Life goes on..

Kirjoitin just virallisen irtisanomisilmoituksen töihin ja mut valtas ihan kamala haikeus. En oo ilmeisesti vielä ennen tätä kunnolla sisäistänyt, että työpaikka ja firma, joka on ollut mulle suurinpiirtein toinen perhe viimeiset kolme vuotta, ei kohta enää olekkaan paikka, jossa vietän kymmeniä tunteja kuukaudessa. Menin ihan hämilleni, kun pomo soitti ja selitti mun viimeisen palkan sisällöstä. Enää pari viikkoa. Suurin ikävä mulla tulee esimiestä, jonka kanssa aloitin Glitter-taivalen samana päivänä kolme vuotta sitten ja kaikkia muitakin meidän tyttöjä tasapuolisesti. Ja tietty sitä, että pääsi nappaamaan uutuuskoruista aina parhaat päältä, hahah!

Mulla on tällä hetkellä samalla niin tyhjä ja haikea olo, toisaalta taas helpottunut, kun pääsen kolmen vuotta aikalailla samoja hommia (myymäläpäällikön tuurauksia lukuunottamatta) päivästä toiseen tehtyäni aivan erilaiseen työympäristöön ja aivan erilaisiin työtehtäviin. Mun työkaveri sano mulle viime viikolla, että ”kuka mua nyt hauskuttaa kun sä lähdet?”, mua alko itkettää. Mua alkaa itkettää nytkin, apua! 😀 No ehkä se papereiden pyörittely ja lakipykälien soveltaminen, mitä muunmuassa tulee eteen ensi kuusta alkaen, tulee olemaan ihan vain positiivista vaihtelua hektiseen myymälätyöhön, jota on kertynyt jo reilu 4 vuotta täyteen. Joskus sitä on vain mentävä elämässä eteenpäin.

Ettei tää menis nyt ihan kyyneleet näppiksellä-postaukseksi, niin pistinpä juuri tilaukseen allaolevan Won Hundredin printtipaidan Nellyltä. Ai tunneshoppailija, minä vai?? No jotain keveyttä tähänkin päivään. Jos vaikka jaksaisin raahautua vihdoin illalla postille hakemaan sen siellä edelleen lojuvan aikaisemman Nellyn paketin..

Vein näköjään viimeisen s-koon, mutta paria muuta kokoa löytyy vielä TÄÄLTÄ!

Ps. No johan nyt tapahtuu ihmeitä. Meidän olkkarin matto tippua hujahti just parvekkeelta alas.. Eikun nöyränä pihalle noutamaan 😀

15 vastausta artikkeliin “Life goes on..”

 1. Mullakin on huomenna viimeinen työpäivä maailman ihanimpien työkavereiden kanssa. Syksyllä alkaa tradenomiopinnot ja toivon, että jonain päivänä pääsisin samankaltaiseen työhön kuin sä nyt. Viihdyin tässä firmassa parisen vuotta, enkä nytkään olisi halunnut lähteä, mutta pakkohan se on opiskellakkin. Huomenna taitaa olla kyyneleet herkässä, sillä tää pari vuotta on ollut ehdottomasti hienointa aikaa mun elämässä 🙂 Tsemppiä sulle, kutein sanoit elämässä on mentävä eteenpäin!!

 2. Äää.. Mullaki silmäkulma kostu tätä lukiessa 🙂 Niin se aina on haikeeta jättää joku elämänvaihde taakse, mutta tulevaisuus tuo kaikkea kivaa varmasti tullessaan <3

 3. Ääk. No mutta kuten Annekin sanoi, tulevaisuus tuo kivoja jänniä juttuja (toivottavasti)! 😀 No eiköhän! Itseänikin VÄHÄN himottais työpaikan vaihto..Mutta mulla se ei käykkään ihan noin vaan. Tai käy, mutta en saa sitä tehtyä! Bhuu

 4. Mulla on huomenna viimeinen työpäivä nykyisessä työpaikassa, jossa ehdin olla yhteensä 9 kk. Haikee mieli oli tänään töissä ja huomenna varmasti kanssa :/ Onneksi oon saanut sieltä pari ystävää, joita tulee varmasti nähtyä jatkossakin ja onneks se työpaikka on aika lähellä, joten aina pääsee moikkaileen vanhoja työkavereita, jos ikävä yllättää ;D

 5. Kiitti Iines, nyt on täälläkin uusi iPhone 4 omistaja 😉 ostin kun silloin suosittelit. Mistä latailet itsellesi kivoimmat sovellukset?

 6. Mihin työhön menet? Kuulostaa oudolta, että tradenomiopiskelija soveltaisi lakia työssään.

 7. Annsofi: näinpä juuri! 🙂 onnea itsellesi opintoihin ja ihanaa loppukesää! 🙂

  Anonyymi: joo paita on ihana! toivottavasti yhtä ihana myös livenä! 🙂

  Anne: niinpä! ja innolla odotankin tulevaa 🙂

  AnsQ: voiei, sun pitää kans vaan repästä ja tehdä jotain uusia käänteitä uran suhteen 😀

  Victoria: KIITOS <3

  Suvi: nojoo kyllä tossakin ajassa ehtii ihmeen paljon kiintyä 🙁 onneks pääsee aina moikkailemaan sitten 😉

  Anonyymi: apps storesta! kaikki parhaimmat löytyy aikalailla top25 alta. Paljon onnea uudesta vauvasta 😉

  Anonyymi: et ole ilmeisesti kovin perillä tradenomin koulutuksesta? Esimerkiksi OIKEUStradenomit työskentelevät nimenomaan juridiikan piirissä, itse tosin olen suuntautunut finanssialaan, tosin suurimmaksi osaksi juuri juridiikkaan, vaikken finanssialan kärjen vuoksi oikeustradenomiksi valmistukkaan, vaan finanssialan tradenomiksi. Kyllä sitä finanssialallakin jatkuvasti sovelletaan niitä lakipykäliä työssä, esimerkiksi nyt vaikkapa pankeissa, oli kyseessä sitten kuolinpesän selvitys, vakuutusasiat, kiinteistökaupat (lainapuoli), erinäiset vakuutus-ja korvausasiat tai yrityspuolella yritysoikeuden piiriin kuuluvat asiat. Omalla kohdallani juridiikan opinnoista tulee olemaan suuri plussa, vaikkei pääpaino tosin siinä (tietyn) lain soveltamisessa tule olemaankaan, vaan oleellinen osa. Kerran olen täällä nykyisen työpaikkani paljastanut 15 000 lukijalle, toista kertaa en sitä valitettavasti halua tehdä vaikka monia varmasti syystä tai toisesta kovasti kiinnostaakin.

 8. Hei! Ei niin kovasti kiinnosta paikka, lähinnä ala. Kiinnostaa siksi, että itse olen oikiksesta valmistunut ja hieman ihmettelen, miten tradenomit voi soveltaa juridiikkaa työssään. Oikeudenkäymiskaaren mukaanhan tradenomi ei voi edustaa oikeudessa.

  Onnea matkallesi Helsinkiin kuitenkin!:)

 9. Anonyym: hei vielä! Kiitos ja toivottavasti ylläoleva hieman valaisi näin esimerkkinä finanssitradenomin työtehtäviä 🙂 tietenkään lakia ei sovelleta yhtä syvästi, kun juristina (tai siis ei tietenkään :D), mutta monien päätöstenteossa sitä on kuitenkin käytännössä sovellettava. Nykyään kyllä lähestulkoon joka alalla jossain määrin, maininta postauksessa oli siis vain kuvainnollinen vertaus uuden ja vanhan työni välillä, eikä siis suora viittaus työtehtäviini. Mutta mukavaa loppukesää sinulle!! 🙂

 10. Anonyymi: jää ainakin aluksi Helsinkiin, kun kyseessä on kuitenkin tämänhetkisen tietämykseni mukaan määräaikaisuus, eikä jatkosta ole vielä takeita 🙂

 11. Mun mottona on: Kun yhden oven laittaa kiinni niin ainakin miljoona uutta pariovea aukeaa!
  vaikka aluks tuntuu haikealta niin kannattaa muistaa, että aina voi palata takaisin eikä tässä elämässä muuta ole pakko tehä kuin kuolla sitten joskus:D

  tsemppiä uusiin haasteisiin!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.