Junassa..

Istun just junassa kohti Helsinkiä ja kuten yleensä, tää 3G-verkko ei oo taaskaan mikään kovin mahtava, mutta mikäs parempaa ajanvietettä tässä istuskellessa kun iPod ja mobiilibloggailu! 🙂 Mennään kaverin kanssa lounaalle heti kun pääsen perille, siitä eteenpäin moikkailemaan muita kavereita pariin putiikkiin ja hoitamaan tän mun visiitin itse pääasia (toivottavasti loistokkaasti!) pois tän päivän velvollisuuksista.. Jännittää!! Iltapäivällä supershopping ja ostamaan vihdoin ja viimein yhden jutun jonka kanssa oon jahkaillut ainakin viimeisen vuoden, pieni palkinto viime aikojen suurista stressailuista. Nyt näköjään Hämeenlinna, byee!
Ps. On tää oma allergia-hytti aika kätevä 😀

18 vastausta artikkeliin “Junassa..”

 1. oii kerrohan heti sit mikä tää sun uus ostos on ku oot ostanu sen!! 🙂

 2. Heippa!

  Pystytkö ihana Iines jelppaamaan mua, mulla on Glitteriin työhaastattelu ja kaipaisin vähän vinkkejä mitä siellä mahdollisesti kysytään, mitä he haastateltavilta odottavat jne.. Kauhea vaate- ja asustekriisi myös, kun ulkomuoto on kyseisessä työssä kuitenkin aika tärkeää. Jos ehdit ja viitsit niin olisi huippua kuulla sun muistoja/mielipiteitä omasta työhaastattelustasi tai muuten vaan kokemuksia työstä 🙂

  Kivaa Helsingin reissua! 🙂

  -Hemuli

 3. Anonyymi: no eipä mikään kummoinen, uus kalenteri 🙂

  Anonyymi: joo kävin! 🙂 kiitokset!

  Hemuli: no ole vaan oma pirteä itsesi, sillä pääsee jo pitkälle. En valitettavasti työjutuista tänne blogiin sen tarkemmin kirjoittele, enkä kyllä yhtään muista mitä omassa haastattelussa kysyttiin. Mutta kandee ainakin laittaa koruja päälle 😉 tsemppiä tosi paljon haastatteluun!!

  Anonyymi: koru/asusteliikkeessä

  Maija: joo en mäkään 😀

  Anonyymi: HAHA! mistä arvasit?? joo ostin uuden kalenterin kun vanha oli jo hajoamisen partaalla 🙂 tämmönen organisoija kun oon!

 4. hei osaisitko kertoa jonku hyvän solarium paikan jyväskylästä ja jotain vinkkejä ensikertalaiselle? esim. kuinka kauan kannattaa olla ekalla kerralla? laitetaanko sinne aurinkorasvaa tms? 😀 kuulostan varmaan tyhmältä, no mutta kai mä vähän oon 😀

 5. Peppi: NO ON 🙂

  Anonyymi: höh no etkä oo tyhmä! 🙂 käyn yliopistonkadun itsepalvelussa (en tiiä ees muita) ja ei tarvii olla aurinkorasvaa, eka kerta riippuu aika monesta seikasta, esim sun ihosta, eli muutama minuutti (esim 5) on varmaan eka ihan passeli josset ennen oo käyny 🙂

 6. Miten meni haastattelu? 🙂
  Siis mitä, ostitko jonkun LV:n? Oon erittäin järkyttynyt jos ostit, sinäkin..

  Tee joku postaus sun iphonesta please! 😀 Plussia ja miinuksia.. hyviä appseja yms.
  Oon himoinnu jo pitkään omaa, nyt ois telefinlandilla kaikkiin kytkyihin 1000kpl viestejä/kk kahdeksi vuodeksi ilmaseksi niin ei tarvis ottaa ku puhepkt. ääk

 7. Anonyymi: meni hyvin, saan ens viikolla tietää jotain osviittaa, oon niin paniikissa tän tilanteen kanssa, etten jaa mitään infoa siitä täällä ennen sitä 🙂 Ostin joo kalenterin LV:ltä, on niitä jo jokunen omasta takaa 10v ajalta, vaikken niistä oo täällä blogin puolella kovin suurta numeroa tehnytkään. Voin tehdä sen iPhone-postauksen heti kun ehdin ja kannattaa ehdottomasti ottaa Tf:ltä, oon ollut ite tosi tyytyväinen 🙂 ja et välttis ees tarvii kauhean suurta puhepakettia siihen, kun jos otat mobiilinetin ja ton tekstaripaketin, niin niillä hoituu kommunikointi jo aika hyvin joka suuntaan 🙂 Mulla on joku 200kpl/kk tekstaripaketti ja kai pienin mahdollinen puhepaketti, eikä nekään täyty koskaan, en ookkaan tosin mikään ihan kamala puhelimeen pälpättäjä 😀

 8. hei! millä sovelluksella tai muulla vastaavalla lataat iphonesta bloggeriin? 🙂

  t. mieki tahon!

 9. Anonyymi: no lähetän sähköpostilla, ihan tosi raivostuttavaa! 🙁 blogger ei tue safaria enkä oo löytäny mitään appsiä, oli ihan kauhee homma rekisteröidä mobiililaite tuolta bloggerin asetuksista, en tajua miten joku voi olla niin hankalaa 😀

 10. äääää!! olin jo innoissani, että nyt tähän asiaan tulee helppo ratkaisu, mutta eipä tietenkään 😀 hitto ei voi olla näin hankalaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.