Wanted: rosekultainen kello!

Mulla on jo vähän aikaa, tai oikeastaan monta kuukautta ollut kamala kello-kriisi. Oon niin kello-ihminen, kun nyt vain voi olla ja joillekkin saattaa riittää se yksi tai pari kelloa, esimerkiksi nyt sitten kultainen ja hopea, joita vaihdella. Mulla niitä pitää olla kuitenkin ainakin se kymmenen. En voi pitää samaa kelloa viikkoa putkeen, vaan mulla on pakkomielle saada valita kello juuri nimenomaan senhetkisen tunteen mukaan. Ja joo, oon ehkä vähän tai vähän paljonkin outo näiden mun kello-tottumusten kanssa… Tajusin kuitenkin tässä joskus talvella, ettei mulla ole yhtäkään rosekultaista kelloa!! Tosin yhden Guessin version voisi puoliksi laskea semmoiseksi, mutta se nyt ei vaan riitä mulle, vaan seuraavaksi on aivan pakko saada rosekultainen. Ainiin ja haluaisin sen jo mielellään heti.

Siis toi Rolexin Daytona ois tietysti mun toivesijalla numero 1, mutta valitettavasti 20 000 euroa on ainakin vielä tässä vaiheessa elämää vähän liikaa kellosta, ellen nyt sattuis vaikka voittamaan lotossa, vaikken kyllä koskaan lottoakkaan.. Paras valikoima, joita oon tähän asti löytänyt näistä rosekultaisista on Michael Korsilta, vaikka toivoinkin löytäväni sen ”täydellisen” yksilön joltain ei-niin-massa-merkiltä, mutta kieltämättä Korsin kelloissa on hinta-laatusuhde ainakin kohdallaan.

Ton Marc By Marc Jacobsin mallin meinasin pistää tilaukseen jo kuukausi sitten, mutta sain onneks laitettua vähän jäitä hattuun ja päätin vielä jatkaa tätä mun saalistusta, vaikka toikin olisi mallina tosi kiva. Tota Guessin korumaista rosekultaista mallia taas kyttäilin viime syksynä jo Honolulun reissulla, mutta koska olin siinä vaiheessa pistänyt luottokortin vinkumaan jo kolmen Guessin kellon verran, jätin ton ihan suosiolla vielä hyllyyn (nyt tosin ehkä vähän harmittaa, kun oisin saanut ton sieltä reippaasti alle 100euron hintaan..).

Eli saa ihmeessä vielä vinkkailla ja linkkailla, mikäli tietää hyviä kello-apajia, joissa myydään ylläolevan merkkisiä kelloja! 🙂 Pari hyvää vinkkiä oonkin jo saanut ja onnistunut rajaamaan mun tänhetkisen toivelistan kolmeen eri kelloon. Nyt pitää vaan alkaa pähkäillä, mikä niistä ois kaikkein kivoin!

Ps. Ei kellään ois tiedossa mitään voimassaolevaa alekoodia asokselle? 😀

kuvat: google, täältä, täältä, täältä ja täältä.

14 vastausta artikkeliin “Wanted: rosekultainen kello!”

 1. Moikka, ootko ostanut kaikki sun Guessin kellot ulkomailta vai ootko tilannut netistä? Tiedätkö sivuja mistä löytyis? Yritin googlailla mut tuli tosi huonosti sivuja.. 🙁
  Hienoja nää kaikki sun kellot, oon niin kateellinen sulle niistä. 😀

 2. Anonyymi: heh no nää nyt on vaan tämmösiä, jotka mielelläni kelpuuttaisin kokoelmiin 😉 ja joo, oon ostanut kaikki ulkomailta, veikkaan ettei Guessiä saa kauheen halvalla netistä, viimeistään tullimaksut tulee vastaan 🙁

 3. Tsekkaas fruugo.com 😉
  sieltä löytyy toosi edullisesti Guessiä, Korsia ja mm Marc Jacobsinkin kelloja! Suosittelen 🙂

 4. Oho, onpas kauniita kelloja. Millaisia kelloja sulla oli joku 7-8 sitten, vai olitko jo sillon innostunut? 🙂

 5. Voi hitsi, näitä katsellessa mun oma kellokuume sen kun kasvaa. Hankintalistalla on ollut juurikin kultainen kello jo pitkän aikaa. Minusta kaunis kello käy jo itsessään korusta, ei tarvitse paljon muuta ollakaan niin näyttää hyvältä :)) En vain ole vielä päättänyt haluanko kelta- vai rosekultaisen. Taidan minäkin käydä tsekkaamassa tuon fruugon!

 6. Little: eikös! multa löytyy jo keltakultaisia pari, eli rosekultainen oli luonnollinen valinta 😉

  Anonyymi: äh, toi linkki ei toiminut suoraan, mut löysin yhden Korsin tuolta 100e hintaan, harmi vaan että noihin tulee vielä tullit päälle! 🙁 tosin eikai se siltikään kovin kalliiksi tulisi 😉

  Anonyymi: toi on just tossa mun kollaasissa ja nyt sijalla 1 mun valintaprosessissa 😉 aivan ihana!

 7. Säästä kunnolliseen, hirveitä kopioita nuo Korsit ym. Lisäksi huonoja laadultaan.
  Seuraavilla merkeillä on ihan hienoja kelloja esim. alle 1000e hintaluokassa ja osassa automaattikoneistot:
  Longines, Tissot, Montblanc ja Oris.

 8. Anonyymi: mä tiedän 🙁 oon vaan niin malttamaton pitämään vain yhtä kelloa, etten siksi raaski säästää vaan yhteen. Tosin ehkä semmoinen täydellinen yksilö vielä osuu eteen, johon ei kyllästyisi kuuna päivänä! Kiitos merkki-vinkeistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.