mykkä-maanantai

Tää mun luovuus tän kirjoittelun kanssa ei oo taas lähiaikoina ollut ihan huipussaan ja välillä musta itsestäni tuntuu, että nää mun jutut tänne kuulostaa enemmän jonkun alaluokkalaisen päiväkirja-pälinöiltä ”hei, kävin tänään siellä ja siellä, näin sitä ja tätä, nyt menen nukkumaan hei hei!” , mutta mikäli ketään ei edelleenkään haittaa, niin näillä siis mennään siihen asti, että saan mun aivot taas pois tästä jo viikkoja kestäneestä kooma-asennosta 😀

Kolmen päivän vapaa töistä näköjään oli syönyt (taas kerran) mun puhekyvyn, koska oli taas eilen aikamoinen haaste saada suunsa auki asiakkaille. Ja kun vielä yritti olla puhelas oma itsensä, niin sai aikaan lähinnä pelkkää änkytystä tai jonkun hyvin monotonisen toteamuksen, kuten ”joo” (ja meinaan siis todella eleettömällä äänellä). Joskus ei näköjään oikein toimi kaikki välillä aivot-suu ihan niinkuin pitäisi, vai oliko se sitten vaan toi maanantai? Välillä mun ääni hävisi kokonaan, enkä saanut sanottua oikein mitään ja luulin jo hetken, että muhun on taas iskemässä joku superflunssa. No, sitä se viikonloppu näköjään teettää, ois ilmeisesti pitänyt tehdä kolme päivää jotain muuta, kun maata ja katsoa X-filesin ekaa tuottista non-stop..

Ainiin no join mä perjantaina yhden siiderin ja luin ton Marklundin uutuuden, (joka oli muuten ihan ok) pientä vaihtelua Begntzon-kirjoihin. Poikaystävä sanoi Bixulle, että mamma on nyt alkoholisti. Tietty toikin voi olla syy tähän mun jumitukseen, en narraa yhtään kun sanon, että mulla oli lauantai-aamuna lieviä krapulan oireita. Taas todiste siitä, että ei yksinkertaisesti kannata juoda tippaakaan. Tai sitten vaan se pieni lasin puolikas..

 Ja jotain pari viikkoa vanhoja kuvia.

Nyt alan selvittämään mun yöllä syntyneitä takkuja (pitäis varmaan olla kaikkien tyynyliinojen jotain silkkiä, etten sais jokaikinen yö pyörittyä näitä hiuksia tän näköseks…) ja miettiä, mitä sitä pukisi tänään päälle. Paljon mietittävää siis!! 🙂

Ps. Onneks ei tarvii tänään ainakaan sateen puolesta harmitella, että joutuu olemaan koko päivän sisällä – päinvastoin!

4 vastausta artikkeliin “mykkä-maanantai”

  1. Tee postaus siitä korujen yhdistämisestä vaatteisiin 🙂 olis tosi kiva ja mielenkiintonen! myös toinen video kun esittelet sun koruja ois kiva!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.