhmästi, etten rusketu ollenkaan naamasta, niin se tuo mukavasti päivetystä iholle 🙂 ja ei, en näytä miltään klovnilta, koska laitan sitä niin vähän 😀

 3. Ite oon jo pitkään miettiny noitten uusien heleyttäjien ostamista.. mulla on onneks vielä jemmassa yks vanha nro 2 <3 Onko tuossa uudessa mattaaineessa sama koostumus kuin vanhassa kakkosessa?

 4. Joo ajattelinkin, että hetkinen kun ostin tota uutta kolmosta ja kokeilin, ja kun sä olit niin kovasti kehunut Lumenen heleyttäjää.. Mutta tässä siis vastaus, ei ookkaan enää ihan samanlaista tavaraa kun vanhat 😀 En kyllä osaa tota uuttakaan käyttää, mutta pitänee kokeilla kosteusvoiteeseen sekoitettuna! 🙂

 5. Ite käytän samaa, mutta 1 Honey Glow:ta ja se ainakin ei oo mitenkään matta vaan just heleyttäjä. Tuubin takana ohjeissa on kyllä käytöstä, että "käytä kasvoilla sellaisenaan, meikkivoiteen alla tai meikkivoiteeseen sekoitettuna. Ei siis mitään aurinkopuuteri lätinää 😀

  Tosin nyt kun tarkemmin Iines katon tota sun tuubin kuvaa niin mun tuubissa on LUMINOUS SUN-KISSED GLOW ALL SKIN TYPES -teksti tossa alhaalla..ja tää tuubikaan ei oo tollanen kuvan tapanen matta..hmm..mitä tää mun aine on sitten? 😀 emmä käytäkkään samaa 😀

 6. Anonyymi: joo mäkin opin onneks ton ekan kerran jälkeen oikein sen annostelun 😀 tosin kosteusvoiteen kanssa sekotettuna tuli myös tosi luonnollinen!

  Anonyymi: hih, mullakin taitaa olla ehkä peräti 2 tuubia vanhaa 2 jemmassa! Ja on koostumus mun mielestä sama, ainut ero siis tietty toi sävyero ja se, ettei tossa 3 ole sitä hehkua 🙂

  Anonyymi: Joo, kokeile ihmeessä kosteusvoiteen kanssa! 😉

  Jenna: tähhh?? 😀 apua, siis mutta kuvassa toinen on vanhaa versiota ja toinen uutta, näyttääkö kumpikaan tutulle? en mä tiedä mitä muuta sä voisit käyttää? Ja siis joo se 1-sävy on siis samaa kamaa kun toi vanha sävy 2, mutta vaaleampi, toi 3 on tosi tumma 🙂

 7. Joo, siis toi mun tuubi on muuten samanlainen kun toi uusi, samat tekstit tossa ylhäällä, mutta Natural Suntan Finish -tekstin kohdalla tosiaan toi Luminous -teksti ja tuubi ei oo noin matta vaan ehkä enemmän tollanen hohtava.. mutta en valita, hyvää tavaraa 😀

 8. Lollo: joo se on hyvä keino 🙂

  Jenna: se sävy 1 on tosiaan sama koostumukseltaan, kun noi vanhat, pelkästään toi sävy 3 on matta 🙂

 9. Noni, okei. Kiitos tästä 🙂
  Googletin kanssa, että molemmissa on valoa heijastavia pigmenttejä, mutta 3 sävyssä ei vaan oo helmiäistä mukana..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.