M by MJ-korvakoruja

En oo varmaan koskaan maininnut, koska en täällä blogissa mene kovin syvällisesti näihin mun muoti-aiheisiin intoiluihin, mutta rakastan Marc By Marc Jacobsin asusteita! M.J:n tämän ”edullisemman” sivumerkin laukut eivät oikeastaan ole koskaan herättäneet mussa minkäänlaisia tunteita, vaikka päälinjalta, Marc Jacobsilta löytyykin useampi todella varteenotettava malli, kuten nyt vaikkapa klassinen Marc Jacobs Classic Quilted Stam.

Vaikka en tarvitsisi enää yhtäainutta uutta korua, oon ihaillut näitä Marc by Marc Jacobsin korvakoruja nyt iät ja ajat eBaystä sun muualta, nää nyt on vaan niin söpöjä!! ShopBopista löytyykin varsin kattava kokoelma eteenkin näitä korviksia. Korujen lisäksi löytyy vaikka mitä kivaa, kuten iPhonen kuoria, läppäreiden koteloita..

1. Voiko olla söpömmät nää omppu-napit?!
2. Nää söpöläiset mulla onkin jo..
3. Kultaiset sydämet on mun himotuslistan kärjessä tällä hetkellä.. Ehkä seuraavasta palkasta 😉
4. Eivätkä nämäkään sydämet mustavalkoisena..
5. ..tai pinkkipunaisena yhtään hullumpia ole! 🙂

 Nyt alkoi vielä kieltämättä kiinnostaa nää punakultaiset napit, joita en ollutkaan vielä aikaisemmin huomannut!

Mitkä ylläolevista sinä kelpuuttaisit omaan korukokoelmaasi?

20 vastausta artikkeliin “M by MJ-korvakoruja”

 1. Kultaiset sydämet <3 Aloin jo tiiraileen tota nettisivua, että pystyykö tilaan Suomeen 😀

 2. söpöimmät on varmaan noi vikat 😀 vaikuttaa muuten tosi hyvältä sivustolta, täytyy käydä kattomassa tarkemmin 🙂

 3. Nyt on kyllä sellainen fiilis etten voi elää ilman noita mustavalkoisia/pinkkipunaisia sydänkorviksia!!! Ihanat <3

 4. Eeii älä, menin kattoo nuo iphone kuoret, pakko laittaa tilaukseen tuo mustalla pohjalla pinkkejä sydämiä! Ei siinä että noissa korviksissa ois jotain vikaa…..

  Tee se iphone postaus please? 🙂 Oma iphone oottelee tuolla laatikossa että numero vaihtuu oikeelle operaattorille ja et saan sen käyttöön, arvaa onko tuskallista tää odottaminen!! vielä viikko ja 2 päivää.. huoh.

 5. Hei etkö ollukki ennen Glitteriä töissä siinä outletissä joka oli entisen Biancon yläkerrassa 😀 hahah mikä selitys.

 6. Linsku: ehkä 🙂

  Natalia: ne on kyllä ihan superkivat!:)

  Elli: 2&3 on mun lempparit kans! toiset tosin onneks löytyy jo 😉

  Anonyymi: voieiiii sulla on tosi pitkä odotus! voin kuvitella kuin rassaa!! mut voi sitä iphonea käyttää myös ilman liittymää ja hommailla kaikkea koti-wlanillä! 🙂 itseasiassa se apps-postaus eteni tänään aamulla taas himpun verran, kyllä se tulee hitaasti mutta varmasti haha!

  Laura: joo olin ihan superkauan sitten siis! ahhaha miten kukaan muistaa :DD

 7. onks toi shopbop nyt ihan luotettava sivusto? kauan toimitus kestää? katselin minnetonkan kenkiä ja ballerinoilla oli hintaa alle 30e, kun nellyssä maksoi vähän alle 200e? Voiko olla aidot ;o? kiitti jos vastailet, hyvää syksyä, oot tosi kaunis :)!

 8. No voiski räpeltää sitä iphonea, mutta en oo uskaltanu laittaa sitä sim-korttia sisään ennen aktivointia, ja jos aktivoin sen nyt, niin mun nykyinen sim-kortti lopettaa toimintansa enkä voi sitte soittaa 😀 Hankalaa.. Voiskohan sen uuden simin sitteki jo laittaa sisään ja vähän testata..apua!

 9. Mulla on hyvä muisti 😉 Eiku aloin lukee tätä sun blogia aika vasta ku yks kaveri täältä Savonlinnasta vinkkas että lukee jotai blogia jonka kirjottaja on Jyväskylästä, siis ku kuuli että mä oon myös sieltä. Ni sitte ku ekan kerran katoin tätä, mietin että oot jostain kauheen tutun näkönen, siis jostain muualtaki ku Gliitteristä. SIELTÄ SIIS! Ei kai se kauppa ollu hengissäkää ku ehkä vuoden?

 10. Tiia: on kyllä! 🙂

  MArjaana; joo ne on mun ostoslistalla seuraavana 😉

  Tiina: on luotettava ja ihan aitoja 🙂 suomessa ja nellyssä nyt on monet tuotteet aika ylihinnoteltuja tullien ja rahtien yms vuoksi. Tosin noihin tulee tulleja päälle, mut tuskin ne alle 100e-tilaukseen paljoa tekee 🙂 Kivaa syksyä sullekkin!

  Anonyymi: siis voi sitä käyttää ilman sim-korttia, sitä siis piti tarkoittaa aiemmassa kommentissa! siitä vaan käyttämään! mä ainakin asensin sen jo valmiiks ennenkö sain simin 🙂

  Yanna: byäää, menin katsomaan hintaa mut ne oli loppuunmyyty! 🙁 buu, oisin kans halunnu ne. Noi on n.30e, eikä noin pieniin tilauksiin tuu onneks tullejakaan!

  Laura: aijaa hahahah! joo siis se oli spiritin outlet ja se siirty kokonaan ruoholahteen missä on se iso warehouse 🙂

 11. Nuo kultaiset sydämet.<3 ja yhet ihanat kultapallerot löyty kans tuolta! ja niitä oli vielä jonaki vaaleanpunasävysinäkin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.