10km

Otin eilen itseäni kunnolla niskasta kiinni ja raahauduin ulos juoksemaan reiluksi tunniksi. Varmasti oli jo aihettakin kaikkien noiden viikonlopun herkkujen jälkeen.. Eilen oli itseasiassa ihan loistava keli juoksulle, ei liian kuuma eikä liian kylmä.

Kesäinen harju on ihana! Eteenkin juoksupaikkana 😉

GPS meni jossain vaiheessa pois päältä näitä kuvia napsiessa ja olin juossut varmaan yli kilometrin, kunnes tajusin, ettei Nike plussa mittaa aikaa tai etäisyyttä.. No, jääränä oli silti pakko saada se tunti JA 10km yhtäjaksoista juoksuaikaa täyteen näytölle. Aikaa kertyi loppujen lopuksi 10km matkalta vajaa 70min, mutta ton pienen ”katveen” vuoksi todellinen etäisyys oli varmaan jotain 12km-luokkaa. Eka pidempi lenkki toooosi pitkään aikaan, eikä edes pistänyt koville! 🙂

Tää uus satama on mun mielestä aika mielenkiintoinen..
Kaiken lisäksi mulla on tänään vielä vapaata ja kaiken lisäksi ulkona vielä paistaa aurinko ainakin vielä toistaiseksi suhteellisen pilvettömältä taivaalta, eli kaikki tällä hetkellä kohdallaan! Mä siirryn siis parvekkeelle.. 🙂

Ps. Ajattelin vinkata, että Campadreen on tällä viikolla tulossa kamppis mm. espressokeittimissä 19.7(merkki Saeco, ei sama kun omani, kannattaa googletella hintoja yms) ja Triwasta 21.7, mikäli kiinnostaa!

Pps. Ja kun ei ainakaan vielä hetkeen ole tulossa alekoodeja niihin Crestin Whitestripseihin, niin vinkkaan, että tänään on CityDealina hampaidenvalkaisuliuskat 29e (norm 59e)! Tarjous siis TÄÄLLÄ!

7 vastausta artikkeliin “10km”

 1. voisitko tehdä postausta sun mielestä jyväskylän kivoimmista paikoista? 🙂 sellaisista mitkä on nykyään kivoja, ja niistä mitkä oli nuorempana kivoja 🙂

 2. Joo, ehdottomasti kannatan anonyymin ideaa kivoista paikoista! Olen muuttamassa Jyväskylään, vinkit tervetulleita 🙂

 3. Hola!
  Ootko juossut paljonki tota Jyväsjärveä ympäri? Kiinnostaisi tietää että paljonko se on pitkä yhteensä? Itse juoksen sitä yliopiston puolta ympäri, se kai tekee jotain viisi kilsaa. Kuinkahan paljon pitempi se toinen puoli on? Ainakin se vaikuttaa pitemmältä?

  Kiitos!

 4. Tuli mieleen että missä pidät iphonea lenkin aikana? Onko sulla shortseissa tasku, joku erillinen vyölaukku/muu pussukka vai ihan kädessä? Lämpimillä keleillä ei viitsi juosta mikään huppari tai takki päällä kun ulkona tukehtuu 😀 Itsellä on välillä vähän ongelmia tämän kanssa joten ajattelin josko sulta löytyis tähänkin joku hyvä vinkki 🙂

 5. Anonyymi: kiva idea! voin koittaa miettiä lempparipaikkoja, en kyllä oo aikoihin kerennyt oikein ravata kun väliä koti-keskusta (paitsi lenkeillä), mutta voisin koittaa hahmotella tämmöistä 🙂

  Anonyymi: joo yritän saada jossain välissä tehtyä! 🙂

  Anonyymi: oon ravannu sitä vuosikaudet, tosin nyt vasta parin vuoden sisään alkanut mittailemaan matkoja. Mulla ei oo pelkän järvilenkin pituudesta mitään hajua, kun yleensä kotoakin kestää jonkun matkaa juosta ja useimmiten poukkaan jotain pidempää reittiä rantaan. Täällä voi tosin helposti laskea reittejä: http://kartta.jkl.fi/ (tosta viivottimen kuvasta) 🙂 ja en siis oo juossut sitä viherlandian poukamaa jos sitä tarkotit! lähinnä kyllä heikinkadun sillalta lutakosta päin ja sitten mattilanniemi-kuokkalan silta!

  Caro: siis ihan kädessä vaan kannan, pitäis käydä ostaa sille semmonen pidike. Onhan se vähän hasardia, eikä voi oikein sateella lähteä juoksemaan ettei puhelin kastu 😀

 6. Millä muokkaat noita kuvia? Kivan näköisiä ovat. Sano pliis, että ne on tehty jollain iphonen appsilla?! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.