5min kesämeikki

Videpostausta viime sunnuntailta, kun oli hetken tylsää. Eli Iineksen kesän 5minuutin pikameikki. Mitään ammattilaisen niksejä on turha odottaa tältä, mutta kun näitä videoita taas niin ollaan toivottu.. 🙂

Ps. Heiiii CityDealissa on tänään MSCHIC:in diili ja niitä ihan huippuja ripsareita 3kpl 20eurolla, suosittelen lämpimästi! Vaihtoehtoina myös se loistava 3D, X-Rated, joka on myös ihan ok ja kolmatta en ole testannutkaan. Kiinnostuneille löytyypi TÄÄLTÄ!

Pps. Siis mikä sattuma, laitoin tolla videollakin 3D:tä, hahaa 😀 Huomasin ton diilinkin vasta mailista, kun olin lisännyt tän videon!

24 vastausta artikkeliin “5min kesämeikki”

 1. unohdit laittaa huulirasvaa!!:D mutta kiva video ja tykkään sun blogista muutenkin:)

 2. ärsyttää ku en saa tos yhest kohtaa sun muminasta selvää :/ tietty se on hankala puhuu samal ku laittaa ripsaria, mut kuitenkin!

 3. Laitetaanko tota heleyttäjää siis koko naamalle?:-) Kun itse hankin sen putkilon numero 1 enkä ole oikein varma, että koko naamalleko vai vaan joihinkin tiettyihin paikkoihin. 1 heleyttää paljon enemmän, kuin kolmonen!

 4. Peppi: heh 🙂

  Anonyymi: no voi luoja, oon pahoillani 😀 voitko pliis tehdä itse paremman, voin mielelläni linkata sen tänne 13 000 ihmisen arvosteltavaksi? 😀

 5. Anonyymi: mä laitan ainakin koko naamalle. niin siis toi kolmonen ei ole siis edes heleyttäjä, kun siinä ei ole sitä helmiäistä! 🙂

 6. Miten sulla voi olla ilman ripsaria noin ihanan pitkät ripset?! Olen kade.

 7. Mulla ois yks kysymys noista sun ihanan pitkistä ripsistä, kumman luulet vaikuttaneen niiden kasvuun enemmän, priorin vai se neu lash? itse halusin ehkä eroon omista pidennyksistäni mutta sen jälkeen omat ripset ois kyllä saatava kasvuun!

 8. Ootpa kaunis ja meikkaat tosi luonnollisesti, tykkään kovasti ! 🙂 Itekkään en puutereita tai meikkivoiteita oiken käytä, tekee ihosta liian tunkkasen mun makuuni, mutta silmiä sitävastoin tykkään korostaa! 🙂 Uskomattomat ripset, sun videoita on aina kiva kattoa !

  – Oona

 9. hei sähän syöt aina kaikkia juttuja niin tiiätkö onko semmosia tabuja olemassa jolla sais tukan nopeemmin kasvamaan? 😀

 10. Tilasin sun kautta noi ripsarit, 6 egeä sulle, ole hyvä! 😀

  Ei mut oikeesti, sain joskus Olivialta (se lehti)yhden noista Mschicin ripsareista postissa (en tiiä miks – olin varmaan osallistunut johonki 😀 ) ja olin ihan yllättynyt miten hyvää se oli! Joten, jesh, nyt ei ainakaan hetkeen oo pulaa ripsareista 🙂

 11. Oona: kiitos! joo mä en varmaan osais ees laittaa puuteria tai meikkivoidetta kun en oo koskaan käyttänyt 😀 kiva, että tykkäsit videosta!

  Anonyymi: no esimerkiksi Priorin, Biorion ja Evonia, plus Bio+ shampoo+hiusvesi 🙂

  lindam: haha en saa todellakaan 6e noista, vaikka oishan se ihan kiva! 😀 siis se 3D on super, tilasin niitä joskus jollain aikasemmalla citydealin mschic-lahjakortilla, mulla on kans toi Xrated, mutten oo sitä käyttänyt kun muistaakseni kerran 🙂

 12. Aijaa :O Mää ihan luulin, että saat, sorppa :/ Kun mää olin tehnyt sen tilauksen, niin sitten siinä luki, että jos suosittelen jolleki kaverille ja se tilaa mun suosituksen kautta, niin saan 6 e mun citydeal-tilille, ja niillä rahoilla voi sitten tilata itselleen sieltä citydealista jotain :O

  Voi kyllä olla, että tajusin väärin 😀

 13. lindam: on siellä siis niitä suosittelulinkkejä mitä voi lähetellä kavereille facéssa tai mailiin, mun tietääkseni niitä ei voi ees blogeissa käyttää, en kyllä tiedä 🙂

 14. Missä valossa normaalisti meikkaat :)? Suoraa päivänvaloon päin vai vessan kirkkaan lampun alla vai..? 🙂 Kiva nopea meikki, mulla on aika samanlainen!

 15. Ostin myös keväällä heleyttäjää, en nyt muista numeroa..olikohan 1. Mutta ei kyllä sovi mulle, naama kiiltää ihan älyttömästi ja kun kesällä muutenkin tulee kuuma ja hiki..niin ei hyvä yhtälö. Mun ihon laatu on herkkä/kuiva, joten luulis, että heleyttäjä ei niin olis kiiltänyt. Täytynee antaa se jollekin muulle.. Sun naama ei kiillä sillä lailla kuin mun, heleyttäjää käyttäessä, miksiköhän?!

 16. Toi huulirasvahan on ACO-merkkinen ja apoteekistä elikkäs apteetistä ainakin löytyy 🙂

 17. miu: kesäisin luonnonvalossa ikkunan ääressä, talvella vessan keinovalossa, kun on aamuisin vielä pimeää 🙂

  lindam: 🙂

  Anonyymi: hmm outoa! joo mun iho on kyllä niin kuiva, ettei kyllä kiillä vaikka öljyllä tähän läträisi 😀 en oo tosin tolla heleyttäjälläkään saanut kiiltoa aikaan. Tosin toi sävy3:han on matta, ehkä se sopis sulle paremmin?

  Anonyymit: huulirasva on ACO:n, oon saanut blogin kautta mutta myydään mm. apteekeissa 🙂

  Anonyymi: kiitos 🙂

  AnonyymI: kiitos kommentti-vastaus "tuurauksesta" ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.