vastauksia kysymyksiin osa 2

Montako poika ystävää sulla on ollut yhteensä ? 🙂
Yksi näin pitkä parisuhde.


mikä on sun lempi jäätelö?
En syö jäätelöä, niin en oikein tiedä! Joskus mun lemppari oli joku semmoinen mango-banaani, olisikohan ollut Ingmanin? En oo tosin ostanut sitä ehkä 6vuoteen, en tiedä onko sitä edes enää olemassa.

Moi, eikö sua pelota, kun muutat Helsinkiin, että sun ja sun poikaystävän välit huononee ja erootte?:(
No eipä pelota. Mun mielestä ois aika huolestuttavaa, jos olisi yli 4v seurustelun jälkeen jollain tapaa huolissaan muutaman tunnin ajomatkan etäisyydestä. Eteenkin, kun tämä mun yksin muutto on ainakin alustavasti tilapäistä. Musta ois kamalaa ja itsekästä pakottaa riskeeraamaan toisen työura oman määräaikaisuuden vuoksi, ennenkö jatkosta on varmuutta.


Hei Iines! (: oletko jo siis muuttanut?
Muutan loppukuusta, tai siis perjantaina näillä näkymin 🙂

Oot sellanen bloggaaja, jolta oon saanu eniten shoppailu vinkkejä ja vaikka mitä jutskuja on lähteny tilaukseen sun innoittamana. Mua ei ainakaan häiritse mikään mainostus täällä blogissa vaan on kiva, kun kerrot suoraan mistä olet uusia löytöjä tehnyt.
Niin kysymys kuuluu, että mietitkö joskus että enpä nyt kerrokkaan blogissa mista olet jotain uutta jännää hankkinut, kun et halua että kaikki matkii?
Mä oon matkinu sua pinkissä nokia puhelimessa, triwa kellossa, hampaiden valkaisu liuskatkin uskalsin tilata, kun sä olit niitä ensin testannut 🙂 Jos Isosmilesta on taas tulossa jotain tarjouskoodia niin laitan tilauksen menemään 🙂
Eikai sitä enää mieti mitään matkimis-juttuja tässä iässä. Eihän siinä ole mitään väärää, että hankkii jotain mikä on ainakin ”taatusti hyvää!” Ei mua häiritse, jos ihmisillä on samanlaisia juttuja, ellei kyseessä ole suurempi ja persoonallisempi hankinta, jota olen harkinnut jo kauan. Siinä tapauksessa voisi mennä maku esineeseen, jos sen hankkisivat kaikki tuosta vain, sen koommin miettimättä. Ennemmin itseäni on alkanut tulla lievästi korvista ulos jotkut blogeissa esiintyneet tuotteet, joka on saanut päinvastoin hylkäämään mahdolliset omat aiemmat aikeet tuotteen ostamisesta. En tietysti kaikkea ostamaani tänne listaa, yleensä vain ne hyviksi koetut, joissa on hinta kohdallaan, eli ovat suosittelemisen arvoisia 🙂 Näillä näkymin ei ole tietoa uudesta isosmile-koodista, toivottavasti kuitenkin tulee pian! Voin tiedustella koodin perään.


Mistä ostat vaatteitasi?
Esimerkiksi Nellystä (paljon eri merkkejä halvoista laadukkaampiin), H&M:ltä ja JC:stä. Sen jälkeen kun olin Ginalla töissä, oli kaappi aikalailla täynnä Ginaa (tai on kyllä edelleen), mutten oo aikoihin ostanut sieltä mitään muutamaa hassua vaatetta lukuunottamatta.

Onko nykyinen poikaystäväsi ensimmäinen vakava seurustelusuhteesi?
Ensimmäinen näin vakava.

Ootko ollut aina blondi? Jos et, oisko mahdollista saada postausta sun hiustyyleistä?
Oon ollut blondi, maantienharmaa, ruskeahiuksinen, lähes mustahiuksinen, punapää ja porkkanapää 😀 Mulla ei oo (onneksi) kuvia niiltä ajoilta digimuodossa, joten en ainakaan tähän hätään voi postausta tehdä!


Ootko sosiaalinen?
Joo, joskus ehkä vähän liiankin sosiaalinen.

Viihdytkö enemmän yksin vai porukassa?
Riippuu varmasti tilanteesta. Joskus on kivaa olla vain omassa rauhassa, tosin ulos on aina kivempi lähteä porukalla.

Ootko isossa porukassa hiljainen vai esiintyjä?
Esiintyjä varmaan..

Tykkäätkö olla huomion keskipisteenä?
No en nyt osaa sanoa tykkäänkö varsinaisesti, mutta on yleensä tapana hölöttää asiani kovaa kaikkien kuullen, eli ehkä sitten tykkään 😀


Tunnistetaano/tullaanko sulle usein juttelemaan Jyväskylän kaduilla?
En liiku töiden ulkopuolella enää paljoa keskustassa (töissä saa aikalailla mitan täyteen), mutta työpaikalla käy aikalailla melkein päivittäin joku lukija moikkailemassa 🙂


Haluaisitko omistusasunnon?
Haluaisin! Katselin keväällä asuntoja Jyväskylästä, mutta nyt tuli muutto ja jos jään Helsinkiin, niin saa aika monta vuotta odottaa, että saa hienon asunnon ostettua ilman ikuista velkataakkaa.


Haluiaisitko toisen koiran tai jonkun muun lemmikin?
Haluaisin toisen koiran, toy-villiksen (valkoisen tai aprikoosin), mutten voi tänhetkisen elämäntilanteen vuoksi toista hauvaa harkita.


Minkä mittanen oot ja kuinka paljon painat? Mikä on sun jalan koko?:)
En oo käynyt hetkeen puntarissa, joten en tiedä. Olen 156cm pitkä ja kengänkoko on vissiin jotain 34,5.


Mitä neuvoja antaisit työnhakuun opiskelijalle, joka haluaa töitä pari kertaa viikossa opiskelujen ohelle?
No riippuu tietenkin siitä minkälaisia töitä haet. Kannattaa katsastaa aina säännöllisin väliajoin mol.fi ja uranus.fi. Esimerkiksi kaupan alalle otetaan paljon osa-aikaisia ja extraajia, joille annetaan pääsääntöisesti ilta-ja viikonloppuvuorot, jotka ovatkin opiskelijan kannalta parhaita, koska palkkaa tulee enemmän eikä ajankohta häiritse opiskeluja. Suosittelen viemään avoimen hakemuksen, oli nyt sitten vaikka kauppa (tai mikäli paikkaan parhaillaan haetaan työntekijää) kasvotusten liikkeen myymäläpäällikölle, joka nyt ainakin osoittaa tekona aktiivisuutta ja esimies saa jo ensikuvan sinusta. Omasta mielestäni on tärkeää osata perustella hakemukseen, miksi olet kiinnostunut juuri kyseisestä yrityksestä !! Avoimena tuotu hyvä hakemus säästetään varmasti varalle odottamaan mahdollisia vapautuvia paikkoja 🙂


onks suln ripset noi pitkät niide priorien ansiosta? millaset sulle oli alunperin 🙂 oot ihanan ruotsalaisttön näköneeen kaunotar <3
Heheh 😀 Olen nyt vuoden käyttänyt neuLashiä, joka sai siis ripseni kasvamaan. Eivät olleet sentään aivan tyngät kyllä ennen neuLashiäkään. Sivupalkista löytyy neuLash-tunnisteen alta postauksia aiheesta!

Ps. Nyt saa suositella Helsingistä hyvää kuntosalia!! Hyvä sijainti (mielellään aivan kantakaupungissa tai akselilla Alppila-Vallila-Kallio) ja infrapunasauna ovat plussaa! Heivasin Elixian ja harkitsen vakavasti Lady Linea, onko puolestapuhujia? 🙂

24 vastausta artikkeliin “vastauksia kysymyksiin osa 2”

 1. Suosittelen Esportia, sijaitsee Kampissa, ihan siinä Lasipalatsin vieressä. Ei tarvi sitoutua vaan voi koska tahansa lopettaa sen jäsenyyden! Ja siis tuolla on kaikkea mahdollista combatista hotjoogaan ja kahvakuulaan. 😀 Itse olen nyt muutaman vuoden käynyt enkä vaihtaisi enää mistään hinnasta muualle. Ei ole nykyään mistään ehkä edullisimmasta päästä, mutta rahoille saa kyllä todellakin vastinetta ja ohjaajatkin ovat todella ammattitaitoisia. 🙂

  http://www.esport.fi/fitness_helsinki/ 🙂

 2. EHDOTTOMASTI LADYLINE! 😀 Voit käydä missä tahansa Helsingin ladylinesta ja saleja on siis useampi, ja sulla olisi juurikin Vallila 🙂 Itselläni on lähin Hertsikan ja se on mahtava! Infrapunasauna, solarium ja paljon ryhmäliikuntatunteja… Tykkään!

 3. Esportille annan minäkin ääneni, siellähän on myös 38-asteinen joogastudio. Mä en välitä joogailuista, mutta käyn siellä venyttelytunneilla ja on ihanaa <3 Kampin Motivus on todella ylikansoitettu ja pukkarit likaisia ja epäsiistejä. Esportissa saa mielestäni ihan kivasti vastinetta kuukausimaksulle ja ei tarvi sitoutua kuin kuukaudeksi kerrallaan, kuten edellinen jo mainitsikin. Huonona puolena se, että minäkin käyn siellä :DD

 4. Esportille! Sairaasti hyviä tunteja, tilaa on ja siistit tilat. Kiva kuntosali ja ihana joogastudio 🙂

 5. LADYLINE! 🙂

  Itse käyn siellä (tosin Tampereella), ja en voi kuin suositella 🙂 Infrapunasauna JA solarium kuuluvat jäsenille kuukausimaksuun 🙂 Itse en tosin solariumissa käy, mutta infrapunasaunassa sitäkin enemmän!

 6. Riippuu mitä hakee ja mistä tykkää, tykkäätkö jumpista vai saleilusta vai mistä. Yks rento ja mukava paikka mihin ei tarvi sitoutua on urheiluhallit.fi. Esportissa on paljo hyvää, mut ite en digannu siks kun siellon ihan hulluna porukkaa, tyyliin 50-60 ihmistä samalla tunnilla. Tuol Urheiluhalleil/Fixil on joku parikyt max ja ohjaajilta (jotka usein fyssareita) saa henkkoht vinkkejä ja muutenki sellasta ei-niin-massa-meininkiä. Ja on uimahallin palvelut käytössä ja. Toisaalt sit ei oo nii paljo eri tunteja päivässä ku isoimmissa paikoissa mut riittävästi kyllä.

  Mut tosiaan, riippuu NIIIIN siitä mistä kukakin tykkää 🙂

 7. lady line on huono, niillä on tosi vähän tuntitarjontaa. ei kannata.

  sats on paras koko pääkaupunkiseudulla!

 8. En menis lady linelle.. Suosittelen Fressiä mikä on Kampissa ! Siellä on infrapunasauna ja solkku, ja Leppävaaran pisteessä uima-allaskin !

 9. Fressi simonkadulla! 🙂 Sieltä löytyy hyvä kuntosali, jumpat ja infrapunasauna.

 10. Mulla on ainakin erittäin hyviä kokemuksia lady linestä 🙂 ryhmäliikuntatunnit on ollut kivoja, eli suosittelen 🙂

 11. Omasta mielestä parhaat kuntosalit on töölö gym ja citygym, tuol citygymil käyn nyt (pelkkä kuntosali on 35€/kk ja ei jäsenyyttä).
  Sen lisäks oon käyny foreveril, se oli kans tosi kiva, yleensä aika vähän porukkaa, tosi siisti sali ja hyvät tunnit, sillon kun siellä kävin niin oli jotain 68€ kuntosali+ohjatut ja sai käydä kaikil pääkaupunkiseudun forevereil (löytyy tennistä, sulkkista, uima-allasta…) 🙂

 12. Lady Line on sinänsä ihan kiva, vaik musta vähän turhan hieno ja kallis, mut toisaalta tosi viihtyisä. Ja useimmissa kai on infrapunasaunat, joten ihan varteenotettava vaihtoehto!

 13. EI Ladylinea missään tapauksessa. Sopimuksesta ei pääse eroon, käyttäytyvät kuluttajasuojalain vastaisesti ja toimintaa ei ole muutettu huomautuksista huolimatta.

  Itse olen ollut Ladylinen jäsen 2v sopimuksella ja tajusin irtisanoa kauden päättyessä, mutta kaverini ei ja hänelle 3kk jälkeen (siis 2v määräaikaisuuden päättymisestä) sanottiin että seuraava mahdollinen irtisanomisaika on taas 2v kuluttua. Mitä hittoa?! Missään ei ole tehty uutta määräaikaisuussopimusta, mutta…. Että en suosittele.

 14. Mä puhun Motivuksen puolesta! Siellä pari vuotta ollu jäsenenä, ja taitaapi olla vielä loppuvuoden tarjous voimassa, millä saa treenailla edullisempaan hintaan (en muista ulkoa valitettavasti).
  Saleja löytyy Sörnäisistä, Kampista pari, Stockalta ja Töölöstä. Osa pelkkiä naisten saleja. Tosi laaja tuntiskaala ja hyvät ohjaajat (:

 15. Fressiä mäkin suosittelen 🙂
  Infra saunat ym härpäkkeet löytyy!

 16. Mista sa loydat kenkia?:) Mulla on myos pieni jalka, ja oils kiva joskus laittaa jotkut muutkin,kun lastenkengat!!!:/
  Onha ne prinsessatossut tietty ihan kivoja,mut… 😉

  – Annis

 17. Löysin tänne sun blogiin ihan vasta ja huomasin tuon koira-aiheisen kysymyksen; sulla siis vissiin on jo villis(kö)?
  Täällä vois olla villis-poika josta saa koirapuistoseuraa kun ilmeisesti muutat kohtuu lähelle mua 🙂

 18. Itse tein juuri sopimuksen Pasilan Foreverille. Sali on pienehkö mutta myös kovin rauhallisen oloinen. Löytyy infrapunasauna ja solkku, ryhmäliikuntatunteja ja omiin tarpeisiini riittävä sali. Hinta on 54e/kk ja pääsee kaikkiin Helsingin forevereihin treenaileen. Plus tietysti travelpass, jolla voi käydä ympäri Suomen CMS-ketjun kuntokeskuksessa treenaamassa satunnaisesti.

 19. Suosittelen ehdottomasti ladylinea 🙂 siel on parhaiten otetttu huomioon naisten tarpeet. 🙂

 20. kiitos superpaljon sali-vinkeistä! pitää ilmeisesti käydä heittämässä tutustumiskerta myös fressissä! 🙂

  Anonyymi: haiskahtaa kieltämättä vähän feikeiltä 🙁 toi verkkokaupan nimikin on jo vähän epäilyttävä.

  Laura ja Annis: siis en mä löydäkkään 😀 siks en siis pidä korkkareita, kun kaikki tippuu melkeinpä jalasta.. Pitäis varmaan ostaa louboutinit koossa 34, tosin italian 34 vastaa vissiin 35, joten en oo varma pysyisikö nekään jalassa 🙁 Biancosta löytyy keväisin yleensä hyvin 35-kokoa baltsuista!

  Beany: joo tod! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.