Ralli-lauantai

Holaaa! Lasken vaan näitä jäljellä olevia iltavuoroja, joita tällä viikolla vielä tänään, enkä ensi viikkoa jaksa edes miettiä.. Tää viikko on taas kohtuu kiireellinen, mutta yritän pysyä edes tässä yhden postauksen päivätahdissa. Oon niin hajalla huonosti nukutun yön jälkeen, etten nyt takaa mitä tästäkin tekstistä mahtaa tulla..

En lauantaina ralli-ruuhkasta huolimatta ihme kyllä menettänyt missään vaiheessa hermojani väenpaljouteen. Illan suurin mysteeri oli ”ylläri-drinkki”, jonka sain mun tilaaman vodkatonicin sijaan jossain vaiheessa yötä. En ymmärrä kuinka paljon selkeämmin voi sanoa ”vodkaa ja tonicia murskatun limen kanssa” ja silti saada jotain aivan muuta.. Siinä jonkun aikaa jo rallikansan keskellä juomaa jonotettuani en edes jaksanut alkaa mussuttaa asiasta. Eilen mulla kuitenkin välähti yks tapahtuma muutaman vuoden takaa, jolloin muinaisen Kharman baarimikko kirjoitti mun nimen ”lievästi” väärin mun kantiskorttiin sen jälkeen kun suurinpiirtein tavasin sen. Vaikkei mun nimi oikeastaan kovin paljoa suomalaisemmaksi voi mennä. Jotenkin tuli semmonen fläsäri, että kyseessä ois ehkä kaikkien näiden vuosien jälkeen ollut jopa sama henkilö 😀

Amltonen Lives 4evör

 Marja kähers mulle hienot kiharat mun rauhdalla. En ymmärrä miksen edelleenkään oo siinä hommassa haka. Viimeks Marja taiko mulle toissavappuna semmosen otsaletin, en oo sen koommin saanut lukuisista yrityksistä huolimatta (vielä) tehtyä itselleni semmoista. Pitäis varmaan käydä joku kampaamokoulu ihan vaan sen vuoksi, että osais laittaa omat hiuksensa..

Lähdin aamu kahden jälkeen kiltisti kipittämään kotiin, kun aloin mystisesti menettää ääneni ja totesin, että ehkä parempi siinä vaiheessa pistää pillit pussiin ja juosta kotiin nukkumaan! Kertakaikkiaan ihan kiva ralliviikonloppu siis! 🙂

Ps. Poikaystävä vinkkas mulle joskus viime viikolla tämmösestä diili-sivustosta, kun Offerium. Oli ainakin mulle ihan täysin uusi tuttavuus, mutta tuolla on eteenkin Pääkaupunkiseudulle tosi paljon hyviä diilejä!! Onko teille jo ennestään tuttu, ootteko löytäneet hyviä diilejä tuolta?

13 vastausta artikkeliin “Ralli-lauantai”

 1. hahahah mä repeen niin paljon tolle kharman kortille!! 😀 muistan kun naurettiin sille varmaan koko yö silloin kharmassa 😀 se baarimikko tais olla se rillikalle, muistanko oikein?

 2. hitto, kukakohan se oli! 😀 se oli varmaan sit eri kerta, tai eri tiski, kun se rillis suuttu meille, musitatko, kun jotkut pojat etuili meitä tiskillä ja sanoin et me oltiin kyllä eka 😀

 3. toi offerumhan on ihan huippu! kiitä sun poikaystävää mun puolesta! ei oo sullakaan enää kauaa et pääset nauttii noista pk-seudun diileistä 😉

 4. Hei muaki kiinnostaa kuka se työntekijä on, oon nimittäin ollu töissä siellä 2 vuotta 😀

 5. moi kun syöt niitä tabuja jotka nopeuttaa hiusten kasvua niin toimiiko ne oikeesti? ja onko niistä mitään haittavaikutuksia ja paljonko ne maksaa?
  – miia

 6. anniina: niinpä! tuolla oli vaikka mitä! löysin jo kiviterapiahoidon ja muutakin 😀

  Annie: ei 🙂

  Laura: hahah! en mä tiedä! mä luulin eka että joku ehkä rallityöntekijä (en nähnyt kai aikasemmin) tai sit se oikeesti vaan kuuli et sanoin, että "jotain ja jotain vaan" 😀

 7. *vai meinasitko siis bra:ta edes vai kharmaa? 😀 kharma-episodista on reippaasti 2,5v, musta tuntuu ettei ton kortin kirjoittaja enää oo siellä, tai siis ainakaan jos on vieläkin samanlainen 😀

 8. Anonyymi/Miia: hmm mitä tabuja tarkotat? priorinia? se maksa 40e/purkki, ei ole haittavaikutuksia! 🙂

  llaura: haha, just ja just kaks kertaa vuodessa jaksaa panostaa baariin lähtiessä 😀 mutta kiitos <3

 9. Iines kysyn sulta vielä yhtä asiaa noista priorin tabuista kun tunnut tietävän niistä (: Kun mulla on hyvä kuntoset keski pitkät hiukset ja haluaisin niiten kasvavan nopeammin niin auttaako noi tabut siihen ja pystyykö niitä ostamaan apteekista vaikka ei oo täys ikäinen ? (=

  – Miia

 10. Miia: voi ostaa myös ihan alaikäinen.. en nyt osaa tuosta "nopeammasta kasvusta" sanoa mitään, mutta parempikuntoisina kasvavat hiukset takaisin, jos pitää vähintään 4-5kk pituisen kuurin, mikä on tietty myös aika kallis.. priorinin omilta sivuilta voit lukea lisää jos kiinnostaa 🙂 jos sulla on hyväkuntoiset hiukset, niin en nyt tiedä onko noista sinulle siinä tapauksessa mitään hyötyä, kannattaa googlettaa jotain hiustenkasvua nopeuttavia aineita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.