Ale-Triwoja Zoovillagesta!

Eräs lukija vinkkasi, että myös Zoovillagessa on muutamia Triwan malleja hyvässä tarjouksessa. Omaa silmää miellyttivät eniten nämä kaksi mallia..

Pinkillä on hintaa 40e ja löytyy täältä. Sininen kustantaa myös 40e ja löytyy täältä. Kaikki tarjous-triwat taas täältä!

Valikoimissa oli myös jonkun verran normaalihintaisia uudempia Triwan malleja, mutta hinnat olivat todella korkeita verrattuna nyt vaikka Triwan omaan verkkokauppaan! Itse oon jo etsinyt, jos löytäisin sit Triwan Miami Decon pinkiä versiota (samaa mallistoa, kun se mun oranssi), mutten ainakaan vielä ole onnistunut tätä loppuunmyytyä mallia mistään löytämään 🙁 Saa kertoa , mikäli on havaintoja!!

Ja tähän loppuun pieni sana muutamista kommenteista, joita olen viime aikoina saanut koskien tätä blogia ja sitä, kuinka blogini on kuulemma ”nykyään täynnä pelkkää mainostusta”. Jotkut lukijat eivät ehkä ymmärrä, kuinka paljon käytän aikaa esimerkiksi siihen, että kahlailen läpi ties kuinka monia verkkokauppoja, karsien niistä pois ne kalleimmat, huonon valikoiman omaavat tai muuten vaan epäilyttävät ja epäluotettavat. Kun esimerkiksi metsästin sitä rosekultaista kelloa mahdollisen hyvään hintaan, tai taannoin niitä edullisia Converseja ja Nature Shopin EMU:ja, miksi en jakaisi vinkkejä hyvistä, luotettavista ja edullisista verkkokaupoista lukijoideni kesken? Useimmiten te lukijat olette niitä, jotka näistä vinkeistä ja mahdollisista sähköpostiin saamistani henkilökohtaisista alekoodeista kaikkein eniten hyödytte. Esimerkkinä nyt vaikkapa parin päivän takainen Triwan koodi, BeautyBayn alekoodi(t), sikahalvat Beta Granatit, Crestien alekoodi ja tuo UNIK hairdressingin blogitarjous, josta en myöskään hyödy itse millään tapaa. Päinvastoin, tässäkin tapauksessa halusin antaa kavereideni kampaamolle ilmaista mainostilaa, koska minulla lukijamäärien vuoksi tähän on mahdollisuus ja olen vain sydämeni pohjasta iloinen, jos yksityisyrittäjät jollain tapaa hyötyvät näistä yritysten esilletuomisista blogissa. Eli ei, en useinkaan mainosta täällä asioita, jotka tuottaisivat minulle taloudellista tai muunlaistakaan hyötyä, jos joku näin ajattelee jokaisesta tuote-esittelystä, joita täällä vilisee. Suurimman osan, toisinsanoen 99% täällä esittelemistäni tuotteista ostan edelleen aivan omilla rahoillani ja pyrin antamaan tuotteesta kun tuotteesta realistisen ja rehellisen arvion, olipa se sitten itse ostettu tai blogin kautta saatu.

Vaikka itse sanonkin, niin esimerkiksi neuLash on viime syksystä asti kun sitä aloitin käyttää, saanut ihan mielettömästi ilmaista näkyvyyttä blogini kautta, vuosi sitten moni suomalainen ei edes tiennyt mitään koko tuotteesta. Olen käyttänyt kyseisenkin tuotteen kohdalla aikaa varmasti useita ja useita tunteja sähköpostitse ja kommenttibokseihin esitettyjen kysymyksen vastaamiseen, mutta edelleen seison täysin tämänkin tuotteen takana. Olen pahoillani, jos joku on ”ottanut itseensä” tämän blogin mainosamisen, mutta warning: jatkossakin näitä vinkkejä tarjouksista, nettikaupoista ja muusta on tulossa. Ei silti tarvitse pelätä, että mainostaisin mitään, mitä en itse ole kokenut hyväksi tai minkä takana en itse voisi seisoa! Kukaan ei edelleenkään ole tarjonnut minulle rahaa vastineeksi yhdestäkään tämän blogin postauksesta. Eteenkin näiden mun parin blogitauon jälkeen olen saanut palautetta, että joku postaus on parempi, kun totaalinen radiohiljaisuus, joten jossei kertakaikkiaan ole mitään kerrottavaa arjen saralta, niin olen sitten tyytynyt tekemään näitä kollaaseja tai muuta hömppää lähinnä omaksi ajanvietteekseni. Toivottavasti ymmärrätte ja tämä selvensi mahdollisia epäselvyyksiä 🙂

11 vastausta artikkeliin “Ale-Triwoja Zoovillagesta!”

 1. Mun mielestä se "mainostaminen" on just mahtavaa! 🙂 kiitos vinkeistä!

 2. Samaa mieltä, eli nämä "mainokset" on mun mielestä enemmänkin sun suosituksia ja vinkkejä tyyliin hei-löysin-jotain-siistiä-ja-halusin-kertoa-siitä-teille! 🙂 Eli musta voit jatkaa niiden jakamista.

 3. Jatka ehdottomasti mainostamista! Olen itse hyötynyt muutamasta antamastasi vinkistä ja mielelläni jatkossakin luen niitä.

 4. Mä ajattelin just tulla kiittämään sua siitä kun oon löytäny yves rocherin tän sun blogin kautta, tehny sinne pari tilausta ja ollu 100% tyytyväinen tuotteisiin!

 5. Ymmärrän että useat alekoodit ym ovat hyödyllisiä lukijoille ja kiva että niitä jaat, mutta en usko, että tekisit monta postausta viikossa mainostaen eri asioita ilman, että saisit siitä minkäänlaista korvausta. Jo sivullasi olevien 22 mainoksen määrä kertoo, että haluat edes hieman lisäpalkkiota, kun blogiin tunteja käytät aikaa, eikä siinä mitään, ymmärrän sen hyvin. Et vaan voi myöntää, että mainostuksessa on välillä muustakin kyse kun siitä että haluat antaa meille jotain.
  Pidän blogistasi erittäin paljon, mutta itseänikin on tämä asia häirinnyt.

 6. ANonyymi: no mukava jossei ole häirinnyt 🙂

  ilonasi: heh, kiitos mielipiteestäsi! 🙂

  Aninyymi: kiva jos oot saanut vinkkejä!

  Anonyymi: Aijaa! 😀 ne aurinkotuotteet on varsinkin ihan huippuja!

  Anonyymi: kiitos asiallisesta kommentistasi! Mutta kuten tekstissänikin sanoin, suurin osa "mainostamistani" asioista on EDELLEEN niitä, joista en itse hyödy mitään. Priorineihin, neuLashiin olen käyttänyt satoja euroja omasta pussista ja silti kerron niistä täällä yhtälaisen mielipiteen. Nyt se "myöntäminen", jonka luulin olevan aika itsestäänselvää: Nuo sivupalkin mainokset ovat tietty sitten erikseen, mutta ne ovat siinä tällä hetkellä vain siitä syystä, että saisin kaiken tämän ohella edes pienen korvauksen näistä päivittäin tänne käytetyistä tunneista, kuten varmasti ymmärrätkin! Useat bloggaajat tienaavat pelkästään sillä, että klikkaat itsesti heidän blogiinsa, eli puhtaasti kävijämäärien perusteella mainosnäytöillä, onko tämä sitten mielestäsi "hyväksyttävämpää"? Ja painostan edelleen, (en tiedä kuinka pitkään olet blogiani lukenut), mutta nämä Triwan koodit, BeautyBayn koodit ja lukemattomat muut asiat, ovat aivan henkilökohtaisia, esimerkiksi Triwan kanta-asiakkaile tarkoitettuja koodeja, joita hyvää hyvyyttäni olen täällä jakanut. Ei aina kannata heti ensin ajatella siltä kantilta, että hyötyisin itse välttämättä jostakin 🙂

 7. Hei! Ootko koskaan tilannut miehelle kelloa triwalta? kattelin nettisivuilta, ettei niitä ole oikein eroteltu miesten/naisten kategorioihin ja lähinnä rannekkeen kokoa mietin tässä.. 🙂

 8. Ootko tilannu aiemmin tuolta Zoovillagesta? Millasia kokemuksia? Tosta pinkistä on tehtävä tilaus!

 9. Anonyymi: en oo itse tehnyt tilausta, lukija vinkkas tästä! 🙂 toi pinkki on kyllä ihana, harmi ettei se vaan oo se pinkki jota mä vielä etsin.. 🙁

 10. Tää on nyt maailman tyhmin kommentti, mutta ku oot kerran NeuLash-ihminen, enkä mä osaa englantia, ni ehkä voit auttaa :DD Eli oon yrittäny parikin kymmentä kertaa tilata tuolta sitä ripsiseerumia, mutta kappas keppanaa ei onnistu. Laitan kaikki tiedot (osotteet yms.), mut sit se paukasee jonkun tyhmän tekstin, enkä tajuakaan enää mtn 😀
  Laskulla siis tilaisin, ja tämmönen teksti tulee:

  When paying by invoice, we only deliver to your nationally registered address. Therefore, you need to type your Swedish, Danish, Norwegian or Finnish personal number below.

  Ja jos toi nyt hlötunnusta kysyy, ni ei kyllä onnistu sillä? 😮 Ehkä mua ei oo olemassa :(( 😀

  Kiitti jo etukäteen avusta <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.