hömppäostoksia

Yks hetki tässä eilen tylsyyksissäni napsin kuvia mun viime aikojen pikkuostoksista ja ajattelin nyt lisäillä niistä kuvia, kun en oo lähiaikoina keksinyt muutakaan kuvailtavaa, jossei lasketa aivan naurettavia höpöhöpö-kuvia itsestäni puhelimella, joille nyt ei vaan voi kun nauraa, jos nyt ees sitäkään. Enemmän ehkä vähän säälittävää 😀

Kävin Helsingissä moikkaamassa kaveria Mangossa ja mukaan tarttui siinä uutuuksien priva-esittelyn lomassa mm. valkoinen neuletakki ja toi maailman ihanin leopardi-huivi, jonka iskin heti kaulaan sinne työhaastatteluun.. Toivottavasti oli kanssa hyvän onnen huivi, parempi ois! Noh, ens viikolla selviää.

Glitterista se nutturadonitsi, jonka käyttöä demonstroin tarkemmin täällä ja tommoset rannenarut, mitä nyt onkaan..

Glitterin syksyn uutuuksista tommonen peace-kaulakoru papuketjulla, pomokin sanoi, että ihan mun tyylinen. Toi on ihana ♥

tarkempaa kuva.. ”Peace is a state of harmony between people or groups” 🙂
Biancon hapsuhuivi !!5euroa!! Bianco on toinen paikka, jonne mun ei ikinä pitäis mennä. Sen lisäks, että mun kaikki (tai no aika paljon) rahat menee sinne, jään sinne aina suustani kiinni. No, meneehän ne tauot niinkin..

Kävin moikkaamassa kaveria Jim&Jillissä ja mukaa tarttui tommonen Piecesin peruspipo, jonne voi haudata päänsä niinpä päivinä, kun haluais mieluiten hautautua vaikka maan alle. Joo ja kannattais alkaa välttää näitä kauppoja, joissa on yhtään kaveria töissä, aina ne esittelee kaikkea kivaa…

Ja asiasta toiseen, otin perjantaina käyttöön vihdoin ja viimein MSCHIC:in 3D-mascaran, jonka tilasin joskus talvella jollain CityDeal-lahjakortilla ja tottapuhuen mun odotukset eivät olleet sen suhteen kamalan korkealla. Ei siis siksi, että tän merkin tuotteissa ois lainkaan mitään vikaa, päinvastoin, vaan siksi, että oon maailman nirsoin ihminen ripsivärien suhteen. Suunnilleen 9/10 lentää roskakoriin, ellei ole just eikä melkein täydellinen omille ripsille (aika kovat nää vaateet). Ei saa tulla liian tihruja, eikä myöskään hämppyjä (iines-suomi-käännös: hämähäkin jalkoja), mutta toi 3D-ripsari oli ihan paras! Ainakin omaan käyttööni. Onneks niitä tais tulla tuplapakkaus sen muinaisen tilauksen mukana, enkä ole sitä toistakaan vielä edes avannut. 🙂 En oo käyttänyt nyt ikuisuuksiin mun entisiä ikilemppareita Max Factorin False lash effectiä enkä Kaneboa, mutta jos muistelen ihan oikein, niin toi 3D käyttäytyy mun ripsissä aika samalla tapaa, kun FLE.

Kannattaa käydä nappaamassa omasta Biancosta oma hapsuhuivi, se on näistä mun viimeaikojen impulssiostoksista ehkä lempparein! 🙂

16 vastausta artikkeliin “hömppäostoksia”

 1. Kivoja ostoksia. 8) Mietin tässä, että saatko paljon kommenttia sun ripsistä, jotka on ihan hullut! Jos en olis lueskellu sun blogia, niin en varmana uskois ettei muka ole pidennyksiä. 😀

 2. Noi ripset on kyllä mielettömät!!!!!!:) Oletko pitänyt taukoa neylashistä ollenkaan:)? Mietin että kuinka nopeasti ripsest palaavat takaisin lähtöpisteeseen jos tuotteesta pitää taukoa?:) Itse harkitsen tuotteen ostoa, mutta hinta kirpaisee!

 3. Minkäs hintanen toi nutturadonitist-hommeli on? Vaikutti tosi kätevältä ja pitää varmaan napata mukaan seuraavalla glitter reissulla:)

 4. Minäkin noihin ripsiin puutun 😀 Onko sulla tullut paksuutta/tuuheutta ripsiin sen Neulashin aikana, vai onko enemmän vaan tota pituutta? Kun mietin, että haluisin itellekki, mulla vaan on jo melko pitkät ja haluisin enemmänkin tuuheutta. Niin osaatko sanoo tehooko kumpaankin suurin piirtein yhtä paljo vai onko enemmän tohon pituuteen hyötyä? 🙂

  Ja vielä jos saan kysyä paljonko sulla on tuo maksanut/paljonko se maksaa Suomessa. Aloin kattoo niitä hintoja, niin löysin vaan jotain ihan ihme into-kiina hintoja postikuluineen kaikkineen 😀

 5. Iines, rakastan sun pisamia<3 🙂 Luuletko että sulla olisi pisamia jos et ottaisi ikinä aurinkoa ja sulla olisi vaikka sk.50 kasvoilla kokoajan?:D Haluun pisamia! =)

 6. Mihin sulla on työhaastis? 🙂 Tai ei tarvi sanoa varsinaista paikkaa, mutta jos edes mille alalle? 🙂

 7. AnsQ: no enpä kauheesti, kaverit niitä lähinnä ihmettelee ;D oot nii kauan jahkaillu sen neukkarin kaa, et eiköhän jo ois aika tilata!

  pauliinariikka: joo muutamia viikkoja oon pitänyt silloin tällöin taukoa (kuukauden just äskettäin), eli en tiiä kuinka kauan siihen menee, että ne palautuu takaisin, luultavammin muutama kuukausi, mikä on ripsen kasvukauden pituus. Kyllä toi hinta maksaa itsensä ehdottomasti takas 🙂 eikä noi mun ripset oo tällä hetkellä siis todellakaan ees niin "mahtavassa" kunnossa kun parhaimpina aikoina, nyt just oli toisessa silmässä kauhee kato kun loppu osasta kasvukausi ja alko tupata uutta ripseä 😀

  ANonyymi: suosittelen, se on 8,90e 🙂

  Anonyymi: hmm siis en oikein osaa sanoa, kun mun ripset ei olleet kauheen harvat/lyhyet ennen totakaan, mutta luulisin, että myös tuuheutta on tullut kun kasvu kiihtyy ja ripset kasvavat nopeammin täyteen mittaansa ja näyttävät tuuheammilta? …tai jotain 😀 sieltä neulash.se kun klikkaa suomenlippua niin tulee suomen hinnat, pienempi putkilo on 89e ja isompi tuplaversio 158e 🙂

  Anonyymi: hih 🙂 en mä oikein tiedä, niitä on oikeastaan aina ollut ton verran! kyllä ne pisamat aina kesäisin vahvistuu vaikka ois sk 100 😀 hahah

  ANonyymi: ei ooo

  Lindsay: oli yhteen oman alan paikkaan 🙂 (finanssiala)

 8. tosi kiva toi peace koru!! tykkään tosta sen paksusta koruketjusta.. muistatko että paljonko se makso? 🙂

 9. Ei nyt liity mitenkään tähän postaukseen, mutta missä käytät koiraasi trimmauksessa?:) Vaikeata löytää hyviä trimmaajia Jyväskylästä..

 10. Hei! NeuLashin tilaus kyllä kieltämättä houkuttelee, kun ripsiäsi katsoo. Hinta kuitenkinkin hieman arveluttaa, joten: kauanko sinulla kestää yksi tuubilo päivittäisessä käytössä? Käytätkö sitä kerran/kaksi päivässä?
  Terv. anonyymi blogiisi eksyjä 🙂

 11. Anonyymi: eikös vaan! se on 13,90e 🙂

  Anonyymi: käytän yhdellä tytöllä, kuka Trimmaa tuolla harjun takana, en viitsi tässä mainita henkilön nimeä, mutta jos laitat mailia niin pistän toki mielelläni yhteystiedot 🙂

  Anonyymi: pieni kestää suunnilleen 3kk (laitan nykyään vaan yläripsiin, käytin alaripsiin kuukauden ja se riitti, niistä tuli liian pitkät :D) ja iso n. 6kk 🙂 ja ohjeiden mukaan tulee käyttää kerran päivässä, iltaisin, kahdesti käytettynä tulos ei parane 🙂

 12. Heippa! 🙂 Olen todella kauan lukenut blogiasi,ja nyt ekaa kertaa päätin jättää kommentin. Mulla on myös toi nutturadonitsi,ja on kyllä niin kätevä 😀 Itseasiassa tänään juuri tein nutturan taas,itselläni on hyvin pitkät hiukset niin tuotti pikkasen ongelmia aluksi 😀

 13. Elisabete: hih! joo toi donitsi on paras keksintö, miksen oo aiemmin tajunnut etsiä tota? 😀 hyvä jos autto sullakin hiusongelmiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.