nettiterveyskauppa.com

Minua lähestyttiin joku aika sitten Nettiterveyskauppa.comista, joka on siis oululainen terveys- ja kauneudenhoitotuotteita myyvä nettikauppa. Myytäviin tuotteisiin kuuluu mm. Priorin, Evonia (molemmat hiusten hyvinvointiin, molempia olen testannut), erilaiset super food-tuotteet, aurinkokapselit, erilaiset Detox-tuotteet tai oikeastaan mitä vain hyvinvointiin ja kauneudenhoitoon liittyvä.

Sain postitse tuotepaketin (kuvittelen lapsellisesti, että tää oli yks mun synttärilahjoista), joka sisälsi Priorinia, joka nyt esimerkiksi kuuluu aikalailla mun vakiovarusteisiin lisäravinteiden saralta, Diasporal magnesium-jauhepusseja, EasyBody-proteiinipatukoita, Method Drainen Detox-kuurin sekä neste, että tablettiversiona ja pussillisen kuivattuja gogi-marjoja, hampunsiemeniä ja muita ”luontonamuja”, joiksi näitä kutsun 🙂 Oon tällä hetkellä syönyt mun toista Priorin-kuuria maaliskuusta lähtien (tilasin reilu kuukausi sitten just uuden satsin) ja näillä pärjätään ainakin vielä pitkälle syksyyn asti! Mun aikaisemmat Priorin-aiheiset postaukset löytyvät uusille lukijoille siis täältä ja täältä ja aionkin kertoa tästä toisesta kuurista tuloksia taas loppukesästä, kun testiaika lähentelee sitä puolta vuotta.

Diasporalit tulivat tositarpeeseen, koska magnesiumia suositellaan aktiiviliikkujille (tai stressaantuneille :D) lisäravinteena, koska magnesiuma poistuu kehosta hien mukana ja täten ravinnelisänä nautittu magnesium auttaa palautumaan suoritusten jälkeen. Oon ennestään syönyt magnesiumia tabletteina, mutta nämä jauhopussit ovat tosi kätsyjä, koska eivät vaadi ollenkaan vettä.

En oo vielä ikinä ennen maistanut gojimarjoja tai muitakaan näitä ”superfood-snacksejä”, mutta hyviä olivat pikkunälkään!

Mun on jo monta vuotta pitänyt testata tuota MethodDrainen detox-litkua, mutten koskaan vaan saanut aikaiseksi ostettua sitä. Aloitin ton nestemäisen kuurin eilen ja teen kuurista sitten lopussa yhteenvedon, koska luulen aiheen kiinnostavan monia. Molemmat, sekä nestemäinen, sekä kapseli-kuuri ovat 20päivän pituisia ja kuurin aikanahan tulisi välttää mm. kofeiinia, alkoholia ja tupakkaa, jotka jo itsessään ovat toksiineja, joita tällä kuurilla pyritään kehosta poistamaan (eteenkin siis kaksi jälkimmäiseksi mainittua). Ainut minkä kanssa mulla on nyt pari päivää ollut suuri ongelma on kahvi!! Sain jo ensimmäisen päivän iltapäivällä aivan järkyttäviä viekkari-päänsärkyjä kahvista ja voin kertoa, ettei ollut helppoa 😀 Mun oli rehellisesti sanottuna tänään aamulla aivan pakko keittää kahvit (ihan vähän vaan espressoa kupin pohjalle), jotta lähdin käyntiin ennen työvuoroa.. Lupaan koittaa olla lipsumatta enempää!

Nestemäistä MethodDrainea sekoitetaan päivittäin mittakorkillinen 1,5litraan vettä ja nautitaan pitkin päivää. Luin netistä, että tuon 1,5 litran lisäksi tulisi (eteenkin näin kesällä) juoda ihan reippaasti vielä vettä, koska seos sisältää nestettä poistavia ainesosia (eteenkään tän vuoksi kahvi ei oo kuurin ohella suositeltavaa), joten nestevajaus voi aiheuttaa mm. päänsärkyä. Kerron lopputuloksen kuurin loputtua ja testaan nuo tabletti-versiotkin varmasti jo jossain vaiheessa syksyä! 🙂 Jos jotakuta kiinnostaa lisätiedot, löytyvät tuotteet nettikaupasta täältä!

Nettiterveyskauppa.com  halusikin tarjota lukijoilleni -10% alennuksen kaikista tilauksista 15.8 asti koodilla 7811 ja yli 75euron tilaukset toimitetaan lisäksi ilman toimituskuluja 🙂

2 vastausta artikkeliin “nettiterveyskauppa.com”

  1. milloin videopostausta? Niitä on kiva katsoa, kun oot niin kaunis ((:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.