Zombie

Musta kuoriutui tänään töissä elävä kuollut, eka lähti ääni ja sen jälkeen tyhjeni päästäkin olon perusteella jokainen aivosolu. Loppujen lopuksi en meinannut enää edes pysyä pystyssä ja lopulta mut sitten pakko-käskettiin kotiin, hyvä jos osasin siinä vaiheessa lausua oman nimeni.. Mitä tästä opimme? Jos kuumemittari näyttää aamulla 37,5c, älä ole jäärä ja uskottele itsellesi,että se on joko a) allergiaa b) stressiperäistä (taas kerran) tai c) että mittari varmana taas huijaa ja lämpö laskee iltapäivään mennessä. Älä myöskään yritä tankata batteryä, tulehduskipulääkkeitä, finrexiniä ja usko, että ne auttaa. Ei ainakaan tällä kertaa. Älä myöskään harjoita tauolla meditaatiomaista ”istunpa hetken silmät kiinni lepäämässä, se varmasti auttaa” koska tän jälkeen oot viimeistään töttöröö kun seinäkello. Onneks mulla on iPhone ja mun lohtusipsit. Toivottavasti huominen on jo parempi, kesäflunssa ei tällä hetkellä kuulu mun suunnitelmiin!!

10 vastausta artikkeliin “Zombie”

  1. Kävin tänään tuolta glutteristä ostaas tollasen hiusdonitsin ja rakastuin (: kauheen helppokäyttönen ja ihana (: kiitos sinulle ihanasta vinkistä♥ (: tykkään muutenkin lukea tosi paljon blogiasi kivoja vaatteita sulla aina (:

  2. Täällä myös yksi nutturadonitsin uusi onnellinen omistaja 🙂 Tampereen Koskikeskuksen Glitterissä niitä siis ainakin oli, 2 mustaa ja 1 vaalea taisi jäädä jäljelle 🙂

  3. Mietin ihan samaa kun jennamaria, että onko ihan omat ripset? Tai sitten oot vaan luontasesti pitkäripsinen (onnekas!) tai se neulash todella toimii 🙂 Jokatapauksessa, kadehdittavan kauniit ja pitkät ripset.
    Ja kurjaa tommonen totaalinen simahtaminen, koita parantua!

  4. Tilasin Neulashia sun innostamana ja toivottavasti toimii! Ebaysta siis tilasin. Mistä hommasit omasi ?

  5. Mulla on ollu nyt yli viikon jo kesäflunssa ja tuntuu et ei kyllä helpolla pois lähde! 🙁 Kesällä on NIIN rasittavaa olla kipeenä, ihan ku toi sairas (ihana) helle ois tarpeeksi 😉 Mä kans kokeilin tota nutturajuttua, mut käytin sen "kaupastaostettavan" donitsin tilalla kaapista löytynyttä vanhaa PAKSUA donitsia, hyvin onnostu silläkin 😉

  6. Tiia: nojooo 🙁

    Anonyymi: jess, löysit sen! meiltä jkl edelleen loppu! Ja kiitos 🙂

    jennamaria: joo on 🙂

    Anonyymi: yay! meiltäkin eilen käytiin kyselemässä, toivottavasti tulee pian lisää jyväskylänkin liikkeeseen! 🙂

    Maiju: joo ihan omat ja neulash tosiaankin toimii! 😀 ei ne ennenkään kyllä ihan kamalan lyhyet olleet, suosittelen!

    AnsQ: kerrohan sitten tuloksia! paljon maksoi ebayssä? oon tilannut neulash.se (ruotsista) ja nyt ostin tuolta yhdestä kauneushoitolasta, jonka pitäjät sain kans hurahtaa tohon:)

    Anonyymi: voiei! pikaisia paranemisia sinne myös! 🙂 ja hei hyvän niksin oot keksinyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.