H&M:n syyskuvaston lempparit

Noniin, viikonlopusta selvitty ja kohta täytyis selvitä vielä töihin.. Ennen sitä iso satsi kahvia. Olin äsken tosi huolissani, kun mun espresson päälle ei ekaa kertaa ikinä muodostunut cremaa?! Onko tää jotain huonoa onnea vai pitäiskö muuten vaan huolestua?!

Vaikka oon jo monta kuukautta vältellyt tota H&M:n uutta verkkokauppaa kun ruttoa (vanha oli niiiin paljon parempi ja selkeämpi!), löytyi taannnoin tulleesta syyskuvastosta pari kivaa juttua, jotka oli pakko pistää tilaukseen! Sain pidettyä noi tilattavat jutut onneks ihan muutamassa, joista suurin osa oli muutenkin ihan perusvaatetta..

Eli tilaukseen lähti:
1. Pari perustoppia
2. Söpö pipo (lasten puolelta)
3. Maihinnousutakki maastonvihreänä

Plus pari perustrikoopaitaa mustana ja valkoisena. Sanokaa mun sanoneen, että toi takki on semmoinen asia, joka lähtee ehkä jokakolmannella bloggaajalla/ihmisellä tilaukseen 😀

Löysittekö te mitään kivaa syyskuvastosta?

Ps. Vastailen kommentteihin viimeistään huomenissa tai keskiviikkona! 

5 vastausta artikkeliin “H&M:n syyskuvaston lempparit”

  1. Muhun ei tuo takki iskenyt yhtään, ainakaan värin puolesta. Varmaan oisin iskenyt silmät tuohon, jos ois ollu jonkun muunkin värinen.

  2. Pavut ovat vanhentuneet, sen takia espressoon ei tule cremaa. Tai siis ei vanhentuneet, eivät vaan tuoreimmillaan. Säilytäthän papuja jääkaapissa ilmatiiviisti?

  3. Jäätävää, nyt on vasta elokuu ja toppatakit rantautuvat myymälöihin! Vaikka odotankin syksyä, niin silti, vielä on kesä! :DD

  4. eveliinna: musta toi on superkiva, eteenkin malli! 🙂

    jenni: nojoo todellakin! tai no ehkä siihen tottuis jos jaksais useammin selailla 😀

    Anonyymi: avasin tänään uuden paketin, sehän tässä olikin kummaa! ehkä niissä oli jotain mätää.. 🙁

    Annsofi: no aijaa 🙁 tänään oli ainaki jyväskylässä jo niiin syksy-keli.. nyyh!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.