Bed Head control freak-serum

Vajaan viiden tunnin yöunilla töihin, takas kotiin ja koululle työskentelemään projektia finaaliin, eipä ole mikään kovin voittajaolo vielä tässäkään vaiheessa aamua, mutta mikä nyt ei kahvilla korjaantuisi!

Kaivoin eilen kaapista hetken mielijohteesta tai oikeastaan ihan silkasta sattumasta monen vuoden takaisen superlempparin nimittäin Tigin Control freak-suoristusseerumin! Olin muistaakseni hylännyt tän joskus muinoin kun olin taannoin vuoden siinä ”hiustenrääkkäys-lakossa”, enkä föönannut tai tupeerannut tukkaa varmaan paria kertaa enempää kalenterivuoden aikana. Mulla oli myös joku muistikuva, että toi jättäis tukan aivan liian lättänäks, joten se nyt oli lojunut kylppärin kaapissa käyttämättömänä viimeiset pari vuotta. Eilen föönasin tukkaa ja tajusin mikä hölmö oon ollut, kun oon jättänyt ton käyttämättä! Ihan paras silottava tuote föönin alle pidennystukalle ikinä!! En oo varmaan vuosiin saanut yhtä siloista (ja suoraa) lopputulosta pelkällä föönillä, onneksi tää löysi tiensä uudelleen käyttöön.

Nääääin sileä ilman rautaa, aika erikoisuus mun luonnontaipuisalle tukalle! Mietin tässä, että onkohan noi 5cm mittaiset (nätisti törröttävät) hiukset ylemmässä kuvassa Priorin-kuurin jälkeen kasvaneita, alkaa nimittäin olla nyt jo 4kk kuuria takana 🙂

Mulla on pari päivää ollut häikkää blogilistan kanssa, eikä näköjään oma blogi tai omat suosikit päivittyneet sinne ollenkaan, onko muilla ollut samanlaisia ongelmia?

Ps. Mun väsymys muuttui just tätä kirjoittaessa voittajaoloksi, kiitos Pirkka-Espresso!

Pps. Vielä tämä päivä ja huominen aikaa kysellä minulta TÄÄLLÄ!

11 vastausta artikkeliin “Bed Head control freak-serum”

 1. Juu ei näy blogilistalla uusimpia päivityksiä :/ Se taas sekoilee jotain.

  Noista hiuksista vielä. Se on hassua ku munki parilla kaverilla on luonnonkiharat hiukset ja ne kiroo niitä ihan täysin ja haluaa ne suoraks ku itellä on just semmoset paksut suorat hiukset jotka ei taivu oikeen millään. Rasittaa vaan itteeni väkerrellä aina semmosia ranskalaisia lettejä et olis ees vähän kiharat hiukset 😀

 2. Juu blogilista taas vaihteeksi sekoilee… siellä on niin usein jotain häikkää, että rekisteröidyin blogloviniin ja lisäsin sinne kaikki mun lemppariblogit, nyt saa taas lukea helposti 🙂

 3. Paljonko sä pistät tota tököttiä hiuksiin? Mulla on nimittäin samaa ja tuntuu, etten saa siitä tarpeeksi tehoa.

 4. voi mullakin olis tuota samaa tuotetta,enkä oo "muistanu" käyttää aikoihin. Nyt kun silkkisuoristuksesta on jäljellä enää muisto vain,vois ottaa uudestaan käyttöön.kiitti muistutuksesta!:)

 5. Anna ja Anniina: joo, tosi ärsyttävää kun siinä on aina jotain häikkää!

  Tiia: tuli kyllä! 🙂

  Laura: hahaha joo, koskaan ei voi olla tyytyväinen siihen mitä on 😀

  lindam: joo tosi ärsyttävää!

  Mimmi: aijaa, outoa! laitan semmosen euron kolikon suurisen määrän aina suunnilleen!

  Anonyymi: heheh, eipä mitääN! 😀

  Anonyymi: en mitenkään erityisesti, kampaamotuotteita vaan käytän 🙂 en moneen vuoteen välttänyt edes rakennepaikkaavia tai tuuheuttavia, joita ei "ohjeiden mukaan" saisi käyttää mut enpä huomaa eroa tähän pariin kuukauteen, kun oon niitä oikeesti välttänyt 🙂

 6. Heips!
  Olen uusi lukija ja siksi kommentoin vähän vanhempaa postausta, mutta oli pakko kommmentoida kun mainitsit priorin-kuurisi. 🙂

  Itse olen myös syönyt priorinia n. 3kk ja olen ihmetellyt että miksi pää näyttää siltä kuin olisi paljon hiuksia katkeillut=lyhyitä haivenia täynnä. MUTTA kiitos sinun tajusin että tosiaan, nehän voivatkin olla uusia hiuksia jotka sieltä puskevat. 😀 Olin jo melkein valittamassa apteekkiin kun tukka vaan katkeilee kun sen pitäisi kasvaa. 😀

  -Nanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.