lauantain asu

Hellurei!

Kiitos vielä kaikille yhteisesti onnentoivotuksista, mä oon vieläkin koko asiasta ihan pää pyörällä ja sydän hakkaa jännityksestä! Iiks! Seuraava projekti on se asunnon etsiminen ja pääsen pitkästä aikaa vähän sisustamaan, kivaa 🙂 Voisin lähipäivinä alkaa ihan vaikka täällä blogissakin kartoittamaan vähän, mitä uutta ostettavaa mulla on edessä ja sen semmoista. Oishan se tietysti ensin hyvä löytää se asunto, ennenkö alkaa haaveilla, mutta joo..

Oon joutunut ton detox-kuurin vuoksi vähentämään kahvinjuonnin ihan minimiin (totesin, etten pysty siitä kokonaan luopumaan, mutta onneks kahvi on enemmän kiellettyjen listalla sen Method Drainen-slim-kuurin aikana, jonka voi vetästä ton detoxin perään, jos haluaa pudottaa painoa) ja oonkin ollut lähipäivät niiiin rikkipoikki iltapäivisin, kun en oo saanut juoda sitä mun kolmea kupillista kahvia aamuisin, vaan yhden pienen vaan. Olin tosin tänään tosi radikaali ja join kaksi 😀 Nukuin eilen kofeiininpuutteissani taas 3h päikkärit ja loppuilta menikin taas aika töttöröö. Varmaankin juuri näistä päikkäreistä johtuen nousin tänään jo 6.30, tai siis tottakai kun kyseessä on vapaapäivä. Tai sitten oon vaan muuttumassa mummoksi. Nytkin väsyttäis vähän siihen malliin, että tekis mieli kaivautua peiton alle. Olin tosin vähän pahis ja otin äsken kofeiinitabletin, etten tänään nukahtais ja heräis huomenna taas laittoman aikaisin.

Nyt ois taas vuorossa ”asukuvia” taas kunnon kuvapommina niille, jotka näistä pitävät.. Synttäripäivän työasu oli seuraavanlainen:

Lauantaina ukkosti ja oli muutenkin niin mielettömän hiostava päivä sisällä taas vaihteeksi, ettei toi tekokuitupaita ainakaan yhtään helpottanut mun oloa töissä, vaikka muuten tosi kiva onkin. 
Pitsipaita /Nelly.com Jeane Blush, farkkushortsit/ H&M, korut ja laukku /Glitter, ballerinat / Tallinnasta

Tajusin etten ole vielä kerennyt ”esitellä” mun uusinta lempparilaukkua Glitteristä! Toi on ihan super, koska ton hihnan saa asetettua kaksinkertaiseksi olkahihnaksi (kuten kuvassa), pitkäksi, jolloin sen saa heitettyä olan yli tai otettua hihnan kokonaan irti, jolloin sitä voi käyttää clutchina.

Parasta tässä on ehkä silti kuitenkin toi pinkki sisus, hahah!
Hinta on muistaakseni 29,90e.

Mä yritän ehkä huomenna (tai jokatapauksessa tällä viikolla) saada aikaiseksi listata jotain noita mun myyntiin meneviä tavaroita huuto.nettiin. Mä oon yksinkertaisesti maailman huonoin laatimaan mitään erillisiä sääntöjä blogikirppikselle, joten kai huutis on vaan kaikkein helpoin ja reilun keino tässä tapauksessa. Ilmoittelen täällä, kun oon saanut jutut listattua! 🙂

13 vastausta artikkeliin “lauantain asu”

 1. Muutatko ihan yksin helsinkiin? Eikö oo haikeeta jättää kaikki kaverit? Mut onnee!:)

 2. minkäkokoset nuo siun farkkushortsit on? tarviisin vähä kokoavitusta ku oon itekkin tilaamassa hmlt 🙂

 3. heippa! mikä on toi sun huutonetin tunnus tai siis mistä osaan käydä katsoon sun tavaroita? 🙂

 4. Nanna: kiitos 🙂

  Anonyymi: joo muutan ainakin aluksi, onhan se haikeeta joo, mutta onneksi välimatka ei oo pitkä ja on toiset kaverit helsingissä 🙂

  Anonyymi: ne on 34, aika tommosta löysää mallia 🙂

  Anonyymi;: mulla ei oo nyt eikä oo kuukausiin ollut mitään siellä myynnissä, mut laitan tunnuksen sit heti tohon sivupalkkiin kun saan listattua myytävät jutskat! 🙂

  Anonyymi: en?

 5. IINEES !! koska on luvassa iphone postausta, tai sitä iphone apps-juttu postausta mistä puhuit aiemmin? Täällä ois yks varsin uus iphonen käyttäjä joka ois tooosi kiinnostunut ko. postauksesta 🙂

 6. iiiiiina: se on tekeillä!! stay tuned 😉

  Adrianne: paita on kyllä kiva ja luojan kiitos löysin asunnon! :))

  Anniina: mä katoin ennenkö julkasin ton postauksen et oisko niitä ollut, mutta ei 🙁

  Tiia: jess, tuunpas kurkkailemaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.