heiii!

Pahoittelen hiljaisuutta blogin puolella! Olin tosiaan alkuviikon hoitamassa juoksevia asioita Helsingissä mm. työhönsijoitustarkastuksessa, jonne jäi miljoona putkea mun verta, iiks.. Tuleva työpaikka haluaa ilmeisesti varmistaa työntekijöiden hyvinvoinnin, joten jännityksellä odotetaan huomenna postitse analyysiä mun maksa-, rasva-, kolesteroli-, ja ainakin kymmenestä muusta veriarvosta. Sain myös tietää, että jos mun paino alkaa huolestuttavasti nousta nykyisestä, pitää jättää sipsit pois ruokavaliosta, hahah!

Kävin myös vihdoin ja viimein allekirjoittamassa vuokrasopimuksen, tutustumassa tulevaan lähiympäristöön ja tietty siihen asuntoon. Nyt on avaimetkin kädessä, yay! Eli vielä tän reilun viikon Jyväskylä-majailun aikana pitäis hoitaa kaikki loput (tsiljoona) asiaa ja jossain välissä ehtiä vielä pakatakkin, unohtamatta tietty vielä muutamaa työvuoroa, eli kiireiden vuoksi voi jäädä seuraavan viikon sisällä aika niukaksi postailu, mutta ehkä ymmärrätte! 🙂 Yritän päivittää tänne sillon tällöin ennen muuttoa edes minipostauksia.

Jännittäää!!

13 vastausta artikkeliin “heiii!”

 1. siis mitä 😀 en nyt ihan tajunnu tota paino juttua? 😀 eihän se lääkäri nyt ainakaan sitä mieltä ollut että jos sun paino vähän nousee niin se ei oo hyvä juttu? koska siis kaikkihan sen näkee et oot hoikka?

 2. Moikka! Kiinnitin huomioni "työhönsijoitustarkastukseen". Kuullosti oudolta. Meinaan onko se uusi nimike työhöntulotarkastukselle? Vai onko se sun omaa sanastoa 🙂 Oikeesti ihan kiinnostaa.

 3. tottakai ymmärretään! muutossa menee aina valtavasti aikaa joten oisikin ihme jos kerkeisit kokoajan postata! jee ihanaa että iines säkin tuut nyt meiän helsinkiläisten joukkoon;)

 4. Anonyymi: jos paino alkaa "huolestuttavasti nousta", kuten tekstissä ilmaisin, eikä niin "vähää" 🙂 eli jos vyötärönympärys alkaa kasvaa ja riski aikuisiän diabetekseen kasvaa.

  Anonyymi: ne on siis kai aikalailla sama asia sisällöltään, mehiläisen termi on vaan tuo työnsijoitustarkastus, työnantajan työhontulotarkastus, ainakin siis kai tässä tapauksessa 🙂

  Anonyymi: niinpä, jee! 🙂

 5. Jahas, mä keksin sun tulevan duunipaikan. 🙂 Samat tarkastukset ja sama työterveys ja kuulemma harva firma tekee niin perusteellisesti kuin Yritys X. 😉

 6. Mihin pääsit töihin, sekä miten raaskit ostaa tuon kalliin paidan? 🙂

 7. haha repesin tuolle painohommalle! Eiköhän tyypit ymmärrä että muutto saattaa viedä hieman aikaa. Tai ainakin minä ymmärrän, kun on sellaset 5 muuttoa viimeseltä 3vuodelta takana. 😀

 8. iines, ei kerrota. 🙂 Olin siellä töissä yhteensä 4 vuotta kunnes itse päätin suuntautua toiselle alalle. Luulen että tulet viihtymään hyvin. 🙂 Oikein ihanaa syksyä Helsingissä!

 9. hei en enää erota otsikoita tuosta pinkistä taustasta, onkohan muilla sama ongelma 😮 kantsis varmaa vaihtaa vähä enemmän eri värisiksi noita. tai sit se on mun kone joka sekoilee ja näyttää ne ihan samanvärisinä!

 10. Audrey: haha jooo, tässä jo vähän stressaillaan, että muistanko varmasti pakata kaiken tarpeellisen mukaan! 😀

  Anumaaria: joo, oon kuullut yrityksestä niin paljon hyvää, että toivon kovasti viihtyväni! 🙂 kiitos ja sitä samaa!

  Anonyymi: tausta on edelleen valkoinen, en ole kuukausiin muokannut ulkoasua. Voi johtua nettiyhteytesi hitaudesta, ettei se lataa nopeasti sivua valmiiksi.. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.