hemmottelupäivät

Saan tosi harvoin aikaiseksi pyhittää vapaapäiviä ihan vaan itselleni, koska yleensä päädyn viettämään vapaapäivät esimerkiksi siivoten tai tässä päätteellä istuen. Eilen laadin kuitenkin ihan erillisen ”hemmottelu-listan”, joka mun oli aikomus toteuttaa päivän mittaan. Menin kuitenkin sen työpaikan varmistumisen jälkeen niin sekaisin koko akka, etten saanut kertakaikkiaan mitään rauhaa moneen tuntiin, enkä oikein tiennyt miten päin sitä ois tässä istunut. Noh, loppupäivästä sain vähän rauhoituttua ja jotta oisin saanut kukistettua mun päällevyöryävän iltapäiväväsymyksen, soitin Eleganssiin ja varailin aikoja noihin hemmotteluhoitoihin, joihin sain synttärilahjaksi lahjakortin.

Sain sattumalta vielä eiliselle illalle ajan infrapunasaunaan ja sen tuoma totaalinen rentoutuminen oli kyllä niin tarpeen! Tänään oli iltapäivällä  kokonaisen tunnin kestävä kuumakivihieronta, joka oli kyllä koko päivän kohokohta! Pakko paljastaa, etten oo aikaisemmin koskaan käynyt missään tämmöisissä ihan oikeissa hemmotteluhieronnoissa tai hoidoissa ylinpäänsä, joten mua sen vuoksi jänskäs toi kuumakivihieronta ihan superpaljon. Voin sanoa nyt jälkeenpäin, että olin ihan seitsemännessä taivaassa sen jälkeen..

Nämä listasin eilen hemmottelu-(hömpänpömppä)listalle:

..ja olinhan mä iltaan mennessä jo aika monta saanut alta pois 😀
..ja ilmeisesti tää ja kahvittelut Ronjan kanssa kuuluvat mun huomiselle hemmottelu-listalle (noiden yliviivaamattomien rästi-juttujen lisäks :D), jotta ollaan loppuviikoksi töissä oikein akut täynnä! Tänään ois ollut lenkin paikka, mutta samana päivänä ton hieronnan kanssa ei suositella hikijumppaa, koska se itsessään pistää mömmöt liikkeelle, joten sekin huomiselle siis!
Mä oon niin innoissani vieläkin siitä kuumakivihieronnasta, että yritän tehdä asiasta vaikka ihan erillisen postauksen, nyt kuitenkin kutsuu naisen paikka, eli liesi ja broilerin marinoiminen! 😀
Huomiseen!

3 vastausta artikkeliin “hemmottelupäivät”

  1. Moikka! Hei mistä ostat noita hampaiden valkaisuliuskoja? alko kiinnostaa ;)onko niin tehokkaita mitä mainostetaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.