Revitalash!!

Mun on pitänyt siis viimeiset pari viikkoa lisätä huuto.nettiin niitä myytäviä tavaroita, mutta en ole yksinkertaisesti saanut aikaseksi. En tykkää yhtään kohteiden listaamisesta huuto.nettiin. Itseasiassa vihaan sitä, en tiedä oikeesti mitään rasittavampaa. En myöskään ymmärrä ihmisiä, jotka jaksavat myydä samanaikaisesti yli kymmentä kohdetta huutiksessa, eikä siis millään pahalla, päinvastoin. Toivoisin, että oisin itsekkin niin ahkera, mutta se pakkaaminen ja postiin kiikuttelu on vaan niin työlästä!! Mitä mieltä olisitte ideasta, jos vaan kuvaisin videolle kaikki myytävät kohteet ja sanoisin jonkun lähtöhinnan ja saisitte kommenttiboksissa tehdä tarjouksia? Kohde menisi sitten ensimmäiseksi tai eniten tarjonneelle? Ois universumin yksinkertaisin homma mulle 😀 Kertokaa mielipiteenne, vai heitänkö noi suosiolla huutikseen, kun ehdin, eli todennäköisesti ensi vuonna??
Ainiin, hain eilen sen Nellyn paketin postilta ja odotin kun kuuta nousevaa tätä laukkua pinkkinä, jonka olin bongannut -50% alesta.. No kuinkas kävikään? Paketti tuntui jo kotimatkalla ehkä vähän epäilyttävän luihulta ja sisällä odotti tämmöinen ilmoitus:

No mutta ei huonoa, jossei jotain hyvääkin, nimittäin menin eilen sitten ihan suruissani katsomaan jos sitä laukkua jostain kumman syystä vaikka olisi vielä ilmestynyt sinne aleen (ei ollut), kun huomasin TÄMÄN!

Monet teistä ovat tän mun vuoden kestäneen ”ripsitaivalen” aikana kehuneet myös Revitalashiä Neulashin kilpailevana tuotteena ja pistinkin ton -50% alessa olevan gift setin (91,95e) tilaukseen sen menetetyn laukun tilalle. Setissä on siis 4,1ml Revitalash, pohjustusaine ripsivärille ja ripsiväri, jonka sävy on itseasiassa ”deep blue”, MUTTA tutkiessani hieman enemmän, löytyy Nellyltä 3,5ml Revitalash hintaan 145,50e ja 2,0ml miniversio hintaan 89,90 eli ton koko gift setin hinnalla, joka sisältää näistä kolmesta kaikkein isoimman putkilon, eli voitto kotiin jokatapauksessa vaikka ton ripsivärin heivaisikin! Halvempi/pienempi neuLash (hinta siis 89e) on kooltaan 3,2ml (isompihan 6ml) ja kestää itselläni käytössä yleensä sen 3kk (pelkästään yläripsiin käytettynä), eli luulisi tuon 4,1ml riittävän ainakin sen 4kuukautta! Tää on mennyt lähipäivinä ihan Nelly-blogiksi, mutta jos joku haluaa myös tehdä hyvät kaupat, niin se giftbox löytyy siis TÄÄLTÄ ja muut Revitalash-tuotteet TÄÄLTÄ. Kannattaa varmaan ton aletuotteen kohdalla toimia aika vikkelään, ettei käy samallailla kun mulle sen laukun kanssa.. Tuolla on näköjään myös erillisenä tuota Revialashin mascaraa (ihan siis mustana :D), mutta sen yhteydessä ei ainakaan sanota sen sisältävän mitään ripsiä hoitavia ainesosia, eli ilmeisesti ihan perusmascara. Voisin tietty myöhemmin tilata senkin, jos se primer nyt ei satu millään tekemään yhteistyötä minkään muun, kun ton oman sarjaan kuuluvan ripsivärin kanssa.
Tässä vielä tuotetietoa lainattuna Nellyn sivuilta:

”Revitalash ADVANCED on uusi päivitetty yhdistelmä suositusta ripsiravinteesta Revitalashista. Oltuaan alalla viisi vuotta Athena Cosmetics on nyt lanseerannut paremman yhdistelmän, joka tuottaa nopeammin tuloksia. Uusi kosmeettinen yhdistelmä sisältää yhtiön oman sekoituksen vaikuttavia kosmeettisia ainesosia, mukaan lukien valikoiman vaikuttavia peptidejä ja kasveja, ja yhdistelmää tukee kliiniset tutkimukset, joiden tulokset ovat dramaattisia ja silmiinpistäviä. Yhdistelmä lupaa kaikille silmänripsien rakastajille kauniit ja nuoret ripset ennätysajassa. Revitalash ADVANCEDin lanseeraamisen yhteydessä Athena on päivittänyt tuotteen pakkauksen ainutlaatuisella ja loisteliaalla pakkauksella.”

Nyt saa siis kertoa Revitalash-kokemuksianne! Luonnollisesti teen testikauden jälkeen taas tänne reportaasia tästä(kin) tuotteesta, mikäli enää vuoden neuLashin käytön jälkeen mitään huimia tuloksia ilmenee. Mutta varmasti ainakin tuloksen ylläpidossa! 🙂

Ps. Mulla on maailman naurettavin syy siihen, että kommentteihin vastailu on venynyt. Jouduin viime viikolla siirtämään mun kynsihuoltoa ja oon siis ollut 6viikkoa ilman huoltoa, enkä ole yksinkertaisesti saanut aikaseksi/ehtinyt viilailla näitä lyhyemmiksi, joten vastailu on tämän vuoksi vähän kärsinyt 😀 Pitkillä kynsillä näppäily on jotain niin raastavaa.. Onneksi vihdoin tänään se huolto!!

Pps. Ja vielä perjantaihin asti aikaa kysyä minulta (melkein) mitä vain TÄSSÄ POSTAUKSESSA! Bring it on, teidän kysymyksiin on aina kiva vastailla!! 🙂

Tää ripsiseerumi-hullu jää siis innolla odottelemaan mun saapuvaa Revitalashiä, jee! Ainiin ja kai nyt oli tarpeeksi asiaa yhden postauksen sisällä 😀

15 vastausta artikkeliin “Revitalash!!”

 1. Hei olisi ihanaa jos pistäisit jokaisesta tuotteesta kuvan ja sen alle lähtöhinnan, päivämäärän ja ajan koska kohde "sulkeutuu" ja minimikorotuksen tänne blogiin! Jokaiselle tuotteelle eri kommenttiosio??

 2. Heippa!

  Tässä linkki postaukseeni Neu Lahista 🙂

  Tekstit ovat valitettavasti menneet sikin sokin muuttoni yhteydessä, mutta saat varmasti pointtini luettua sieltä 🙂

 3. Heippa,

  en yleensä näihin blogeihin kommentoi, mutta nyt pakko kun tuli puhetta Revitalashista. Minulla tuo tuote ainakin tehosi, ripsistä tuli tuuheammat ja pidemmät, mutta samalla tuli mukana eräs erittäin ikävä sivuvaikutus: luomet punoitti. Tuotettahan täytyy levittää "rajauskynän tapaan" luomelle aivan ripsirajaan. Luomeni alkoivat punoittaa parin viikon käytön jälkeen, ja välillä näytin siltä kuin en olisi nukkunut puoleen vuoteen tai olisin vetänyt jotakin kovaakin kamaa. Koskaan ei ole kosmetiikasta aiemmin tullut mitään reaktioita, mutta tuohon silmäni reagoivat. Toivottavasti muille/sulle ei käy samoin!

 4. Heiii,

  ei nyt liity tähän postaukseen, mutta mistä tilasitkaan niitä conversen kenkiä?

 5. Oli aivan pakko tilata tuota Revitalashia! Kiitos miljoonasti tästä vihjeestä! 🙂

 6. minullakin kovasti kiinnostaa tämän tuotteen teho 🙂 tosin yllä olevat kommentit ei kovin tuotteen puolesta puhu, hmmm.. taidan siis päätyä tilaamaan neulashia 🙂

  diamondgirl-janika.blogspot.com

 7. Anonyymi: no periaatteessa vois samalla sitten tehdä ihan erillisen blogin kohteille, ettei ne häiritsisi niitä keitä ei nuo myytävät tavarat kiinnosta ja se veis aikaa periaatteessa samanverran kun ne huuto.net listaamiset 🙂

  Sofie: kiitos, kaivelenpa postauksen blogistasi! 😉

  Anonyymi: siis mulla oli alussa tätä samaa luomien punotusta neulashistä! se tosin hälveni parin päivän jälkeen, kertoo siis ehkä siitä, että sisältävät samaa ainetta? 🙂 itseäni tuo ei tosin ole koskaan häirinnyt, paitsi jos olen ollut viikkoja ilman tuotetta ja aloittanut uudestaan, jolloin punotus tuleee aina takaisin! Oon itseasiassa kuullut muiltakin tästä samasta!

  Anu: täältä: http://www.branch309.co.uk/ ja ebaystä 🙂

  snn: eipä mitään, innolla odottelen itsekkin! tuo gift set tosin pääsi aika nopsaa loppumaan 🙁

  diamond girl: no neulashistä voin ainakin kokemuksesta sanoa, että toimii!! 🙂

 8. Neulashista kyselisin vielä semmosta, että ootko sä siis käyttänyt sitä nyt sen vuoden aikana aina joka päivä vai ootko harventanu käyttöä joka toiseen päivään? Ite oon kans alottanu Neulashin käytön ja oon sen ensimmäisen kuukauden jälkeen käyttänyt vaan joka toinen päivä ja mulla se yks tuubi on riittänyt jo varmaan ainakin neljäksi kuukaudeksi, eikä se ole vieläkään loppunut. Ihan mielenkiinnosta kyselen, kun sulla se on ainakin tuottanut todella hyvin tulosta 🙂 Ei ovi kuin ihailla.

 9. oon viistoista vuotias tyttö ja oon täysin rakastunu sun blogiin en tiä mikä mun koska kaikki muut blogit mitä luen on täysin erilaisia (: Mut ku luen sun blogia tuunn tosi hyvälle tuulelle ja se on kaikista kivointa että bloggaat tosi usein eikä sun tekstejä ja kuvia tarvii kauaa oottaa se on tosi ihanaa, koska tosi monessa blogissa seuraavaa tekstiä joutuu oottaamaan tosi pitkään. Sun tilaamat vaatteet on muutenki tosi koukuttavin ja tosi monen silmään pistävän oon joutunu tilaamaan 😉

 10. Itellä RevitaLash toiminut, vastikään vaihdoin kokeilumielessä neuLashiin. Saa nähdä mitä tapahtuu. 🙂
  Ainakin tuo neuLash on mielestäni paksumpaa!!! ja jos ja kun sitä tulee liikaa (kun on jotenkin niin paksua?:o) niin kuivuu ja menee valkoisiksi klönteiksi ripsiin, ihan ku ois rähmät kiinni ripsissä 😀

 11. itsellenikin tuli RevitaLashin käyttöaikoina iheellisiä silmäoireita, liekö sitten johtunee aineesta vai kenties kuivasta huoneilmasta, tai muusta vastaavasta. :s Itse ainakin siitepölyn piikkiin pistin!

 12. Laura: oon siis käyttänyt joka päivä, mutta välillä pitänyt parin viikon taukoja! 🙂 hyvä idis toikin, jos toimii jokatoisena päivänä laitettunakin!!

  Anonyymi: voi kiva kun tykkäät ja kiitos ihanasta kommentista! 🙂

  Anonyymi: no höh, toivottavasti mä huomaan sentään jotain! 🙂 onneks voi aina palata tuttuun turvalliseen!

  Anonyymi: aa, mulla tuli neulashistä myös, mutta kestivät vain muutaman päivän, kumma jos teillä on ollut jatkuvaa :O

 13. Voi ei älkää käyttäkö näitä ripsiä kasvattavia seerumeita! Ne eivät ole kosmetiikkaa, koska vaikuttavana aineena on glaukooman hoitoon käytettävä lääke. Kyseisen lääkkeen sivuvaikutuksena on ripsien kasvu. Sivuvaikutuksia on MYÖS ripsien kasvu sisäänpäin (erittäin tuskallista), silmän värin muutokset (lopullisesti), luomen tummuminen ym. Luonnollisesti nämä sivuvaikutukset ovat mahdollisia myös ripsiseerumeissa, koska ne sisältävät täysin samaa ainetta.

  Kyllähän nämä seerumit kaikki todella toimivat ja kasvattavat ripsiä, joissa on glaukoomalääkettä vaikuttavana aineena, mutta on myös syytä miettiä, että onko valmis ottamaan riskin sivuvaikutuksista.

  Terveisin estenomi-opiskelija

 14. Moi estenomi-opiskelija, ei noita iiristä värjääviä lääkeaineita siis saa myydä suomessa, koska ne luokitellaan eu:ssa lääkeaineeksi, samoin kun jenkeissä 🙂 näissä ei siis todellakaan ole tuota lääkeainetta vaikuttavana aineena! tosin kumma, ettet sinä tiennyt asiasta?

 15. Kyllä se valitettavasti niin on, että Revitalash ja Neulash sisältävät sitä glaukooman hoitoon tarkoitettua lääkeainetta. Ei sitä tosin suoraan ilmoiteta esim. Neulashin valmistajan sivuilla. Ilmeisesti kaikki ripsien kasvatusaineet, jotka tehoavat, sisältävät bimatoprostia tai sen jotakin johdannaista. Riski iiriksen värin muutokseen tai muihin kyseisen lääkkeen haittavaikutuksiin on siis olemassa. Ilmeisesti iiriksen värin muutos ei kuitenkaan ole kovin tavallista. Hankalampiakin haittavaikutuksia voi tulla.

  Tätä samaa kikkailua, ettei kaikkia ainesosia sanota suoraan, on käytetty myös muissa kosmetiikkatuotteissa (esim. hiusvärien ppd).

  Saahan näitä tuotteita käyttää, eikä niistä välttämättä tule mitään sivuvaikutuksia. Halusin vain siksi kommentoida, ettet olisi tietämätön mitä käytät.

  (En ole aiemman kommentin estenomi-opiskelija.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.