nellyn syysjuttuja..

Antakaa mulle anteeksi. En vaan voi itselleni mitään. Mun pitäis oikeesti hakkeroida mun ip-osoitteelle joku esto, etten pääsis Nellyn sivuille, koska jotenkin aina ajaudun selailemaan noita uutuuksia. Onko niissä aivan pakko olla aina jotain kivaa? Mulla ei oo enää näköjään minkään näköistä itsehillintää näiden tilausten kanssa. Tänään (kuten tämmöisenä tosi synkkänä ja harmaana perjantaina voi varmaan odottaa), mulla ei ollut oikeastaan mitään erikoisempaa lätistävää tänne, mun pää on vissiin taas vaihteeksi tyhjentynyt kaikista eilisiltaisista X-filesin jaksoista…

No, löysin aivot puolityhjänä kuitenkin taas kaikkea kivaa!

Nelly trendin pitsimekko nudenaja mustana. Mulla alkaa tursuta kaappi pitsivaatteista, eli täytyy vielä varansa tän kanssa… Miks oon aina tän pitsin perään?!

Entäs punainen,mikä näistä on kaikkein kivoin?

The Paper sunin ihana mekko, jonka laitoin samantien nähtyäni tilaukseen. Mekko tuli eilen, oli valitettavasti aavistuksen liian iso ja lähtee palautukseen, nyyh ja Vilan neule,jota ajattelin vielä hetken harkita.. 🙂

Ja näköjään tätä Nelly Trendin Jumpsuitiaoli saatu lisää varastoon just näin syksyn kolkuttaessa ovella. No, mutta kiva silti!

Postisetä toi eilen myös tämän kuvan sähkönsinisen paidan, joka oli (ei ihme) ollut niin suosittu, että oli myyty kokonaan loppuun. Pitää huomenna jaksaa raahautua postille noutamaan se mun toinen Nellyn paketti! Apua, kamalaa kun en edes tiedä missä mun tuleva lähiposti Helsingissä on!

Ps. Ja joo, Jyväskylässä ois tänään tarjolla CityDealissa naisten kuntokeskukseen Kuntoporttiin kortti alkaen 25euroa! Tarjous löytyy TÄÄLLÄ! Ja nyt ois edelleen tervetullut CityDealiin se supertarjous sinne Helsingin Elixiaan 😀

Pps. Laitan ehkä sen toivotun kysymyspostauksen lähipäivinä käyntiin, koska edellisestä alkaa olla se puoli vuotta ja siinä välissä on varmaan eksynyt joukkoon uusiakin lukijoita. Samalla voisin vähän koittaa tsempata itseäni ja saada toteutettua loppuun ne muut toivepostaukset. Nyt tulevana viikonloppuna ja ensi viikolla tulee olemaan todennäköisesti aika kuitenkin aika kortilla, kun alan käydä kaappeja sun muita jo etukäteen läpi muuton tieltä. Yritän silti pitää edes se yhden postauksen päivätahdin täällä yllä, oli ne sitten tämmöistä aivotonta diipadaapaa tai ihan oikeaa asiaa, mulla on viime päivät ollut ihan järkky nuha ja veikkaan, että se on samalla vähän syönyt tätä mun aivokapasiteettia..

13 vastausta artikkeliin “nellyn syysjuttuja..”

 1. Moikka! Varmistappa siitä tulevasta työpaikastasi, että sponssaisiko se mahdollisesti osan tuosta Elixian jäsenmaksusta. Monilla firmoilla on nimittäin Liikuntaetu käytössä.

 2. Anonyymi: voipi olla! meillä on tosin nykyisellä työpaikalla ollut liikuntaetuutena liikuntasetelit, joilla on voinut myös maksaa esim kuntosalien kuukausimaksuja, joten veikkaan että joku tämmöinen voipi olla. Olen tosin vielä toistaiseksi harjoittelijan sopimuksella, kun kohdallani tehtiin pieni erityispäätös, joten en ole aivan varma koskevatko etuudet minua (vielä)! :/

 3. En sais käydä täällä sun blogissa enää.. Noi pitsimekot on täydellisiä, jokainen!! Aaa

 4. Ihania mekkoja <3 Mä oon aina miettiny että missä ihmiset oikeen käyttää tollasia mekkoja ? 😀 Baarissa?

 5. älä liity elixialle, se on ihan skeida:( Esport Fitness is the place to be 🙂

 6. Anonyymi: joo tai vaikka arkena esim blazerin kaa 🙂

  Anonyymi: no kun mun kaveri käy siellä, en jaksais varmaan patistaa itteeni yksin 🙁

 7. ihana toi nude pitsimekko ! (: oikeesti iha liika ihania vaatteita ! Vois miettiä tota pitsimekkoa 😉

 8. Tää blogi tietää mulle aina rahanmenoa 😀 Kaikki nuo nellyn vaatteet ja sun innoittamana tilasin sen neulashinkin, se on niiin mieletön.. Mun ripset on kasvanu ihan sairaasti ja oon käyttäny sitä vajaat 2 vkoa! Joten kiitos siitä, vaikka aika arvokasta ainetta onkin, mut ku sillä saa tämmöset ripset niin ihan sama 🙂

 9. Kai Bixu muuttaa sun kanssa? 😉
  Voisitko muuten tehdä postausta Bixusta? Miten päädyit villakoiraan ym 🙂

 10. Päinvastoin, elixiahan on todella laadukas paikka. Hyviä tunteja, monta toimipistettä, toimivat tilat ja ennenkaikkea ammattitaitoisia – KOULUTETTUJA ohjaajia, toisinkuin monissa pikkupaikoissa tai pienemmissä ketjuissa. Voin suositella, asiakas jo monen vuoden takaa 🙂

 11. Anonyymi: joo, mulle pitäis laittaa joku blokki nellylle! 😀

  Miia: ahahah MULLE MYÖS 😀 oho, sullapas on toiminut se nopsaa! 🙂

  Anonyymi: Bixusta on pyydetty monesti postausta, en oo vaan muistanut/kerennyt tehdä 🙂 päädyin siis villakoiraan siksi, että olen astmaatikko enkä olisi voinut muuta rotua ottaa ja äiti kasvattaa villakoiria ja tuli eteen täydellinen pikku pentu 🙂

  Anonyymi: näin olen kuullut 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.