Won Hundred

Posti oli Helsingin reissun aikana pudottanut luukusta ton Nellyltä tilatun Won Hundredin paidan (upean tarkka kuva), joka on virallisesti tästä päivästä lähtien ihan lemppari! Siitäkin huolimatta, että onnistuin tänään vuotavan ”sadetakin” läpi kastelemaan dry clean only-paidan niiin litimäräksi kun olla ja voi..

Kannatti jälleen kerran käyttää hyväkseen Nellyn ”valvo kokoja”-palvelua jos tuote on miltei loppuunmyyty, näköjään joku aina palauttaa just sen oman koon!! 🙂

Ps. Ainiin ja noi Glitterin sulkakorvikset (mietin kauan, että miltä linnulta noi höyhenet on mun mielestä, päätin nyt sitten että vaikka joltain huuhkajalta) ovat toiset ehdottomat lempparit.

13 vastausta artikkeliin “Won Hundred”

  1. Heei, mistä oot ostanut/tilannut iPhoneen noi kuoret? Haluaisin omaani myöskin jotkut kivat, mutten ole oikein mistään löytänyt mieluisia… 🙂

  2. Mä en ole ikinä edes huomannut nellyssä mitään valvo kokoja-juttua! Oon tainnut jäädä paljosta paitsi. Perhana

  3. Kysyisin jokin aika sitten tilaamastasi h&m takista/parkasta, että onko kyseinen takki jo saapunut sulle ja mitä tykkäsit? Itse tilasin kyseisen takin, mutta toimitus tuntuu siirtyvän koko ajan kauemmaksi. Taisi olla melko tykätty takki 🙂

  4. Ei liity mitenkään postauksen aiheeseen, mutta haluan kiittää uskomattoman ystävällisestä palvelusta Glitterissä pari viikkoa taaksepäin :)! Tuli aidosti todella hyvä mieli noin positiivisesta tytsystä, poikaystävän kanssa oltiin molemmat yhtä mieltä siitä 🙂 keep up the good work! Ja ihan melkein harmittaa että Jyväskylä menettää noin loistavan asiakaspalvelijan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.