hiuskriisi!

Ollaan nyt parina viikkona kierrelty mun kaverin kanssa asuntonäytöissä, lähinnä Kalliossa ja oon itse tullut siihen tulokseen, että jos joskus ostan Helsingistä asunnon, ostan sen vasta aikavälillä 5-10 vuoden päästä, kun suurimpaan osaan taloista on jo tehty putkirempat sun muut alta. Kaikki kohtuuhintaiset asunnot on lisäksi pääosin ihan järkyssä kunnossa, enkä varmaan olisi tarpeeksi kärsivällinen käymään läpi mitään remonttirumbaa ainakaan omatoimisesti, joten ehkä asun ihan tyytyväisenä keski-ikäiseksi asti vuokralla. Säästyypähän kaikelta siltä tarjousrumbalta.. Kamalaa ajatella, että asunnon osto on verrattavissa suurinpiirtein alennusmyynteihin, jossa sata ihmistä kamppailee kynsin ja hampain juuri siitä samasta asunnosta hinnalla millä hyvänsä. Jos joskus (huom joskus :D) kylven rahassa, niin palkkaan jonkun agentin ostamaan mulle asuntoa ja järkkäämään tarvittavan remppajengin, ettei tarvii itse muuta kun näyttää katalogista kivat pintamateriaalit…

Asiasta kukkaruukkuun..

Mun oma tukka on mennyt taas kesän ja vaalennusten jäljiltä ihan järkkyyn kuntoon, eli olisi taas hyvä aika ryhtyä tositoimiin tän pienen ongelman kanssa. Lisäksi mulla on ihan järkky hiuskriisi meneillään, vaikka kävin kampaajalla just viime viikolla. Oon viimeiset pari päivää vetänyt ihan suosiolla pipon päähän poistuessani kotiovesta. Syy voi kyllä olla ihan siinäkin, etten vaan oo jaksanut tehdä hiuksille mitään..

Mikäli mulla ei olisi tällä hetkellä lisäkkeitä päässä, tilaisin suorilta päin Joicon K-Pakit, mutten viitsi ottaa riskiä että nää viikko sitten laitetut hiukset menee mikskään, vaikken kyllä tässä viiden vuoden aikana ole vielä koskaan saanut tuhottua pidennyshiuksia, vaikka oonkin pessyt ja hoitanut vaikka millä muka ”kielletyillä aineilla”. Mulla on vuoden takaa Polynesian reissulta jemmassa puoli pulloa Redkenin Color Extend sun-shampoota, joka on ihan huippua (tai siis parhaimmat aurinkotuotteet eveeerr), samoin kun saman setin naamio, jonka käytin taannoin kuukauden reissulla loppuun. Pistin jokatapauksessa Feeluniquelta tilaukseen ton ravitsevan naamion ja Kerastasen Elixir Ultimen suojaamaan hiusta pesujen välillä!

Tosta Elixir Ultimesta oonkin haaveillut jostain talvesta asti, en malta odottaa!

Silmään osui myös Lorealilta vastaavanlainen, mutta hurjasti edullisempi L’Oréal Professionnel Mythic Oil 14,94e (Kerastasen n. 35e), joka vaikutti noiden käyttöohjeiden perusteella aika identtiseltä tuotteelta Kerastasen kanssa. Kaiketi molemmat tulee samalta Lorealin tehtaalta, joten en oikein ymmärrä miten nämä kaksi eroaa toisistaan, mutta joku fiksumpi saa mielellään kertoa, jos on jotain käsitystä 🙂

Ja ps. Oon ihan pulassa. Mistä löydän hyvät työhousut (eli mustat suorat, mieluiten istuvat, ei farkkukangasta) 156-senttiselle tai ylinpäänsä pienikokoiselle?! Aikaa torstaihin klo 9:00 asti 😀 Meen huomenna jokatapauksessa kiertämään Zarat, Mangot, Filippa K:t sun muut.. Mun tuurilla jätin tietenkin ainoan sopivan työhameen Jyväskylään, näin tarkemmin ajateltuna vielä ehkä jopa kirppiskassiin. Mitäköhän mahdoin ajatella..

19 vastausta artikkeliin “hiuskriisi!”

 1. Mä löysin Mangosta hyvät mustat, suorat housut 🙂 Oon sua mahtavat 3 senttiä pidempi, mut luulen, että just Mangosta voisit löytää sopivat yksilöt. Siellä näytti vielä olevan valinnanvaraakin ihan mukavasti.

 2. omat hiukseni (joiden luulin olevan jo avun ulottumattomissa) pelasti www hair professionalin derma tehohoito, suosittelen! 🙂

 3. Your Face myy suoria, klassisia mustia housuja viidessä eri mallissa. Kaikissa alkaa koot jo 32-koosta ja vaihtoehtoina on kolme lahkeenmittaa, eli myös lyhyt löytyy. 🙂 Jonna-niminen housu on niistä kaikkein kapein, vois toimia sulla. 🙂

 4. Anonyymi: joo sinne oonkin huomenna matkaamassa kun pari kaveria mangossa töissä, niin osaa autella! kiitos vinkistä !:)

  Joanna: hei kiitos vinkistä! mitä toi naamio niinkun tekee? tai siis onko kosteuttava, ravitseva vai rakennepaikkaava?

  Viivi: no sä sanoit niistä jonnistä, mutten kerennyt tulla ostamaan! 🙁 missä täällä on your face?!

 5. mulla on se käsitys noista lorealin ja kerastasen eroista, että kerastaseen on käytetty niitä laadukkaampia ainesosia…Luulisin että tämä kerastasen on hoitavampi ja "täyteläisempi" joten kestääkin kauemmin 🙂 eli siitäkin syystä kalliimpi! mutta tuskinpa lorealin vastaavassakaan mitään vikaa on 😀

  -Heidi-

 6. Ainesosissa ei ole todellakaan eroa. Kalliimpiin ei käytetä ns. "parempia ainesosia" , ei todellakaan. Selvää on, että toisessa maksaa merkki, kerastase. Toisessa ei. Tuotteissa voi olla aivan täysin samat ainesosat! Ja muistahan,että hiusten hyvinvointiin vaikuttaa paljon sisäilma. Hiukset ovat hyvä kosteusmittari. Eli jos ilma on kuiva, hiuksetkin on.

 7. Your Facea myydään ainakin aleksi13-liikkeissä:) Niilla on Helsingissä kyllä oma liikekin ja ainakin Jumbossa taitaa olla.

  Ellen nyt ihan väärin sano 😀

 8. Heidi: mäkin ajattelin just jotain tämmöstä 🙂

  Anonyymi: niin.. en osaa sanoa. Toisaalta luulisi, ettei kuluttajia nyt aivan näin räikeästi huijattaisi, kun on kuitenkin yleisessä tiedossa, että Loreal Professional ja Kerastase ovat samaa puljua. Hintaero on kuitenkin yli puolet enemmän, joten ois hassua jos kaikki tossa hintaerossa ois pelkkää ilmaa 🙂

  Anonyymi: hööh, en jaksais lähteä jumboon asti bussilla. Pitää käydä aleksilla katsastamassa, jos lötyis noita jonna-housuja! 🙂

 9. Bershkassa oli semmosia kangashousuja tarjolla tosi pieniä kokoja. Tosin se ei taida nyt auttaa, ellet ole tekemässä päiväreissua esim. Tallinnaan.

 10. osaat varmaan sanoa tuleeko noihin feeluniquen tilauksiin jotkut toimituskulut? katselin että lukis free delivery, mutta epäilen että suomi ei kuulu tähän joukkoon:D

 11. Heii nyt kun tuli "puhetta" noista hiuksista niin käytitkös sä silloin sitä PolyBlonden suihkutettavaa vaalentajaa? Tajusitkohan mitä tarkoitin.. 😀 Ostin semmosen kesällä ja se on edelleen avaamaton, niin mietiskelin että toimiikos se oikeesti? Vai heitänkö sillä vesilintua..

 12. Fredalla on liike Piccola Donna, joka on pienille naisille suunnattu liike. Siellä voisi olla sun kokoisia "bisnesvaatteita".

 13. Mulla on tuo Elixir Ultime ja voin sanoa että ihan täysin rahansa arvoinen tuote! On korvannut täysin kaikki latvasuojat ja kiiltoseerumit. Älyttömän riittoisa ja muutenkin ihan pakko-ostos. Voin siis suositella!

 14. anni: joo käytin! mun piti ottaa ennen -ja jälkeenkuvat, mut oli kaikkea hommaa ja unohdin sen jälkeen-kuvan ja nyt oon käynyt kampaajallakin jo 😀 kyllä se siis tehos! ota ihmeessä mukaan seuraavalle etelän reissulle tai säästä ens kesäks!

  ANonyymi: en valitettavasti enää kerro täällä työasioista 🙂

  Anonyymi: hei KIITOS!!! sinne siis tänään 😀

  Maia: hitto, kerkesin jo tilata ton eikä kyllä oo (vielä) stokkan kantiskorttiakaan 😀

  snn: jee, toivottavasti toimii mulla myös! 😉

 15. poly blonde-anonyymi: sun kommentti ei ollut jostain syystä tullut mun sähköpostiin hyväksyttäväks! testasin sitä jo ja otin ennen kuvat, mut en tajunnu ottaa lopullisia jälkeen-kuvia, kun kävin kampaajalla jjust viime viikolla !:(

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.