tallinna osa 3

Noniin, nyt ois vihdoin ja viimein sen kolmannen, eli viimeisen Tallinna-postauksen vuoro, vaatimattomat 2,5kk myöhässä tietenkin. Kukaan, uusista lukijoista puhumattakaan ei varmaan enää edes muista näitä mun ekaa ja tokaa Tallinna-postausta, mutta kun näitä mun upeita turisti-otoksia nyt oli koneella jemmassa, niin päätin vielä naputella tän viimeisenkin osan, vaikka näiden reissupäivien tapahtumat ovatkin jo varsin kaukaisia muistoja jo munkin päässä, mutta yritetään silti..

Seuraavat kuvat ovat siis toiselta päivältä, joka oli meidän viimeinen kokonainen päivä Tallinnassa ja piti saada vielä vaikka mitä tehtyä, sekä jotain hassuja otoksia viimeiseltä päivältä.

Käytiin pienellä aamukävelyllä hotellin läheisyydessä, eli mm. Stockmannilla ja vähän pyörimässä ympäriinsä.

Miksi näin monta pose-kuvaa Iineksestä? E tarvitse kysyä, koska en tiedä 😀

Mun oli ihan pakko päästä käymään tossa solkussa, jonka olin bongannut jo edellisenä päivänä. Mun paratiisi suorastaan! Pitäis varmaan pistää oma (ei-itse)palvelusolkku pystyyn, niin ei tarvitsisi ainakaan huolehtia koskaan, että solkkurasvat tai 1&2e kolikot loppuu 😉 Monet kysyivät jo aiemmin, että missä tää solkku oli. En tiedä tarkempaa osoitetta, mutta kivenheiton päässä hotellistamme Radisson Blu Olumpiasta. Ehkä toi nettiosoite www.sunfactory.ee antaa jotain osviittaa kiinnostuneille 🙂

 tää valaistus näyttää tässä vähän joltain strippiluolalta..

Harkitsin jo tuolla, että muuttaisin Tallinnaan.

Tähän väliin hieno kuva hotellin sisäänkäynnistä. Lisäilin näitä kuvia kolmesta eri lähteestä (kahelta koneelta ja puhelimesta), joten järjestys saattaa olla vähän hassu.. Luultavammin tästä myös tulee vuosisadan sekavin postaus 😀

Kiertelyn lomassa poikettiin välipalalle ja kahville Solariksen Boostiin. Jäin Ausseissa koukkuun Boostiin, mikään ei voita Gym Junkieta, mmm..

ilmapalloja!

turisti

Iines ja iPhone

sekava kuvapläjäys vanhasta kaupungista. Oltiin ihan transsissa kaikesta kauniista ja aloin vielä
enemmän harkita Tallinnaan muuttoa 🙂

Meille alkoi koko päivän ympärikävelyn jälkeen tulla jo niin kova nälkä, että ruokapaikan etsiminen alkoi olla yhtä tuskaa. Pari matkan varrelle sattunutta paikkaa oli joko kiinni tai muuten vaan ruokalistaltaan ”ei-niin-kutsuvia”, joten oltiin maailman junteimpia suomalaisia ja mentiin Amarilloon!!! Paikkaan, jonne oltiin ekasta päivästä saakka vannottu, ettei ainakaan mennä. No, ilmeisesti nälkä yllättää joskus näin 😀 En tosin käy Suomessa koskaan Amarillossa, joten olihan se ehkä vähän eksoottinen kokemus.
Lähipöydässä oli myöhäisessä keski-iässä oleva (suomalainen) mies, joka oli kai joutunut odottamaan pöydässä palvelua ne huimat 5minuttia ja alkoi sitten huutaa ja sättiä nuorta tarjoilijaa tästä, suomeksi siis tottakai. Siinä vaiheessa myötähäpeä oli jotain niin suurta. Miksei ihminen vaan voi lähteä pois, jossei saa palvelua, miksi täytyy jäädä vartavasten odottamaan että pääsee meuhkaamaan? Ainiin, onhan se suomalainen mies niiin kunkkua Virossa!

Mun pasta, nammm!
Ja toisen hamppari, yök. Millonkahan oon viimeks syönyt hampurilasen?! Hmm…

Ja menin tottakai ihan totaalisen sekaisin tosta Kaubamajan rusketustuote-hyllystä!! Paradise.. Voiko joku vastata mun kysymykseen, miksei meiltä löyty tämmöisiä?!

 tosi söpönä terminaalissa katsomassa, kun muut suomalais-turistit oksentelee, nojailee seiniin,
kompuroi kaikkien viina-ja kaljakärryjen kanssa ja muuta kivaa!

Lautalla oli tylsää, joten leikittiin kameralla..
Ois suunnitelmissa tehdä toinen parin päivän visiitti Tallinnaan vielä nyt kesällä, jos töiden lomasta ehtii. Mielellään lähtisin vaikka heti 🙂

11 vastausta artikkeliin “tallinna osa 3”

 1. Mä vakuutuin viime Tallinnan käynnistäni niin että voisin ihan oikeesti muuttaa sinne! En sano et Helsinki ei oo kaunis mutta siellä ei tuu ikinä kierreltyy niinky Tallinnassa! 🙂

 2. Laura: noniinpä, siellä on kyllä kaikkea semmosta mitä Suomesta ei löydy ! 🙂

  Anonyymi: voi kiitos 🙂

  Anonyymi: voi kiva että pidit 🙂

 3. Hih mäkin olen ihastunut tallinnaan.
  Oltiin tuossa samassa hotellissa ja testasin sen solariumin. Tykkäsin! En bongannut ollenkaan tuota sinun löytämääsi solkkua.

 4. murumansikka: toi valkonen on kans ihana! 🙂 joo noi alekoodit on ovelia, kun käy kaikkiin jos älyää kokeilla, haha!

  Tiia: nii 😀 hui!

  pipsa: voin lahjoittaa, ne on mulla tämmönen uusiutuva luonnonvara 😀

  Anonyymi: Tallinna on ihana 🙂 Se solkku siellä hotellissa oli kyllä aikas tehokas! Toi isompi solkkupaikka oli (kuvan heijastuksesta päätellen) stockaa vastapäätä, käy ens kerralla kurkkaamassa!

 5. Vuos sitten käytiin kans siinä Amarillossa syömässä ja siel joku nuorehko suomalainen mies urputti tarjoilijalle että kannuvesi ei ollu tarpeeks kylmää.. oliskohan valittanu Suomessa? Ei juma että _hävetti_ olla suomalainen..

 6. Anonyymi: NOJOO ja siis vielä SUOMEKSI! mua raivostuttaa tommonen ajatustapa, että tottakai kaikki virolaiset osaa suomea ja muutenkin toi ylimielinen käyttäytyminen, arghh! Itse puhuin jokapaikassa ihan suosiolla englantia 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.