Label.m-kampaamotuotteet

Sain joku aika sitten UNIK hairdressingistä kotiin testattavaksi kassillisen Label.m-kampaamotuotteita tuotelahjana maahantuojalta, jotta voisin kertoa näistä mielipiteeni näin kuluttajan näkökulmasta. Olen nyt reilun kuukauden käyttänyt hiusten hoitoon ja muotoiluun aikalailla ainoastaan näitä Label. m:n tuotteita, jotta saisin mahdollisimman tarkkoja ”tutkimustuloksia”.

Hieman taustatietoa merkistä, eli..

TONI&GUY on vahvin kampaamobrändi maailmassa. Se uudistuu jatkuvasti sekä taiteellisesti että kaupallisesti, tarjoten ammattilaisille alansa ehdotonta huippukoulutusta, sekä upeat tuotesarjat. TONI&GUY on ainoa hiusalan yritys joka on palkittu ’SuperBrand’ ja ’CoolBrand’ tunnustuksilla ja joka tuo hiustrendit catwalkeilta katu-uskottaviksi tyyleiksi.

Label.m ammattilaishiuskosmetiikkasarja on ainoa TONI&GUY:n kampaamosarja. Label.m yhdistää Brit-Coolilla asenteella hiustenhoitoon luovan muotoilun, Lontoon sykkeen sekä musiikin. Label.m tuotteet sisältävät runsaasti korkeita pitoisuuksia luontoperäisiä raaka-aineita, sekä stressi-, lämpö- ja uv-suojat hiuksillesi, jotta sinä voit olla muotoilussa rohkea!

Label.m-sarjaan kuuluu 50 erilaista korkealaatuista tuotetta, jotka sisältävät korkeita pitoisuuksia luontoperäisiä, kylmävesiuuttamisella aikaansaatuja raaka-aineita (esim.barbadoskirsikkaa, antioksidantteja sekä kasviproteiineja). Lisäksi kaikki pakkaukset ovat kierrätettäviä, tuotteet soveltuvat myös vegaaneille ja mikä tärkeää, Label.m vastustaa eläinkokeita. Suurena plussana vielä se, että suurin osa tuotteista sisältää uv-ja lämpösuojan!

Label.m:n viralliset suomenkieliset sivut löytyvät siis täältä.  Nettisivuilta voi myös tiedustella merkin jälleenmyyjiä, Jyväskylässä UNIK Hairdressing on toistaiseksi ainut Label.m:ää myyvä kampaamo.

Testiin saamani tuotteet olivat siis Treatment shampoo, Daily shine conditioner , Volume mousse-tyvikohottaja, Dry Shampoo, Resurrection Style dust-hiuspuuteri ja Protein Spray.

Lisätietoa tuotteista ja omat kokemukseni:


Treatment shampoo ja Daily shine conditioner 

Treatment shampoo

Hoitava shampoo. Soija- ja vehnäproteiinit auttavat vahvistamaan hiuksia antaen niille terveemmän ja kauniimman ulkonäön sekä rakennetta. Pantenoli ja biotiini yhdessä vehnäaminohapon kanssa kosteuttavat ja kiillottavat värjättyjä tai kemiallisesti käsiteltyjä hiuksia. Annostele kosteutettuihin hiuksiin ja vaahdota hyvin. Toista käsittely tarvittaessa.

Daily shine Conditioner

Hiuksia selvittävä ja ravitseva hoitoaine selvittää ja vähentää sähköisiä suortuvia. Yhdistää kiiltoa antavia vehnä- ja soijaproteiineja tehokosteuttaviin valkoiseen teehen, meloniin ja auringonhattuun. Eksklusiivinen Enviroshield-yhdiste suojaa hiuksia tehokkaasti kuumalla muotoilun, sekä uv-säteiden aiheuttamia vaurioita vastaan.

Tuotteiden tuoksu oli hyvin miellyttävä, ei lainkaan yli-imakka, kuten esimerkiksi Tigeissä. Pesun jälkeen hiukset olivat puhtaat, eli shampoon pesuteho oli ainakin omalle hiuslaadulleni sopivan pesevä. Vaahdottaessa shampoo tuntui hiuksissa ihanan samettiselta ja voisin sanoa, että Treatment shampoon hoitoteho oli ”käsinkosketeltavissa”. Hiukset olivat helposti selvitettävissä ja tuoksuivat pesun jälkeen ihanalle. Oon tosi huono arvioimaan shampoita ja hoitoaineita, eteenkään näin lyhyellä käytöllä, koska usein vaihtelen käyttämiäni tuotteita aikalailla sen mukaan, mitä sillä hetkellä sattuu huvittamaan käyttää, mutta näistä ei ole todellakaan ainakaan mitään huonoa sanottavaa. Shampoo on pidennyksille ihanteellinen ja hoitoaine ideaalinen normaalille hiukselle päivittäiseen käyttöön. Omalle (kuivalle) tukalle hoitoaine oli ehkä aavistuksen liian valjua, mutta eipä jättänyt ainakaan ylikosteutettua ”rasvaista” lopputulosta, kuten jotkut superhoitavat hoitoaineet. Shampoota voisin ostaa uudelleen, hoitoaineen vaihtaisin johonkin kosteuttavampaan versioon. Nimenmukaisesti voi toimia hyvin päivittäin pestäville hiuksille, jotka eivät joka pesun ohella tarvitse superkosteutusta!

Dry Shampoo

Painoton puuteri raikastaa hiukset, sekä kohentaa ja aktivoi hiustyylisi ilman vesipesua. Täydellinen kuivan, mattaisen rakenteen ja tuuheuden luomiseen. 

Kuivashampoo ei jättänyt omaa tummaa tyveäkään valkoiseksi ja koostumus oli itseasiassa niin hienojakoinen, etten tuntenut laisinkaan mitään ”jauhomaisuutta” tukassa. Mun tän tuotteen kokeilua varten rasvoitetut hiukset raikastuivat hetkessä ja tulos oli ilmava. Oon tätä ennen kokeillut kuivashampoista pelkästään Tigin versiota (Klippoteketia ei nyt lasketa, koska se on pääasiassa styling dust), joka jätti tukkaan enemmänkin tönkön, juurikin jauhemaisen tuloksen, jonka jälkeen hiuksia ei juurikaan saanut harottua sormilla läpi, toisinkuin tämän jälkeen. Tuoksu oli tässä melko neutraali, en osaa kuvailla tarkemmin, mutta miellyttävä silti. Veikkaan, että tämä voisi sopia ainakin myös vaaleanruskeille hiuksille, koska omassa tukassa en tosiaan minkäänlaista vaaleaa jauhe-tulosta tämän jälkeen huomannut.

Resurrection Style dust-hiuspuuteri

Uudelleentyöstä ja  luo uudelleen hiustyylejä. Luo dynaamista tuuheutta, sekä herättää tuuheuden. Antaa kaikille hiuslaaduille ja -tyyleille uudentasoista rakennetta ja volyymia, sekä mahdollistaa vaivattoman tupeerauksen.

Aikaisemmin olen käyttänyt Lanzan ja Osiksen hiuspuutereita, joista koin Lanzan version ylivoimiseksi omasta mielestäni hienomman koostumuksen vuoksi ja siksi, että Osis aiheutti omalle päänahalleni ihan järkyttävää kutinaa jo ekasta käyttökerrasta, joten lopetin tuotteen käytön (nykyään työpaikan vessassa kriisi-apuna hius-hätätilanteisiin :D). Tämä Label.m:n hiuspuuteri oli aikalailla samantapainen Lanzan puuterin kanssa, eli hoiti hommansa aivan erinomaisesti! Hiuspuutereissa nyt tuskin ihan kamalasti eroja on, mutta tähän mennessä parhaat ovat ehdottomasti tämä Label.m:n Resurrection Style dust ja Lanzan Powder Up Texturizer. Tosin tämä Label.m:n versio on Lanzaa paljon hienojakoisempaa (huomasin juuri, kun tarkasti syynäilin näitä kahta), eli levittyy toisinsanoen tasaisemmin tukkaan, jolloin ”tönkkö-tulos” ei ole niin todennäköinen, kun puuteria levittyy pienempinä hiukkasina ympäri päätä.


Protein Spray

Proteiinisuihke. Jasmiini, tuoksuherne, vanilja, vehnä sekä soija ravitsevat, vahvistavat ja suojaavat hiuksia. Ehdoton tuote minkä tahansa shampoon ja hoitoaineen lisänä. Käyttö: suihkuttele kosteisiin tai kuiviin hiuksiin, hiero hiuspohjaan ja kampaa läpi. Suositellaan hiusten värjäämisen jälkeen estämään värin haalistumista tai vaurioitumista. EnviroshieldTM suojaa hiuksia lämmöllä muotoilun, UV-säteiden, sekä ilmastotekijöiden aiheuttamia vaurioita vastaan.

Protein spraytä käytin hiuksiinjätettävän hoitoaineen sijaan kosteaan tukkaan aina pesun jälkeen. Hoitavuuden lisäksihän tässä on plussana lämpösuoja, mitä useissa ”suihkehoitoaineissa” ei ole, mikä on tosi hyvä juttu, jos on liian laiska läträilemään useamman tuotteen kanssa ennen fööniä. Levitin tätä pyyhekuiviin hiuksiin, lähinnä tyveen ja myös päänahkaan ja kampasin jakauksen ja samalla tuotetta myös latvoja kohti. Tän kanssa saa olla sen suhteen tarkka, ettei suihki tätä tyveen liikaa, koska hoitavana tuotteena tämä voi liiallisesti käytettynä jättää tyven hieman rasvaisen näköiseksi. UNIK:ista sanottiin, että Protein Spray on eteenkin nyt kesäisin ihan supersuosittu tuote ja useimmiten kokonaan hyllystä loppu, koska toimii tosiaan hoitosuihkeen lisäksi myös lämpö-ja uv-suojana! 🙂 Tätä meinaan ehdottomasti ostaa myös jatkossa!

Volume mousse-tyvikohottaja

Volyymivaahto. Sisältää sekoituksen silikoneja ja aurinkosuojia, jotka auttavat suojaamaan hiusta, sekä antavat volyymia ja pitoa. Helppo kohdistaa pakkauksen nokan avulla hiustyveen, jonne tukea eniten tarvitaan. Käyttö: suihkuta kosteisiin hiuksiin, levitä joko sormin tai kammalla tyvestä latvoja kohti. Föönaa saadaksesi tuuheutta ja rakennetta. Peseytyy helposti pois hiuksista.

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisempänä tämä Volume mousse-tyvikohottaja. Tyvikohottajaa suihkitaan hiuksen tyveen ja levitys onnistuu helposti suuttimen avulla. Itse aine on ”muotovaahtomaista”, mutta tulee suuttimesta sopivina määrinä. Tyvestä aine levitetään latvoja kohti joko kammalla tai sormilla haroen, jonka jälkeen hiukset föönataan kuiviksi ja voila! Ei tarpeen tupeeraukselle!

Omat mielipiteeni: Mitä nyt sanoisin tästä.. No näin ytimekkäästi ilmaistuna, en ole vielä tähän päivään mennessä ikinä kokeillut yhtä mahtavaa kohottajaa tähän mun universumin lättänimpään tukkaan!!! Ja en siis todellakaan lausu näitä kehuja sen tähden, että olen saanut tuotteen ilmaiseksi testiin. Itseasiassa tää on eka tyvikohottaja, jota edes kokeilin, mutta millään föönausnesteellä- tai vaahdolla en ole ilman tupeerausta saanut samanlaista kohotusta tyveen. Tosin hiuspuuteri on ajanut aikalailla moitteettomasti tän asian, mutta hiuspuuterin-ja kuivashampoiden miinuspuoli on se tönkkö tunne, joka jää tukkaan ja yön yli pyörinyt tukka vaatii aina vähintäänkin hiuspuuterin jäljiltä shampoopesun, jos meinaa saada harottua sormet läpi tukasta. Volume moussen kohotustulos kuitenkin piti omassa tukassa kuitenkin vallan mainiosti tuntikaupalla ja mikä parasta, jopa yön yli, mikä on suuri pelastus mulle, joka yleensä jaksaa vaan aamuisin fiksailla edellispäivän kampausta edes vähän siistimpään kuntoon siitä ”suoraan sängystä”-takkukastasta. Taisin just löytää itselleni ihan ylivoimaisen lemppari-muotoilutuotteen ja tätä ostan kyllä varmasti jatkossakin 🙂

Ehdottomimmat lempparit näistä olivat Volume mousse, Protein Spray ja Dry Shampoo! Shampoissa en ole niin nuuka, kun muotoilutuotteissa, mutta Treatment shampoo oli kyllä parhain käyttämäni shampoo hetkeen.

Ja huom! Muistakaa, että se -15% tarjous kaikista UNIK:in kampaamopalveluista on edelleen voimassa heinäkuun loppuun asti! Muistathan varatessa mainita tunnussanan ”blogialennus” varausta tehdessä! UNIK:in nettisivut, jossa voit myös tehdä varauksesi,  löytyvät siis täältä!

Tuotteiden suositushinnat: 
Treatment Shampoo 23,10e, Daily Shine Conditioner 24,10e, Volume Mousse 24,10e, Protein Spray 23,10e, Resurrection Style Dust 30,05e ja Dry Shampoo 24,10e.

7 vastausta artikkeliin “Label.m-kampaamotuotteet”

 1. Moikka! Voisitko mahd. kertoa sun koulutuksesta jotain, tai niin paljon kun jaksat:) Mua kiinnostais toi rahoitusala jyväskylässä, mutta en oikein tiedä siitä mitään, voiko sinne hakee ihan uunona?=D millasissa paikoissa oot ollu työharjottelussa, mitä hommia olet siellä tehnyt? Millaisiin hommiin yleensäkin sieltä voi päästä?

  terkuin ellie

 2. Valmistuitko nyt tradenomiksi? Mihin töihin menet, tai millaisiin tehtäviin?

 3. Moikka!
  Bongasin täältä sen Glitterin peace-lätkäkorun ja kipitin sitä etsimään, ja ihanan myyjän ja sun blogin mainitsemisen jälkeen se löytykin hyllystä ja vein sen onnellisena kotiin. Ekan käyttökerran jälkeen mun niska oli kuitenki kirkkaan vihree ja korussa jo satunnaisia oransseja kulumia. Kyllähän mä tiesin että se ei mikään kultaketju ole, mutta että yks käyttökerta? Nyyhkis. Käsitteletkö sä sun koruja jotenkin? Kannattaako tollasta tulla reklamoimaan vai kuuluuko se nyt vaan asiaan halppiskorujen kans?

  Sori, että työjuttuja blogissa kyselen! Ihanaa hömppää kirjottelet ja vaikutat herttaselta muutenkin 🙂

  t. sanni

 4. tarviisin vähä apua siulta!! haluisin hurjasti tilata tuolta IsoSmilen sivuilta tuon 43 euroa maksavan paketin, mut nyt mietityttää että tuleeko siitä tullit? eihän se oikeastaan ylitä 43 euron tullirajaa? mut haluisin vielä varmistaa:) onko alennuksia tulossa lähiaikoina..? kiitos avustasi!
  ps. oot ihana:)

 5. ellie: täällä on postaus mun opinnoista: http://it-aint-hard-to-tell.blogspot.com/2010/11/hyva-me-tradenomit.html tradenomi-koulutukseen kuuluu siis yksi työnharjoittelu, en ole sitä vielä tehnyt, suoritan sen nyt syksyllä työn ohella. Ainakaan JAmkissa ei voi varsinaisesti rahoitukseen suuntautua, mutta tokihan sinne voi hakea vaikkei vielä mitään asioista tajuaisikaan, oppimaanhan sinne mennään 🙂 Hommat riippuu niin paljon omasta panoksesta ja työhistoriasta, etten voi oikein tuohon vastata.

  Anonyymi: saan paperit ulos kai ensi keväällä lopullisesti. En kerro työstäni enempää, kuin että ovat koulutustani vastaavia finanssialan hommia 🙂

  Sanni: kuulinkin, että joku oli käynyt ostamassa sen 🙂 mulla ei ole itselläni tummunut yksikään glitsun koru tässä 3v aikana, tosin se voi olla kiinni ihan ihon ph:stakin, näillä helteillä hikoillessa yhdistettynä auringon uv-säteilyyn en paljoa kyllä ainakaan ulkona korumetallisia koruja käyttäisi. En nyt enempää työjutuista täällä, mutta mene reklamoimaan… Ja kiitos 🙂

  Anonyymi: niistä ei tule tulleja, vain 43e ylittävistä! itse olen tilannut ne 43e maksavat ihan turvallisesti 🙂 En tiedä yhtään alekoodeista, ei näillä näkymin, harmi kyllä! Ja itse olet <3

 6. Onpa pelottava hoitoaine kun vähentää sähköisiä suortuvia! 😉 hihi, pisti vaan silmään lukiessa. Tyvikohottaja kuulosti mainiolta, joskaan en usko että sitäkään osaisin käyttää. Saan kyllä kaikilla tuotteilla itelleni kunnon tönkköhiukset :/

 7. Anonyymi: joo kopsasin pullosta, toi on kai käännetty tyyliin google translatorilla englannista 😀 toi tyvikohottaja on tosi jees! kannattaa kokeilla! ei tuu ainakaan samanlaista tönkköä kun hiuspuutereilla ja muilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.