rakkaudesta ralleihin vai öööö

Tän viikon työvuorot yhden vuoron poisvaihdon johdosta takana, all righttt! Koko kesän lällyin työviikko siis. En ois varmaan eilen kestänyt nähdä enää yhtäainutta ralli-paitaa, koska todennäköisesti mun kapasiteetti niistä tulee hälyttävän täyteen tänään, kun kokoonnutaan iltapäivällä ystävien kanssa Ronjan luo ja siitä sitten keskustaan, mikäli siis mielenterveys riittää.. Olin eilen töissä, kun ohi kävelee tuttu naama. Luulin jo hetken näkeväni aaveita, koska kyseessä oli mun lukion aikainen kaveri, jota en oo nähnyt ehkä viimeiseen 4vuoteen, joista viimeiset 2v tää kaveri on ollut Meksikossa ja nyt yht’yllättäen törmään tähän Jyväskylässä, ilman mitään tietoa, että tytsy on edes palannut Suomeen!! Oli siinä hetki ihmettelemistä molemminpuolin! 🙂

Heräsin muuten aamuyöllä siihen, että pari miestä, todennäköisesti meidän pihassa, huutelivat toisilleen ties mitä. Siinä vaiheessa, kun parit ”v*ttu painu sinä siitä stna, haista…”, ”voi v*ttu, mitä v*ittua” oli kuultu, lätkäsin makkarin ikkunan kiinni ja ennemmin kärsin ylikuumasta ja tunkkaisesta huoneilmasta, kun moisesta mölystä. Mutta hei! Ralleina saa vissiin tehdä mitä haluaa! Mäkin ajattelin olla hurja ja korkata ekan Somersbyn jo neljältä (kaikkien hyvä tietää jo etukäteen), kokeakseni edes jonkinasteista yhteyttä näihin kaduille kuseviin ja läpi yöt huutaviin ralli-turisteihin. Sellaista meillä, tätä jokavuotista ihanuutta ei vain voi sanoin kuvailla..

Ettei tästä nyt tulis pelkkä ralli-jorina, niin lisäilin pläjäyksen kuvia iPhoneni kätköistä. Mulla on nimittäin yks uusi lapsellinen pakkomielle, nimittäin napsia itsestäni ja joskus vähän muustakin kuvia puhelimella ja muokkailla niitä Instagramilla. Tai siis jossei joku ole vielä huomannut.. 🙂

On se iPhone vaan paras!

Oon metsästänyt jo viikkokaudet kohtuuhintaisia/yksivärisiä=räväköitä uusia kuoria (eBayhin en oo tosin vielä kajonnut, sieltä voiskin löytyä parhaimmat jos vaan jaksaisin alkaa etsiä) iPhone 4:lle. Onko kellään vinkkejä? Viimeksihän tilasin täältä, mutta en ymmärrä miksi, mutta taannoin siellä oli kymmenittäin ihania kuoria, nyttemmin ei enää mitään 🙁 Ilmeisesti joku muukin laittanut tilausta menemään..

Ps. Jos joku Helsingin Elixian myynti-ihminen lukee tätä, niin nyt saa yrittää hieroa sopimusta mun kanssa! Jos vaikka saisin taas syksyllä raahattua itseni salille ja ois ainakin yks kaveri Elixian sopparilla pakottamassa mut mukaansa treenille 😀

Löytyykös lukijoiden parista rallikansaa?!?!? (Muitakin kun sinä isi)

23 vastausta artikkeliin “rakkaudesta ralleihin vai öööö”

 1. Rallit on kyllä maailman parasta.. Tähän asti mulla on ollut koko kesän ikkuna auki. Tänä yönä nukuin ikkuna kiinni, mutta siitä huolimatta kuului jatkuva kauhea huuto ja melu. Ja AH, oli ihanaa käyttää aamulla koira ulkona, kun etuoven edessä on yrjö. <3

 2. Anonyymi: VOIEEIIII! 😀 meilläkin bongattiin tänään ekat känniääliöt rapusta jo aamu7! 😉 mahtaa olla kauniit maisemat maanantaina viikonlopun jäljiltä, kun lähtee töihin..

 3. tilaa tuolta samasta mistä tilasit aiemminkin niin noi kirkkaankeltaiset yksväriset..

 4. Anonyymi: aa, siis etin takakuorta enkä bumperia siis 🙂 kiitti silti vinkistä!

  Anonyymi: en valitettavasti etsi keltaisia! oon kattonu ne kaikki läpi, ei siellä oo yksiäkään, jotka oikein iskis..

 5. Mä menin eilen kavereiden kanssa oikeen ehdoin tahdoin terassille! Ei voi syyttää kun itseään. 😀

 6. kun tilasit tuon ihanan kellon, paljon jouduit maksamaan siitä kokonaisuudessaan :)? kiitos jo vastauksestasi.

 7. Anonyymi: koko tilaus oli kaikkine maksuineen reilu parisataa, en oo katsonut vielä paljon kortilta on veloitettu euroissa 🙂

  Anonyymi: niinpä, ainut vaan että noista kotimaisista nettikaupoista ei koskaan löydy mun makuun noita kuoria! 🙁

 8. Ookke sitte toi mytrendphone on hyvä paikka, sieltä kun katselee vasemmanpuolen linkkejä alempaa niin sieltä löytyy kuoria esim belkin ja siitä alemmas eri merkkjeä todella paljon, on kuoria mistä valita.

 9. Oot ilmeisesti kovasuojakuorien ystävä? itse tykästyin silikonisuojiin, saa hyvän pidon käteen kun ei luista yhtään, niitä näkyy olevan eri värisiä ja kuvioisia myös mytrendphonessa, mikä on hyvä asia eli jokaiselle jotakin.

 10. Huoh, nyt on onneksi työt ohi rallien osalta! Voin kyllä sanoa, että jos yhdennäköstä kulkijaa oli liikenteessä, kyllä ainakin hienosti naama ja silmät punotti ihmisillä 😀 Voi luoja, en kyllä ymmärrä mikä pakko on ryypätä, oksennella ja kusta ympäri kaupunkia, huoh..

 11. Niistä valkasuliuskoista taas kyselisin 🙂 Muistatko yhtään paljon sulla maksoi toi 43e valkaisuliuskapaketti + hammastahna + tullimaksut?

 12. Sä varmaan osaat neuvoa et miten tuolla instagramilla voi tallentaa ne muokatut kuvat puhelimeen? Ja saako niitä niin, että ne ei tuu siihen "alotussivun" uusimpien kuvien joukkoon?

  Sit mulla oli vielä toinen asia. 😛 Mä luen iphonella yleensä sinunkin blogin mut harvemmin kommentoin nii nyt vasta tuli esille et ku yrittää tuossa mobile-versiossa kommentoida, nii siinä vaiheessa ku se pyytää sanavahvistusta nii se heittääki mut tähän tavalliseen kommenttiboksiin. Ja samalla just kirjotettu kommentti onkin hävinnyt. Tietysti voihan sitä valita sen nettiversion ja tulla "oikeaan" kommenttiboksiin kirjottelemaan, mut helpompi olis suoraan. 🙂

 13. Anonyymi: joo 😀 mulle on pääasia, että näyttää kivalta, siitä "suojasta" nyt viis, kun pidän puhelimistani aina ihan superhyvää huolta muutenkin 🙂

  Eve_: no joo, ahhah 😀 näitä elämän suuria kysymyksiä.. 😀

  ssalla: siis sitä valkaisevaa tahnaako tarkoitat? eikös se ollut sen 16e? en siis missään tapauksessa tilannut niitä samasta, ne tullithan tekee siis 23% tilauksen summasta!!

  heidi: mä en oo koskaan kommannut kellekkään puhelimella niin en oikein osaa sanoa 🙁 en sen kummemmin voi täältä blogin päästäkään niitä kommaboksi-asetuksia muuttaa! instagramilla lataan siis siinä "share" kohdassa, sit vaan valkkaan puhelimen kuvatiedostosta haluamani kuvan, muokkaan sen ja lataan instagramiin, siten tallentuu kuvatiedostoihin myös 🙂

 14. moikka !
  paljon sulosia kuvia ja hauskaa tekstiä, miellyttävä lukea 🙂 piti vaan sanomani että uskon ton ralli turismi jutun olevan rasittava mutta kun helsinkiin pääset niin saat kestää kaikki taiteiden yö ymymyymm tapahtumat jotka ruuhkauttavat keskustan ja ottaa hermoon ku kaikki karjuu =D itse olen vältellyt näitä ihania "kansan tapahtumia" jo monta vuotta. ei muutaku tervetuloa helsinkiin !

  t; blokisi uusi lukija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.