Maailman yksinkertaisin nuttura videolla

Noniiin! Sain vihdoin ja viimein kuvattua pitkästä aikaa videopostauksen. Nutturantekoa videolla on toivottu, enkä oo kokenut, että oisin mikään maailman taitavin siinä hommassa.. Ostin eilen kuitenkin Glitteristä tommosen nuttura-donitsin, jonka avulla osaa kyllä pahinkin tumpelo tai lirutukka taikoa edes jonkunmoisen nutturan! Noi on tällä hetkellä tietääkseni suurimmasta osasta myymälöitä loppu, mutta lisäystä on tulossa muistaakseni lähiviikkoina. Hinta oli 4,50e (EDIT: 8,90e!!) ellen ihan väärin muista, sävyjä löytyy kaksi, tummalle ja vaalealle tukalle.

Ja kermana kakun päälle, näytän tällä videolla just haudasta nousseelta, joten toivotaan ettei kukaan saa mitään ihan kamalia traumoja ja ehkä voin elää tän mun vapaapäivän zombie-olemuksen kanssa, unohtamatta mun kaikonnutta rusketusta 😀 Ja huom. tää nyt oli tämmöinen havainnollistava pikaversio, jossa noi ylijäävät latvat jäi hapsottamaan tuolta takaa, eli ne nyt on peilin kanssa helppo tökkäillä pinnillä jokapuolelta piiloon.

Toivottavasti oli jollekulle apua! 🙂

35 vastausta artikkeliin “Maailman yksinkertaisin nuttura videolla”

 1. kiitos Iina! tästä oli kyllä apua! ja olet super freshin näköinen! 🙂

 2. Hei, kiitti vinkistä! Täytyy alkaa katteleen Glittereiden valikoimaa vähän sillä silmällä, tommonen donitsi tulis meinaan tarpeeseen.

 3. Kiitos!:) hei olis kyllä mahtavaa jos voisit näyttää sen vanhanajan nutturan myös? raskitko leikata sun pompulaa, jos ostat vaikka toisen? 😀 olisin niiiin happy!

 4. Anonyymi: heh kiitos 🙂

  Sasha: suosittelen! käy ihmeessä kysymässä et onko noita tai millon on tulossa 🙂

  Anonyymi: kiva jos oli apua! 🙂 en mä siis oo koskaan itse tehnyt sitä banaaniversiota, enkä kyllä viitsi alkaa sen takia tota tuhoamaan, kun ei varmaan enää jatkossa ois semmoselle käyttöä, kun pidän ennemmin tota tommosta nutturaa. voithan käydä ostamassa ton ja kysyy glitsun myyjältä apua siihen tekoon ja opetella? 🙂

 5. oo, pitää mennä kattoo glitteristä tota mahdollisimman pian! 🙂

 6. ANonyymi: käy 🙂

  Anonyymi: hei kiitti korjauksesta! noi on ollu meiltä niin kauan loppu ja toi vaan lojumassa mun varauskopassa etten ees muistanu 😀

 7. Oho, en tiennykkää tommosesta nutturantekokikasta 😮 Kiitos vinkistä! Täytyykin alkaa metsästään tommosta donitsia jostain! Kyllähän niitä saattaa löytyä muualtakin kun Glitteristä, vaikuttaa tommoselta "perustuotteelta" kumminkin 🙂

 8. Tuo donitsi on kyllä pakko hankkia, toivottavasti omia hiuksia on tarpeeksi donitsia peittämään 🙂 Kiitos vinkistä!

 9. Heii!

  Tosi hyvä video, pitääkin lähteä parin viikon päästä glitteriin etsimään donitsia 😉 Mutta olis yks kyssä, eli ootko ollu tyytyväinen sun iPhoneen? Kovasti oon aatellut sellaisen hankkia ja kiinnostaisi tietää onko se kannattava hankinta.. Ootko joutunu sitä koskaan huollossa käyttämään tai muuta? Oon niin kyllästyny tohon mun nykyiseen puhelimeen kun se hiukan jumittaa ja huoltokierre senkun jatkuu..

 10. Hitsi, kun on lyhyt tukka, toi kampaus näyttää niin hyvältä! 🙂 Tosi kiva oli taas pitkästä aikaa nähdä sun videoita. Näitä on odotettu! 🙂 toivottavasti tulee pian lisää.

 11. Hauska idea, enpä ole ajatellutkaan, että noin voisi tehdä. Olin vuosia sitten hiusmallina ja pitkässä ja erittäin paksussa tukassani oli kaksi noita, kun kampauksena oli sellainen todella korkea nuttura. Pitänee siis kokeilla kotona 🙂

 12. noita hiusdonitseja saa esimerkiksi ihan k citymarketeista, itseasiassa juuri tänään ostin itselleni tuollaisen ku sattu kohalle((:

 13. Ihan huppu juttu toi donitsi! En tollasest tiennykkää! KIITTI tosi paljo vinkistä! pitääki lähtä mahollisimman äkkii ettii tollast glitteristä! ihanan iso nuttura tuleeki!<3:)

 14. Miks et enää laita youtubeen näitä videoita ku täällä blogissa nää ei näy?? ;((

 15. Noita hiusvalkkeja saa muistakin kaupoista. Ainakin just sokokselta ja stockalta varmasti. Suosittelen tossa valkin peittovaiheessa ensin tupeeraamaan hiuksia kevyesti, näin valkki peittyy paremmin. pinnan voi sitten siloittaa kampaamalla varovasti. luonnonharja on hyvä 🙂 ^^

 16. Maija: joo en mäkään ennen tätä! joo veikkaan et kampaamotukuista ja muista, joku olikin tossa alempana vinkannu et cittaristakin löytyy 🙂

  Milzu: voin kyllä vastata tähänkin, oon viikon päästä 24v 🙂

  Elli: suosittelen! 🙂 eiköhän sitä saa jotenkin sovellettua jos näkee enemmän vaivaa, että saa paremmin peitettyä 🙂

  Anonyymi: oon ollut tosi tyytyväinen! ei oo tarvinnut kiikuttaa huollossa, tosin en oo koskaan joutunut viemään yhtään mun puhelimista huoltoon, joten ehkä vaan käsittelen niitä kun kukkaa kämmenellä 😀 mutta suosittelen iphonea!

  Liisa: nyt vaan kasvattelemaan! ja enköhän mä näistä taas innostu jos on jotain tämmöstä aiheellista kerrottavaa 😀

  angela:; enpä ollut ajatellutkaan että vois kaksikin laittaa päällekkäin! 🙂

  AnsQ: suosittelen! 🙂

  Linsku: joo kiitos vinkistä! oon nii tohelo näissä hiusjutuissa, etten ollut tätäkään tajunnut ennenkö saatiin tää valikoimiin 🙂

  tinjj: joo käyppäs hakemassa omasi! 🙂

  Anonyymi:; kyllä niiden pitäis näkyä josset klikkaa tältä sivustolta pois :)?

  miia: joo, varmasti! luonnonharja on kyllä ihan best! pitää kokeilla tupeerata seuraavan kerran kun teen ihan ajan kanssa ton, nyt oli vaan tommonen ihan pika-demonstraatio! 🙂

  Laura: eipä mitään, kiva jos oli apua 🙂

 17. Mä olen tehnyt itse tollasen sukkahousuista ja vanusta:D Eli sukkahousujen väri hiusten mukaan ja vanua sisään ja pari ommelta kiinni ja that's it. Kuulostaa semisti niksi-pirkalta, mutta lähes ilmainen ja toimii 😀 – mmmaija

 18. Höh, toi maksaa melkein 9 euroa kun kävin tsekkaa glitterissä, liian kallis.

 19. Anonyymi: riippuu vähän käynkö lenkillä tai salilla, mutta jos en, niin ehkä 3pv välein 🙂 kiitos <33

  Mile: joo tuu!! 🙂 parin viikon sisään pitäis ilmestyä!

  Anonyymi: juu, mutta joka sentin arvoinen 🙂

 20. Just kävin tuollaisen nutturadonitsin ostamassa jyväskylän glitteristä!:) tykkään! Kiitos kovasti vinkistä!

 21. Mua kans vähän toi hinta oli vähän luotaantyöntävä, mut kävinpä hakemassa tommosen ku oli se bonuskortti täynnä ja nyt täytyy kyllä sanoa, että tyhmä olin ku en aikaisemmin tätä hakenut! Mulla ei oo varmaan IKINÄ ollu näin isoa nutturaa :')

 22. Loistava video kaljulle yh-isälle että saa 3-v tytölle nutturan. Paitsi että kauppaan täytyy lähteä ostamaan donitsia. Kiitos!

 23. Mahtavaa, ostin nimittäin pari päivää tollaisen hiusdonitsin, eikä muuten tullu mieleenkään että voi käyttää toista ponnaria päälle! Helpottaa ja nopeuttaa huomattavasti tota laittoa kun oon muuten niin kädetön että pelkillä pinneillä ja hengettömillä siihen kuluu tuhottomasti aikaa ja kädet väsyy! Kiitos vinkistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.