kelloja, kelloja, kelloja..

Eilinen ilta vierähti taas X-filesin parissa, nyt on päästy jo toiselle tuottikselle ja niiiiin jännittäviä jaksoja, ettei malttais iltaisin lopettaa ollenkaan katsomista! Olin ala-asteella (ja yläasteella JA lukiossa, kylläkin edelleen…) niin kova X-files-fani ettei mitään rajaa! Oon nähnyt valehtelematta jokaikisen jakson lukuunottamatta jotain vikojen tuottiksien jaksoja, jotka alko jo mennä vähän liikaa siihen salaliitto-hässäkkään, että meni hermo. Mutta jokatapauksessa, noiden katsominen uudelleen yli 10 vuoden jälkeen on jotain niin legendaarista! (Nyt on Scully siepattuna, en malta odottaa iltaan asti, iiks!)

No mutta, kiitos arvon raadille kello-mielipiteistä! Taidan kallistua nyt tähän Korsin Oversized Rose Gold watchiin, joka kyllä olikin mulla ykkössijalla.

Toisena vaihtoehtona mulla ois ollut tää Michael Korsin Rose gold-plated stainless steel watch, jota en kuitenkaan onnistunut löytämään ihan super-edulliseen hintaan mistään netistä. Oisin tietty voinut lahjoa Merin raahaamaan tän mulle Jenkeistä, mutta oon myös tyytyväinen tohon ylläolevaan 🙂

Mutta, ettei tästä nyt suinkaan ois tulossa yhtää vähempää kello-blogi, niin lätkästäänpä tähän vielä yks kello, jota ihan oikeasti tällä hetkellä vakavasti harkitsen 😀 Siis ei luoja, voisko joku tulla pistämään ees jotain stoppia näille mun kellojen selailuille?! 

Joku teistä linkkasi mulle nimittäin Nordstromin verkkokaupan, jota sittena ajankulukseni aloin selailla läpi ja tottakai taas löysin jotain, eli kiitti vaan sinne päin.. 😀

Eli ylläolevan Korsin 100e hintaan.. Mun pitää vielä kohta häiritä poikaystävän työntekoa ja konsultoida, että oonko kenties lopullisesti seonnut, jos pistän tän tilaukseen. Siis joo, mä tiedän, että tää mun kello-asia on viime aikoina lievästi lähtenyt käsistä, mutta oon tän edestä lupautunut laittamaan myyntiin yhden mun Guesseistä ja Triwan Great White III:sen. Saa ilmoittaa, jos joku on alustavasti kiinnostunut näistä, kuvat löytyy täältä ja täältä! Otan noista omista kuvia myöhemmin tänne ennen mahdollista huuto.nettiin listausta. Tiedustelut mieluitein sähköpostitse ixdu87@gmail.com. Guess lähtee nyt vaikka hintaan 90e (käyttökertoja max 10, laatikko kuuluu hintaan) ja Triwasta voidaan neuvotella, myös moitteettomassa kunnossa! EDIT: GUESS MYYTTY!

Ja tosiaan, kello-asioissa edelleen, Campadressa alko nyt klo 8:00 se Triwan kamppis ja valikoituja malleja alkaen 44e, suosittelen! 🙂

Ps. Yritän, että seuravaa postaus ois jotain muuta, kun kello-painotteinen.

3 vastausta artikkeliin “kelloja, kelloja, kelloja..”

 1. Mä tykkään tosi paljon näistä sun kellopostauksista enkä koe niitä yhtään tylsinä. Itekin oon nimittäin hankkimassa Michael Korsin kelloa ja nää postaukset auttaa mua tosi paljon kellon valinnassa! On tosi kiva nimittäin, että sä oot jaksanu ettiä nettikauppoja, joissa noita kelloja on halvemmalla! Tai siinä säästää pitkän pennin, kun tilaa esim Michael Korsin Rose Gold Watchin tuolta, eikä käy ostamassa vaikka Stockalta, jossa kyseisen kellon hinta on satkun enemmän… 🙂 Kiitos siis vinkeistä! 🙂
  Onko sulla yhdet vai useammat Ray Banit? Tai ois kiva jos niistä jonkun postauksen vääntäisit jos sulla useampia pareja on. Tai yhden postauksen Ray Baneista löysin:D
  Ja vielä yksi asia, pohdin kanssa neuLashin tilausta sun blogin innoittamana! Multa lähti eilen ripsipidennykset pois ja ois hiukkasen kiva, jos nää ripset lähtis joskus kasvuunkin… Et oo mitään alennuskoodia jaellut neuLashille täällä blogissa viimeaikoina?:DD

  Mukavaa loppuviikkoa ja kiitos blogista!

 2. Ripsistä puheen ollen, onko tuo NeuLash sinun suosikki? Selasin yhtenä päivänä koko netin läpi näistä ripsenkasvattajista enkä osaa päättää mitä kannattaisi kokeilla, kun on Revitalashia, rapidlashia ja muuta kaupat pullollaan. Onko sillä Gristalilla sitä NeuLashia ihan paikan päällä vai pitääkö tilata erikseen?

  Kiitos jos jaksat vastata, vaikka näitä samoja on sinulta jo varmasti kyselty ennenkin.

 3. Anonyymi: kiva jos joku tykkää! 🙂 joo mä kävin just katsomassa viime viikolla stockalla noita ja yks ihana rosekultainen oli 309euroa, buu.. Mulla on siis vaan yhdet Ray Banit ja ei siis muuta postausta oo kun se yks just. Ja ei oo alekoodia neulashiin, ei oo koskaan ollutkaan, OISKIN! 😀 Ja mukavaa viikonloppua sinnekkin!

  snn: joo siis en ole kokeillut muita, enkä edes uskalla, kun tiedän neulashin toimivan, ettei mee rahat ihan hukkaan! ja joo Gristalissa löytyy sitä ihan paikan päältä, sieltä kun vaan noutaa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.