diipadaa

Hello!! Kotona ollaan ja ihan tööt, vaikka olikin oikein kiva työpäivä 🙂 Huomenna onneks vapaapäivä ja yritän saada hoidettua kaikkia hommia pois alta.. Ajattelin lähipäivinä pistää taas vaihteeksi pystyyn kysymyspostauksen, niihin kun on aina niin kiva vastailla!

Johan tuli diipadaapa, mutta ajattelin saada huomenna väsättyä jonkun pienen katsauksen Nellyn loppualen kivoimmista tuotteista, en oo itse vielä kerennyt kyseiseen aleen perehtyä lähes ollenkaan, mutta tänään sähköpostiin tippuneessa viikkokirjeessä mainittiin, että aleen on tullut lisäystä eli kai munkin on pakko sortua niitä kahlailemaan.. 🙂 Lisäksi voisin taas jatkaa sen rosekultaisen kellon metsästystä nyt kun oon pitkän harkinnan jälkeen päätettyä jopa kaksi (!!) kelloa, joista olisin valmis luopumaan. Jos jollain on vinkkailla hyviä nettikauppoja, jotka myyvät mm. M.Korsin, (Marc by) Marc Jacobsin, DKNY:n, Guessin tai D&G:n kelloja Asoksen, Shopbopin ja net-a-porterin lisäksi, niin saa vinkkailla! Mielellään EU:n sisäpuolelta toimittavia, joita nyt ei varmaankaan ihan kamalan montaa ole.. 😀

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(17892324)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

2 vastausta artikkeliin “diipadaa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.