OIA:n alen loppurysäys!

Sain sähköpostitse ilmoituksen kotimaisen muodin verkkokaupan OIA:n kesäalen loppurysäyksestä ja ajattelin jakaa vinkin myös teidän kanssanne! Tutkailin itsekin valikoimaa ja nyt lähtee vaatteita, laukkuja ja muita asusteita hyvällä hinnalla 😉

Ps. OIA:lla on myös blogi, joka löytyy täältä! 🙂

6 vastausta artikkeliin “OIA:n alen loppurysäys!”

  1. Syötkö biotiinia 5mg (1kp) vai 10mg (2kpl) päivässä? =) Ja syötkö kokoajan, vai pidätkö taukoja?

  2. Niin ja tuliko sulle näppyjä tai finnejä aloitettuasi syömään biotiinia?:)

  3. Anonyymi: joo pitää tehdä heti kun ehdin! 🙂

    Anonyymi: 3kpl 😀 oon syöny aika yhtäjaksosesti, joskus on jääny pari päivää väliä jos oon vaan unohtanu tai ne on loppunul. Itseasiassa joo mulla alko vähän kukkia iho siinä kuurin alussa, vaikkei mulla ole IKINÄ mitään iho-ongelmia, mut ne lähti sit pois.. Tosin ei niin pahoja, että kukaan muu kuin itse ois huomannu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.