ShopBop-tilaus

Siihen mun parin viikon takaiseen ShopBopin kellotilaukseen lähti tosiaan sen Michael Korsin kellon mukaan vielä bonuksena Marc By Marc Jacobsin rosekultaiset korvanapit, jotka oli ihan pakko tilata lähinnä siksi, että olisi ainakin yhdet nappikorvikset tismalleen samaa sävyä tulevan kellon kanssa! Miten voi olla, että ihmisellä, joka omistaa koruja ainakin useamman kilon, ei ole vielä yksiäkään rosekultaisia korvakoruja?!

Jokatapauksessa, noi ShopBopin tilaukset toimitetaan kuljetusfirman kautta kotiovelle 3arkipäivän kuluessa. Ilmeisesti toi kuljetusyhtiö oli sählännyt jotain, koska toi mun tilaus lähti takaisin Jenkkeihin, mutta molempia tuotteita oli onneksi vielä varastossa ja sain eilen heti tän tiedon saatuani, laitettua uuden tilauksen menemään!

Eli vihdoin ja viimein ensi viikolla pitäisi näiden kahden ihanuuden saada uusi koti mun koru-ja kellokokoelmasta! 🙂

9 vastausta artikkeliin “ShopBop-tilaus”

  1. Kiitos tästä korvakoruvinkistä 🙂 Sun kellopostauksesta intoutuneena rakastuin samaan Korsin rosegold-kelloon ja klikkasin sen kotiin Asokselta viikonloppuna (laskeskelin saavani sen abouttiarallaa samaan hintaan sieltä) ja nyt on hakusessa rosekultaiset korvikset – tuolahan niitä on! Ilmeisesti se on menetettävä shopbop-neitsyys tänään 🙂 Kelloa odotellessa… P.S. Sulla on kiva ja inspiroiva blogi!

  2. Videopostausta liittyen uuteen kelloon ja korviksiin odotan innolla, toivottavasti onnistuu? 🙂

  3. Sari: toi on kyllä ihana, kiva että säkin saat nyt setin! 😉

    Anonyymi: en tiedä kerkeenkö tehdä lähipäivinä videota 🙁

  4. Moikka! Olisin tilaamassa Shopbopista mutta en oo sieltä aiemmin tilannut niin aattelin kysyä viisaammalta. 😀 Menikö kaikki hyvin ja onko jotain mitä kannattaa ottaa huomioon?

  5. Minna Karoliina: kaikki meni tosi hyvin! 🙂 eka tosin oli joku sekaannus mun tilauksen kanssa, että se oli lähtenyt kesken matkan takaisin jenkkeihin, mutta kaikki hoitui hyvin, tein uuden tilauksen ja parin päivän päästä sain jo tilauksen töihin kannettuna! 🙂 eli tosi yksinkertaista, eikä tarvitse edes tullista noutaa.

  6. Siis tuleeko tossa suomeen jotain tulleja tai muita kuluja? Oon saanut niin ristiriitaista tietoa monesta paikasta.. en tiedä uskallanko tilata kun mun englanti on niin huono niin jos tulee jotain ongelmia :/ Eli jos tuotteen hinta näkyy siellä euroina 150e niin mitä kuluja tulee päälle? Kiitos jos viitsit auttaa! 🙂

  7. Tulee. Kun siis saatat tilauksen kassalle asti ja valitset kansainvälisen postituksen, lisätään kaikki lisäkulut hintaan, riippuen tilauksen summasta. Siellä näet, kuinka paljon kulut tekisivät millekkin summalle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.