Triwa -20% koodi!

Sain sähköpostiin Triwan uutiskirjeen, jonka mukana tuli -20% alekoodi thankyou20 allaolevan kuvan malleihin Triwan omasta nettikaupasta.

Hyödyntäkää ihmeessä koodi, jos on ollut mielessä Triwan hankinta, toivottavasti on jollekulle hyödyksi! Koodi on voimassa siis 20.8 asti 🙂 Mun mielestä Triwa tarjoaa edelleen ilmaiset postikulut maailmanlaajuisesti. Haahuilen (edelleen) myös ton Orient Chronon perään (eli lila), näytti nimittäin niin ihanalta mun kaverilla! (Maiju, pidä varas, tuun pian nappaamaan sen!)

8 vastausta artikkeliin “Triwa -20% koodi!”

 1. Oh no, gotta run!!;) mä taas arvon ton turkoosin kanssa:D mulla on just pahasti kahen kuukauden ostoslakko niin tuo koodi ehtii vanhentua, damned!:D

 2. Hei Iines!

  Kysymykseni ei liity kelloihin vaan ripsiseerumeihin =)

  Kirjoitit toukokuussa(?) Idolashista, jota olit tilaamassa. Tuote oli kuitenkin loppu juuri silloin. Tilasitko sitä jälkeenpäin vai ootko käyttänyt vieläkin Neulashia?

  Itse olen koukussa Neulashiin (kiitos vaan =)..) Mutta tuo Idolash houkuttelisi hinnanpuolesta… Jompaa kumpaa pitäis taas tilata. Kumpaa suosittelet asiantuntijana? =)

  Kiitos kivasta blogista!

 3. Sul on tosi kiva blogi, harmi vaan et nykyään suurin osa sisällöstä on vaan mainostamista 🙁

 4. Maiju: voieii 😀

  mari: en sillon kokeillu sitä kun en myöskään kerennyt saada sitä, mut edellinen neulash loppu vassta äsken ja uuden ostin, pitäydyn siinä kun ainakin toimiii 🙂 Ja kiitos

  Anonyymi: voi hyvä ihminen, oon kovin pahoillani kun koitin olla ystävällinen ja jakaa henkilökohtaisen tarjouskoodini teille käyttöön, jospa siitä nyt ois jollekulle vaikka iloa….

 5. Sun takias oon tilannut jo Converset ja nyt vielä Triwan! Pakko varmaan lopettaa tän blogin lukeminen tai joudun pian vararikkoon (vaikka halpoja löytöjähän nää on olleet eli eihän niitä lasketa).

 6. Anonyymi: haha voiei, sun pitää pysyä erossa täältä! mäkin voin vaan syyttää itteeni kun aina kahlaan netistä näitä ihme löytöjä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.