Oops – Just Cavalli!

Ooops.. Campadressa alkoi tänään Just Cavallin kello-kampanja, jota olin kärkkynyt alkavaksi varmaan viimeisen viikon (koska noista Cavallin kamppiksista myydään aina parhaimmat loppuun ekan tunnin sisällä!!).

Noh, heti aamu kahdeksan jälkeen onnistuin jotenkin klikkaamaan sitten ostoskoriin sieltä yhden kellon. Sanotaanko nyt vaikka, että kahden viikon päästä häämöttävien 24v-synttäreiden kunniaksi lahjaksi näin itselleni 😀 Ainahan näitä tekosyitä keksii.. Oon jo alkanut pohtia, mistä noista mun kelloista mahtaisin luopua seuraavaksi, koska oon näköjään alkanut noudattaa jonkunnäköistä kapasiteettia niiden kanssa, kun ostan uuden, niin joutaa yksi vanha pois.

sori kuvanlaatu.. tämä lähti siis tilaukseen ♥
Mulla itseasiassa oli (tai on edelleen) hakusessa yks aivan erilainen kello, tai tarkemmin sanottuna rosekultainen semmoinen, jollaista multa ei vielä löydy, mutta eiköhän teräksisellekkin ole onneksi aina käyttöä. Nyt vaan tätä odottelemaan! 🙂

11 vastausta artikkeliin “Oops – Just Cavalli!”

  1. heippa! lueskelin vanhoja postauksias ja silmään sattu että oot joskus viime vuoden puolella hankkinu nokia c3? sain sen itelleni tässä lähipäivinä myöskin, mutta yks ongelma on. vaikka laitan wlanin päälle, niin silti näkyy netissä jokin E-merkki? Osaatko yhtään auttaa 😀 onks mitää asetusta, ettei menis maksullisen puolelle netissä käynti:D

  2. Anonyymi: se E on joku kenttä, joka toimii niillä alueilla, joilla ei ole 3G:tä, tietääkseni ja on aikalailla kaikissa uusissa puhelimissa 🙂 mutta jos käytät wlania niin sinne pitäis muistaakseni ilmestyä se wlan-merkki, en oo kyllä nyt aivan varma kun en koskaan käyttänyt kotinettiä sillä! Jos nyt edes puhuttiin samasta E:stä 😀

  3. Moi 🙂 huomasin, että oot käynyt honolulussa lomalla. Voitko suositella hotellia?

  4. Kiitti vinkistä! Päädyin sit itekin tilaamaan uuden kellon Just Cavallilta, kun unohdin vahingossa edellisen DKNY-kelloni junaan. 🙁

    Mukavaa viikkoa!

  5. Kiitti hotellivinkistä, olin myös miettinyt tuota hotellia 🙂 Sulla on tosi kiva blogi!

  6. ilonasi: yay! voiei DKNY:n kohtaloa 🙁 mukavaa viikkoa myös sinne!!

    Anonyymi: joo toi on tosi hyvä, ilmanen netti, aamupala, ihan rannalla ja kauppojen äärellä! Ja kiitos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.