Nelly -10% viikonlopun ajan

Pienenä vinkkinä, että Nelly tarjoaa viikonlopun ajan -10% kaikista tilauksista koodilla ”CELEBRATE”! Ja tosiaan, kaikki korttitilauksethan toimitetaan nyt vielä ilman toimituskuluja! 🙂 Kannattaa käyttää hyväkseen, jos on ollut mielessä tilata jotain.

7 vastausta artikkeliin “Nelly -10% viikonlopun ajan”

 1. Nopsa kysymys: onkohan tämä koodi toiminut kenelläkään? Minulla ei ainakaan tunnu toimivan enkä saa 10% alennusta 🙁

 2. AnsQ: mä oon tehnyt varmaan 30 tilausta kesän aikana 😀

  Tiinat: just kokeilin ja klikkasin randomilla tuotteen koriin ja antoi kyllä alennuksen muitta mutkitta 🙂

 3. No voihan! Mulla ei toimi ei, antaa kyllä alennuksen heti kirjautumisen jälkeen, kun kirjoittaa koodin uudelleen, mutta maksettaessa summa on muuttunut taas normaalihinnaksi. Ja jos tämän jälkeen koittaa koodia uudelleen niin summa muuttuu normihinnaksi ja alennus katoaa. Olen kokeillut eri selaimilla (Mozilla ja IE), mutta ei onnistu.
  Mutta hyvä jos edes muilla toimii! 🙂

 4. Sori, täää kysymys ei nyt ehtiny kysymypostaukseen..
  Mutta niin, olen tässä miettinyt ostavani kuivashamppoota ja jos sä osaisit suositella jotain hyvää?:)

 5. Löysin vahingossa äsken youtubesta sun videopostauksia ja innostuin sitte katteleen niitä.. Tosi kivoja, mutta ootko jollekkin allerginen vai ootko muuten aina nuhassa? 😀 Kun niiskutit varmaan kaikilla videoilla ja äänikin on aina niin painoksissa. 🙁 Ei pahalla siis, kiinnostaa vaan. :DD

 6. Tiinat: hmm, tosi outoa… voi kurja! 🙁

  Nita: oon käyttänyt Tigin ja Label.m:n kuivashampoita ja molemmat olivat hyviä! Label m ehkä parempi tosin, vähän hienojakoisempaa! 🙂

  Anonyymi: joo oon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.