Perjantai-ilta

Näillä tamineilla lähdin viettämään iltaa poikaystävän siskon luo. Heitettiin päivällä Bixun kanssa tunnin lenkki ja teki pitkästä aikaa niin hyvää! Sanokaa, jos kyllästytte kuollaksenne näihin mobiilipostauksiin, en saa lisättykään näihin kun aina yhden kuvan sähköpostitse.. 🙂 Kivat viikonloput!!

8 vastausta artikkeliin “Perjantai-ilta”

 1. Juu, nää mobiilipostaukset on ok, kunhan jotain kirjottelet))) Mistä nuo shortsit on ostettu? Mitä merkkivaatteita muuten käytät?

 2. vautsi, oot nätti! Saako neulashia ostettua jostain kaupasta suomesta? Olisi kiva jos se oikeesti toimii!:D Alan säästämään!

 3. Niin ja millä aineella peset meikit, ripsarit pois? 🙂 Pelkään että ripset kärsii taivuttamisesta ja kaikesta tosi paljon ja ei kasva ees neulashilla! 😀

 4. Spammaan tän sun kommenttiboxin ihan kokonaan! 😀 Lueskelen sun neulash postauksia. Oliko neulashia helppo levittää ripsien tyveen? pelkään etten saa tyveen sitten sit levitettyä:D Onko toi tilaaminen luotettavaa? ja kannattaisiko tilata isompi putkilo heti?:) Ja kun oot syönyt priorinia niin aattelin että ootko ikinä kuullut eläinten biotiinista? 😀 Kuulemma ihan sama kuin ihmisten, mutta biotiinia moninkertaisesti enemmän 🙂

 5. … ja vielä jatkoa 😀 Onko sun ripset pysynyt mielestäsi pitkinä vaikka lopetit käytön?

  Ja miten toi maksu toimii? Pitääkö olla luottokortti? 🙂

 6. No johan oli tullut kysymyksiä! 😀

  Anonyymi: shortsit on H&M alkukesästä, käytän vähän mitä milloinkin, ihan perus Gina, H&M, Vila, JC, Killah, Esprit., zara, mango ja vaikka mitä muitakin 🙂

  Joo tossa mun sivupalkissa on mun kynsihuoltajan paikan nimi, se otti sitä myyntiin kun sain sen yllytettyä siihen myös 🙂 tosin vaan jkl, muita paikkoja en tiedä! Ja siis TOIMII!!

  Anonyymi: pesen meikit ja kaikki ihan vaan vedellä, kun en käytä meikkivoidetta tai muita ihohuokosten tukkijoita, sun pitää vaan lopettaa se taivuttelu! mulla ainakin tuli vähän taipuisammat ripset neulashin jälkeen 🙂

  On joo tosi helppo levittä, semmosella pienellä tussilla tavalaan niinkun ja on tilaaminen luontevaa, ei mitään hämärää. Testaa alkuun pienellä putkilolla kuten mä, ison voi sit tilata jos haluaa jatkaa ja on tyytyväinen! 🙂 ja oon joo syönyt siis talvesta asti eläinbiotiinia (Biorion) , vaikken oo siitä täällä hiiskunut, kun vaikka se on ihmisille täysin turvallinen lisäravinne niin niitä epäilijöitä aina lötyyy!

  Ja pari kertaa on vaihtunut ripsien kasvukausi (joka on jotain pari kk) jolloin ripsiä on lähtenyt normaalia enemmän ja sitten alkanut pukata ihan hulluna uutta ripseä, kun eihän nekään nyt ihan minkä pituisiksi vaan voi kasvaa (en siis pitänyt pitkiä taukoja, max, ehkä kuukauden ja nyt oon taas käyttänyt) 😀 Ja voi myös tilata laskulle!

 7. Mitä sie sit käytät jos et meikkivoiteita käytä? vai käytätkö mittään? Ite en käytä meikkiä juurikaan, tosi harvoin jos meen baariin tms erikoisempaa. Mut mulla näppyjä on vähän, ni sillon ku erikoisempaa juttua on ni meikkiä on laitettava.. Tai en oo ainakaan muutakaan keksiny millä sais ihmisemmän näköseks ittesä 😀 Mineraalipohjaa tosin käytän, en meikkivoidetta.

  -NiiMii-

 8. NiiMii: en siis käytä mitään, enkä oo koskaan käyttänytkään, pelkkää kosteusvoidetta siis ja joskus sitä lumenen heleyttäjää 🙂 peiteainetta laitan vaan silmien alle. Mulla on onneks suht hyvä iho, niin ei tarvii peittää mitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.