Ikean palapelejä..

Tänään on vika vapaapäivä ennen huomista töiden alkua ja pitäisi saada vaikka mitä aikaiseksi. Toisinsanoen tänään tiedossa busy day..tai siis jos otetaan huomioon esimerkiksi parin edellisen päivän kuormittavuus (asteikolla 1-10 sanotaanko 2 :D).

Tänään tiedossa:
– Matkakortin lataus
– Työvaatteiden osto
– Tiskaus (arghh!! pelkästään jo tää nostaa kuormittavuuden sinne kasin paikkeille)
– Siivous
– Kaiken laittaminen valmiiksi aamuksi
– Henkinen valmistautuminen
– Työmatkan läpikäyminen kerran ja ajan otto (tiedän, oon vähän neuroottinen..)
..ja pari muuta asiaa.

Sain eilen tosiaan vihdoin ja viimein mun kalusteet kotiinkuljetettuna, eli tällä hetkellä mulla on jo peräti ruokapöytä jonka päällä ruokailla.

Tuolien ja pöydän kokoamisesta suoriuduin aivan itse (jee!), vaikka toi pöydän 50-kiloisen lasilevyn nostelu vähän tuottikin ongelmia..

Mun kaveri tuli onneks pähkäilemään mun kanssa ton Malm-lipaston kokoamista. Olin näköjään unohtanut vasaran Jyväskylään, mut onneks tapit sun muut sai kätevästi nakutettua (viivi :DDD) lasisella Priorin-purkilla.. Kyllä kekseliäisyys palkitaan! Nyt on vaan oikean käden kämmen lievästi hellänä siinä nakuttelusta ja ruuvailuista. Palkittiin itsemme kaikesta tuntien aherruksesta tonnikalasalaatilla!

Nyt on siis pari huonekalua enemmän, eikä enää ihan niin kolkkoa kun ennen. Vielä ois edessä mm. maton ja sen sohvan hankkiminen, jonka jälkeen voisin miettiä vähän tätä lopullista huonejärjestelyä, ruokapöydän paikkaa sun muuta. Rakastan mun uutta kotia! ♥

Ps. Huomasin yksi päivä ainakin itselleni aivan uuden hyvinvoinnin nettikaupan Ecodealin ja kävin aamulla klikkailemassa tilaukseen mm. Dr Hauschkan kasvoöljyn syksyä varten, kurpitsansiemeniä salaatteihin käytettäväksi ja detox-hauduketeetä. Suosittelen tutustumaan! 🙂 Toimituskin tulee Siwasta haettavaksi veloituksetta, yay!

17 vastausta artikkeliin “Ikean palapelejä..”

 1. Mulla ois noi Ikean palapelit edessä lauantaina, oon kuukauden ollut ilman ruokapyötää niin vihdoin päästään lähtee se hakee, voi olla että sielu ei kyl kestä kun koko kämpän kalusteet pitäis ostaa ja koota mutta minkäs teet!

  Mulla on myös ostoslistalla toi malm lipasto, tarviiko sitä kiinnittää seinään niil kaatumis esteil vai pysyykö se pystyssä ilmankin? 😀

 2. Anonyymi: niinpä ja kiitos! 🙂

  HarMonica: just eilen mietin, että ei luoja jos ois koko koti koottavana 😀 siis kyllähän toi malm siis ohjeiden mukaan PITÄIS kiinnittää seinään, mut mulla ei kyllä oo mitään tarvittavia vehkeitä millä sais reiät tohon kiviseinään, mutta onneks pysyy kyllä pystyssä siis ilmankin 😀

 3. Mullaki alkaa huomenna työt uudessa paikassa!:P kolmen kuukauden loman jälkeen voi olla pieniä sopeutumisvaikeuksia aamuherätyksien kans. 😀

  Mä oon käsittänyt niin, että nuo Ikean suositukset huonekalujen seinään kiinnittämisestä on sen takia, ettei lapset saa kaadettua mitään. Meillä on pieni Malm ja jos se jotain vahinkoa tekee lapsen sitä yrittäessä työntää, niin jäljet lattiaan. 😀

 4. Millasta on nyt asua Helsingissä? Oletko jo kotiutunut vaikka koti on vielä kesken? 🙂 Hyvältä näyttää tähän mennessä 😀 Tuo lipasto on muuten toosi kiva koota.. Jätin sen suosiolla kaverille aikoinaan ja se oli onneks vaan yks pieni 😀

 5. Ihanalta näyttää sisutus, otathan sitten kuvia kun kotisi on valmis? minusta on ihana katsella kuvia kauniista kodeista 🙂 Niin ja onnea uuteen kotiin!

  diamondgirl-janika.blogspot.com

 6. mitä mieltä olet tigin urban antidotes resorrection hoitoaineesta ja shampoosta? kerro vähän kokemuksiasi, tuliko hiukset parempaan kuntoon? =)

 7. Näyttää ihanalta! Mihin sä siis olet menossa töihin jos saan kysyä? Multa on jotenkin mennyt ihan ohi 😀

 8. Kivalta näyttää! Mulla alkais myös työt huomenna uudessa paikassa, mut flunssan takia siirtykin maanantaihin.. Ois voinu mennä jo töihin 🙂 Ja hei, ite kävin kans läpi työmatkaa ja testasin jopa kauanko menee pyöräillessä! Eipähän tartte sitten hermoilla 😀
  Kauheesti tsemppiä töihin ja muutenki! 🙂

 9. Ihan mielettömästi tsemppiä ekaan työpäivään!<3 Kaikki menee varmasti ihan loistavasti!
  P.S. Onpa hyvännäköinen toi Ikean pöytä+tuolit! Mekin tarttettais uus pöytä.

 10. Heii, olisitko kiltti ja vastaisit. Silloin kun ensimmäistä kertaa olit kassalla niin lähtikö se hyvin käyntiin ja oliko alussa vaikeuksia kaiken tarjous ja kampanja tuotteiden kanssa? Koska aloitin nyt maanantaina eräässä liikkeessä, ja eilen olin ensimmäistä kertaa kassalla elämässäni ja rahastin asiakkaita ja voin kyllä sanoa ettei aina mennyt täysin putkeen. Mietin, että olenko ainoa, tunnen itseni niin kömpelöksi kun kaikki niin uutta. 😀

 11. Ompas kiva toi ruokapöytä! 🙂 jotain ton tyylista voisin omaakin kotiin haluta JOS sinne mahtuisi noin iso pöytä. Tällä hetkellä ei oo ruokapöytää ollenkaa 😀

 12. ronja: niinpä <3

  diamond girl: joo toki, saattaa kyllä hetken vielä kestää kun en oo päässyt päätökseen sohvan kanssa 🙂

  ANonyymi: hah, niin kai sitten?! 😀

  Anonyymi: no mulla ei oo mitään kovin luotettavaa vertauspohjaa, kun käytän shampoita vähän satunnaisesti. Ihan ok tuote, mutta jos jotain vähän tehokkaampaa haluat, niin suosittelen varmaan joicon k-pakeja tai kerastasen korjaavia tai kosteuttavia pitkällä tähtäimellä, en siis huomannut kunmoista eroa.

  Miretta: ei sulta oo suinkaan mennyt ohi, en oo vaan maininnut 🙂

  miia: haha niinpä! mäkin olin kahtena ekana päivänä 30min ajoissa, haha 😀 kivaa uutta työtä sullekkin!

  Viivi: KIIITOS!! 🙂 onneks meni aikki nappiin!

  Pipari: joo voin tehdä 🙂

  Anonyymi: olin siis joskus 5v sit ekaa kertaa kassalla, enkä siis muista yhtään oliko vaikeaa. Riippuu siis varmaan aika paljon liikkeestä ja kassajärjestelmissäkin on eroja 🙂 toivottavasti sujuu hyvin kunhan opit, onhan se nyt varmaaan kaikilla tuollaista ensin!

  veerra: joo toi on kyllä tosi kiva! seuraavaan kämppään sit hankit 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.