kynsiteknikko Helsingissä?

Iiks, nyt olisin teidän ihanien lukijoiden avun tarpeessa! Joudun siis muuton vuoksi etsimään uuden kynsiteknikon (nyyh) ja tietysti hinta-laatusuhteeltaan parhaan mahdollisen! Eli nyt otan kovin mielelläni vinkkejä vastaan hyvistä kynsistudioista, mielellään semmoisista, jossa osataan tarvittaessa ammattitaitoisesti valaa tippi geelistä, koska muovitipit tuppaa itseltäni aina irtoilemaan.. Ja aivan näin yleisesti myös kysyisin teiltä kynnellisiltä, että kuinka paljon maksatte huollostanne? Ihan vain näin Helsingin hintatasoa kartoittaen.

Sain tänään Kristalta läksärilahjaksi ilmaisen kynsihuollon ♥
Jos joku kiva tytsy (tai tietty myös poika, jos semmoinen löytyy) sattuu tekemään kotonaan huoltoja hyvään hintaan Helsingin alueella, niin saa laittaa mailia ja mahdollisia ”mallikuvia” mailiin ixdu87@gmail.com, täällä ois nimittäin yksi pitkäaikainen asiakas tiedossa! 😀

Eli, mikä on ehdottomasti paras paikka huollattaa kynnet Helsingissä?!

22 vastausta artikkeliin “kynsiteknikko Helsingissä?”

 1. siis koska muutat uuteen asuntoon? (::
  Kai otat sitten myös kuvia siitä ku huonekalut on paikoillaan sun muuta :—) Olis tosi kiva nähä se! Ihanat kynnet 🙂

 2. Voi ei, mulla tulee Iines sua ikävä. 🙁 Toivottavasti silti löydät jonkun joka tekee yhtä hienoja kynsiä kun Krista. ;D

 3. siis miten on mahdollista valaa tippi geelistä?? onko sun oma kynsi pitkä?

 4. http://offerium.fi/

  selaa tota offeriumia vähän alaspäin, niin sieltä tulee geelikynsitarjous. En kyllä yhtään tiiä millasta on laatu, mutta uskon että voit tehdä huollon tuolla lahjakortilla 🙂

 5. Ei oo kohta vuoteen enää ollut kynsiä mutta helsingissä kävin Nailpointissa.. ei ehkä ihan halvimmista päästä mut sairaan taitavia, mukavia ja ne oli ainoot jotka teki helsingissä sillä geelillä jota olin aiemmin käyttänyt.. miyoshi geeli siis 🙂

 6. Käyn itse Itäkeskuksen World Nails- studiossa huoltamassa kynnet ja maksan huollosta 20e kynsistä ilman lakkaa. 🙂

 7. Luin sun blogista neuLashista ja innostuin itekin siitä, ku näin mitä ihanaa se oli saanu sun ripsille aikaan. Osaatko sanoa, pystyykö sillä nettisivulla mistä säkin olit sen ostanu maksamaan visa electronilla? Kiitos paljon jo etukäteen 🙂

 8. Moiii!

  Mun kysymus ei liity kynsiin, mut annettakoon se anteeksi minulle 😀 Ystävämme google kertoi että olet kokeillu evonia-pillereitä, niin toimiko ne sulla? Ostin niitä eilen pohdittuani pitkään otanko tuota vai spirulina-pillereitä. Ja vaikuttiko ripsiin mitenkään?

  – Marjo

 9. Kampin keskuksessa, 5.kerros, kauneushoitola Blue Lagoon! The best there is. 🙂 Geelihuolto 56€ ja siellä tehdään kynnen "pidennys" muotilla. Mulla on aina pysyny tosi hyvin ja siellä käytetään ohuen ohutta geeliä, joten kun kynnet kasvaa niin sitä ei melkein edes huomaa, että taas olis huollon aika! 😀 Suosittelen!!

 10. Mari: joo LCN:ää oon käyttänyt nytkin ja ainakin omissa kynsissä pysyy oikein hyvin! kiitos vinkistä 🙂

  Viivi: nii mullakin sua :((( sun pitää sit tulla mun luo kylään ja saat laittaa samalla letit 😀

  Anonyymi: joo siis jos oma kynsi lohkeaa vähän tuolla geelin alla, että se lyhenee (muttei ole kuitenkaan semmonen ihan nysä), niin siihen laitetaan semmonen foliomuotti ja valetaan geelistä se uusi tippi, pysyy paljon liimatippejä paremmin 🙂

  bikbok: hei kiitti! mun pitäiskin tutkia päivittäin tota offeriumia, tulee nykyään vaan kytättyä citydealit kun niistä tulee sopivasti mailiin muistutus 😀

  Veera: apua, mitäs toi tommonen geeli on? 🙂

  Elviira: no oho!! ei oo hinnalla pilattu ainakaan 😀

  Anonyymi: siellä ei muistaakseni voi maksaa electronilla, joku muukin on muistaakseni kysyny ja oon joskus katsonut 🙁 mutta voi maksaa toki laskulla, maksaa pari euroa lisää! 🙂

  Marjo: eipä mitään! 🙂 söin evoniaa yhden paketin, oiskohan niitä ollut 60-90kpl, söin sen itseasiassa priorin-kuurin jatkeeksi, kun en enää raaskinut ostaa niitä ja evoniat oli lojuneet kaapissa, joten en osaa siksi oikein sanoa tehosta! 🙁 mutta entinen työkaveri sanoi, että hänen äitinsä oli syönyt evoniaa ja käyttänyt samalla cutrininin bio+ pinkkiä shampoota ja hiusvettä ja oli kuulemma hiukset tuuhentuneet! tosin tää nyt ei mitenkään taas ripsiin liittynyt 😀

  Marie: JOOO siis kuulostaa tismalleen samalta, millaiset mulla nyt on! 🙂 kiitos tuhannesti vinkistä!

 11. Hei minkä hintaista on geelikynsien huolto tuolla missä oot jyväskylässä käynyt? Taitaa olla tosi taitava laittamaan kynsiä, mitä ainakin sun kynsiä oon postauksissa kattonut =)

 12. Ite en suosittelisi Blue Lagoonia. Ainakin omat kynnet on aina ollut hieman juosten kustut…

 13. Muistelen, että muutat Vallilan suunnille joten paras vaihtoehto löytyy ihan läheltä Kalliosta Fleminginkadulta. La Piuma Rossa ja erityisesti Saara on ihan mahtityyppi, nettisivujen mukaan kynsiteknikkoharjoittelija, mutta tekee todella hyvää jälkeä, ihan ammattilainen muiden teknikkojen joukossa. Kaikki muutkin tytöt ovat tuolla huipputyyppejä. Tekevät myös tipit muoteilla tarvittaessa. Samasta paikasta saa myös sokerointeja ja kosmeettisia käsi- ja jalkahoitoja. Suosittelen!

 14. pcr: hei kiitos!!

  ANonyymi: oho, hei kiitti! toi pitää ehdottomasti käydä vaikka lenkillä kurkkaam,assa, onko hajua hinnoista? 🙂

 15. http://www.kynsistudiosao.com/

  Suosittelen ihan ehdottomasti tätä paikkaa! Ester on todella lahjakas ja osaa taiteilla ties minkälaisia hienouksia 🙂 käy nettisivuilla katsomassa hinnastoa ja vilkaise samalla galleriaa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.