Kolmen kellon pulma

Noniin.. Oon pähkäillyt pääni puhki sen rosekultaisen kellon kanssa, laskenut valuuttalaskimella hintaeroja postukuluineen eri nettikaupoista ynnä muuta jännittävää ja tullut siihen tulokseen, että pistän tilausta menemään ShopBop:ille, joka itseasiassa on mulle nettikauppana aika uusi tuttavuus, mutta pullollaan vaikka mitä ihania merkkejä! Perehdyin tarkemmin noihin kansainvälisiin toimitusehtoihin ja käsittääkseni kaikki tuotteet toimitetaan Jenkeistä, mutta valitessa kansainväliseksi toimitukseksi Shopbop Globalin, lisätään arviot tullimaksuista hintaan, eikä lisämaksuja tullissa tulisi joutua maksamaan. Jos näin kuitenkin käy, korvaa ShopBop maksujen erotuksen 🙂 Tulli-ja postimaksuista huolimatta tuli kokonaissumma ainakin näiden mallien kohdalla muita nettikauppoja edullisemmaksi.

Mun kello-ongelma on siis tällä hetkellä rajoittunut näihin kolmeen.. Eli Kors vai Jacobs? Jälkimmäinen olisi tietysti huimasti edullisempi, mutta tää valinnanvaikeus nyt vaan aina vähän on tämmöistä.

En edes ymmärrä mistä tää mun yhtäkkinen fiksaatio tän rosekullan perään on syntynyt, mutta joku näistä nyt vaan on saatava 😀 Itse oon tällä hetkellä kallistunut aikalailla vaihtoehtojen 1 ja 2 välille, vaikkei toi kolmaskaan hassumpi ole. Hmmm. Jacobs olisi näistä kolmesta siis edullisin, mutta omasta mielestäni ehkä aavistuksen halvan näköinen verrattuna nyt esimerkiksi tohon numero 2, johon näköjään kallistun nyt koko ajan enemmän ja enemmän..

Mikä on teidän mielestä kaikkein kivoin 1, 2 vai 3?

Ja onko ihan kamala synti ostaa itselleen 24v-synttärilahjaksi (joita vietetään btw lauantaina, heh!) kaksi kelloa? Jos nyt kaivellaan muistin perukoilta se Just Cavalli….

30 vastausta artikkeliin “Kolmen kellon pulma”

 1. Itse tykkään kakkosesta eniten!:) Tuo Jacobs on jotenkin vähän oudon "tyhjä" tuolta keskeltä, mikä siis ei normaaleissa kelloissa mitenkään häiritse, mutta tuossa se saa kellon näyttämään jotenkin hiukan valjulta. Mutta sekin on kyllä silti todella kaunis!:)

 2. kakkonen ehdottomasti! 🙂 kolmonen on myös kiva. Ensimmäinen näyttää kieltämättä vähän halvalta ja ei mielestäni ole niin tyylikäs kuin Korsin kellot.

 3. kakkonen tai kolmonen! 😀 vaikka oiski kalliimpi, ni ite sijoittaisin korsiin mielihyvin pennoseni! KORS!

 4. 2,3 mutta 3 on jotenkin raikkaampi! Aaa ihania kelloja, nyt kyllä haluaisin itsellenikin, hih:D

 5. Ei nyt liity tähän posatukseen enkä kommentoi tätä (nimim. omistan tasan yhden kellon haha), mutta ootko tehny koskaan englannin kielistä videota? Muistelen, että ruotsi ainaki ois, mutta onko englantia? En ainakaan itse löytänyt, jos sellaisen olet tehnyt.. Sellanen ois kiva 🙂

 6. Kaikki on kyllä ihania, mutta jotenkin tuo kakkonen vie silti voiton! Siinä näyttäis olevan kaikki kohdallaan! 🙂

 7. 2 tai 3 eli Michael Kors!! 1 on muuten mun mielestä super kiva, mutta jotenkin tuo kellotaulun oranssi väri ei iske.

  ps. toi 2 on niin jumalaisen kaunis!

 8. Mä tykkään kakkosesta eniten 🙂
  Ja ei se nyt ihan hirveetä olis jos kaksi kelloa tilaisit, mutta musta ei kannata kun kuitenkin niin samantapaisia ovat, eli osta mielummin jotain muuta kivaa! Mutta KAKKONEN 😀

 9. toi kakkonen eli Michael Korsin Oversized Rose Gold Watch MUn mielestä on ainaki kivoin noista kolmesta 🙂

 10. moikka! 🙂 oot sanonu joissain postauksissa että sun on tosi vaikeeta löytää sopiviä kenkiä, koska kengän kokosi on niin pieni! Löysin erään nettikaupan (ja tiedän nettikaupan pitäjänkin etukäteen) joka on erikoistunut pienten naisten vaatteisiin ja kenkiin! Eli kaikista kengistä on koot 32-35! (joistakin on myös 31) en tiedä kiinnostaako sua tuon tyyliset kengät pätkän vertaakaan mutta aattelin silti linkittää sivun jos joskus sulle tulee jotain erityis tarvetta! 🙂

  http://www.marjoxs.fi/Marjoxs%20nettimyynti.html

 11. Hupsista hei, johan tänne oli ropissut kommenttia! Kiitos mielipiteistä, tää tyttö taitaa kallistua tohon nro2:seen! 🙂

  ANonyymi: en oo tehnyt (vielä) videota englanniks, mut joo voin joskus tehdä 🙂

  iiris: superpaljon kiitos kenkävinkistä, pitääpä tutustua! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.