lauantai 23.7

Käytiin eilen mun työvuoron jälkeen poikaystävän kanssa synttäri-päivällisellä. Arvottiin pitkään Sohwin ja Toreron välillä, mutta vaikka Sohwi on edelleen mun ykkösravintola Jyväskylässä, vei Torero tällä kertaa voiton, valttikorttina uusittu ruokalista! Ja eipä tarvinnut pettyä. Torerossa vietettiin myös pari vuotta sitten mun 22v-syntymäpäivää! Ollaanpas tässä jo vanhoja..

Jos jossain, niin ainakin tuolla oli ilmastointi kohdallaan ja piti ihan vetäistä farkkutakki lämmikkeeksi!

Pitkän ja vaikean pähkäilyn tuloksena päädyttiin tommoiseen kahden hengen lihamiekkaan, jossa oli härän ulkofilettä, karitsan kyljyksiä, chorizo-makkaraa, grillattua broileria, kavishöysteitä ja ihania potatos bravaksia (maustettuja perunanlohkoja), jotka ei petä koskaan! Ja hyvää oli, kuten arvata saattaa.

namnam!

massu täynnä!

Ihan ähkynä megamättöjen jälkeen.. Astuttiin ravintolasta kadulle ja ulkona oli näköjään meneillään joku vuosisadan ukkosmyrsky ja jotenkin päästiin kuikkelehtimaan ensin Jyväskeskukseen ja siitä Forumiin hetkeksi kuivattelemaan, kunnes sade hetkeksi lakkasi. Siis oon koko kesän kyttäillyt eri sivustojen sadetutkia ja voin kertoa, että tähän asti jokaikinen niistä on ollut ihan täyttä huuhaata, todennäköisesti jonkun puhelinennustajan laatimia. En ees enää oo pysynyt laskuissa, kuinka monesti oon odottamalla odottanut niitä huiseja (jännittäviä) ukkosmyrskyjä, joita ei sitten kuitenkaan ikinä ole tullutkaan kovista lupaksista huolimatta.. Tällä kertaa sadekartta ihme ja kumma kyllä näytti oikein, oli vaan ensimmäinen kerta tänä kesänä, kun satuin olemaan ulkona myrskyn tullen. Ei ehkä yhtä kivaa, kun ukkosmyrinän ja sateen kuunteleminen kotoa peiton alta..

Hiukset pöhöttyneinä kotiin..

..jossa odotti poikaystävän leipoma mustikkapiirakka (!!), ihana kortti ja lahjakortti ylelliseen kuumakivihierontaan ja infrapunasaunaan, joku taitaa lukea mun ajatukset.. Lisäksi sain vihdoin ja viimein käsivarteen kiinnitettävän iPhonen kotelon lenkeille, yay!
Ps. Ja heinä-elokuun kesälomailijat, muistakaahan, että Yves Rocherilta saa vielä tänään ja huomenna yli 20euron tilauksiin veloituksetta mukaan Monoi de Tahiti-kuivaöljyn, sekä vielä lisäksi 5euron alennuksen tilauksen loppusummasta syöttämällä kassalla koodin VIPTAHITI , kuuluu mun ihan lempparituotteisiin eli suosittelen (öljyn arvo 6,90e)! 😉

Tarjous siis voimassa vielä 25.7 asti!

4 vastausta artikkeliin “lauantai 23.7”

  1. Vaikuttaa kivalta syndepäivältä! Tiedän, ettei lahjojen alkuperää saisi udella, mutta viittisitkö millään kysyä mistä poikaystäväsi oli löytänyt lenkkikotelon iPhonelle? Mä oon meinaan ettinyt sellasta, nyt kun taas lankesin näihin sun esittelemiin juttuihin eli tälläkertaa uuteen puhelimeen 😀
    Kuvakin kyseisestä kotelosta ois kiva!

    Ootko muuten kokeillut Sleep Cycle Appsia? Mä oon siihen niin koukussa 😀

  2. Tiia: kiitos! 🙂

    Anonyymi: jc:n aleista joku kuukaus sit! 🙂

    shekerim: hihi 🙂 se on kuulemma gigantista, mut kandee kans kattoo applen nettikaupasta, toi merkki oli muistaakseni Belkin! Ja joo mulla on sleep cycle! se oikeesti toimii!! ihan paras 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.