Triwa -50%

Jess, nyt on hoidettu viikon työvuorot ja edessä kaksi ansaittua vapaapäivää! Ulkona alkoi näköjään tommonen ihana myrskykin näin mun vapaiden kunniaksi, eli koti-ilta siis..

Selasin eilen tota Nellyn loppualea lähinnä kellojen osalta (kuinka yllättävää?) ja silmään osui useampikin -50% alennuksessa oleva Triwa, joista kivoimmat oli allaolevat kolme. Outoa, kaikkia on kuitenkin vielä Triwan omassa nettikaupassa myynnissä täydellä hinnalla.

Näistä oli alennusten alussa vielä pari ihanaa mallia, jotka oli tietty kerenneet jo myydä loppuun!

Lisäksi kiinnitin huomiota tuolla ”muut ovat tilanneet myös”-kohdassa ylläolevaan söpöön Friis & Companyn hapsulaukkuun, joka ois muuten ollut superkiva, mutten raaski tällä hetkellä laittaa 67euroa synteettiseen laukkuun 🙁 En oo pitkiin aikoihin selannut Nellyn assa-osastoa, nythän sieltä itseasiassa alko löytyä vaikka mitä kivaa..

Apua, mulla on niiiiiin järkky Gastronautti-nälkä! Nää mun herkuttelut on vähän räjähtäneet käsiin parin viikon aikana, en ees muista kuinka monta kertaa oon syönyt take-away tai kotiinkuljetettua ruokaa, mun on ehkä pakko laittaa tilaukseen Foodin Entrecote-pannu. Oisitte nähneet mun viime viikonlopun mässyt niiden kaikkien X-files-jaksojen ohella 😀 Noh, tänään taas äksärin ekaa tuottista. Tänään päästään jo ehkä sinne toiselle tuotantokaudelle asti, ihan parasta!

12 vastausta artikkeliin “Triwa -50%”

 1. Mulla on mennyt ihan täysin maku tästä sun blogista kun joka toinen postaus on jotain nellyn tradedoublerin kautta tapahtuvaa klikkausmainontaa. Ymmärrän että haluat tienata rahaa edes hieman näillä mutta hei KOKO AJAN.. boring 🙁

 2. Anonyymi: harmi kuulla. Ajattelin hyvää hyvyyttäni vinkata noista tarjoskelloista, kun Triwoista multa niin paljon kysytään. En suosittelisi tuotteita, jonka takana en itse seisoisi. Kieltämättä nyt kun sanoit, niin pari aikaisempaa postausta on sisältänyt nelly-juttuja, niitä aiemmin ei ties kuinka pitkään aikaan..

 3. Ei mua ainakaan haittaa nää nelly postaukset, ihan kiva kuulla tostakin 🙂

  Tee iines kysymyspostaus!:DD

 4. Oispa ylimäärästä, niin kyllä tilaisin jonkun noista kelloista! Musta tosin on kiva, että joku haluaa jakaa lukijoiden kesken hyvät alelöydöt nettikaupoista!:)

 5. ANonyymi: joo voin tehdä vaikka alkuviikosta kysymyspostauksen, tai huomenna! 🙂

  Maarit: joo mä kans bongasin äsken Triwan sivuilla yhden uutuuden, mut jotain rajaa nyt näihi mun kellohankintoihin kun yhden just tilasin ja toista just harkitsemassa, eli kolmas ei tuu nyt kuuloonkaan! 😀 Noi olikin sitten ainoot, jotka sieltä nellyn aleista löysin, noi vaatteet oli (mun mielestä) aikalailla 90% tommosta jämäkrääsää 😀

 6. hei vielä noista sollkuasioista, niin kumpaa laitetta (LUXURA X5 vai ULTRA TAN M45) oot käyttäny siellä itsepalvelusolkussa ja mitähän eroa niillä on?

 7. Kun monia Triwan kelloja omistat, niin kysyn: onko kaikki mallit hirmukevyitä, kun tilasin nellyltä tuon vaalean Triwan 🙂 ja sitten vielä, että kuinka laadukkaita kellot ovat? Luuletko, että kestää käytössä pidempäänkin? Kiitos :)))

 8. Musta kans noi erilaiset tuotantokausi-maratonit on niiin parhaita:) mul menee monta jaksoo päiväs aina lomil:D

 9. X-files on paras!:) Jäänyt kyllä traumoja, kun tuli katsotta pikkasen liian nuorena noita tuotantokausia:D

 10. tuli mieleen kun joskus kerroit kasvosi olevan joskus kuivat, niin jättihelokinöljykapselit auttaa!! =)

 11. ANonyymi: öö en mä tiedä, siellä on siis vaan yks seisomasolkku ja sitä aina siis, ettei tuu semmosia valkosia länttejä selkään makaamisesta 🙂

  iiris: on ne keposia kyllä todella verrattuna teräksisiin! ja tietääkseni Triwalla on joku takuukin, omani ovat kestäneet moitteettomasti! 🙂 eli ovat laadukkaita, ei toi merkki mikään ihan pilipaili ole onneksi.

  Anonyymi: joo mekin ollaan katottu varmaan 20 jaksoa viikon sisään 😀

  Natalia: niin on! mä olin pienenä rohkee tyttö ja kyttäilin niitä 😀 muistan kun ne tuli joskus ala-asteaikoihin aina tiistaisin klo 22.30 tai jotain ja piti aina nauhottaa ku en saanu valvoo niin myöhään 😀

  ANonyymi: kiitos vinkistä! oon kokeillu kalaöljykapseleita, eikä kyllä auttanu yhtään joten oon vaan tyytynyt rasvailemaan. Vois seuraavaks kokeilla noita, kosteuttais sisäisesti varmaan kynsiä ja hiuksiakin 🙂

  ANonyymi: no kaikki ei-vedenkestävät lähtee multa vedellä 🙂 vähän mitä milloinkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.