Nutturadonitseja Glitterissä!

Olin aivan kokonaan unohtanut ilmoittaa, että sain pari päivää sitten tietoa, että ainakin Jyväskylän Glitteriin (ja todennäköisesti muihinkin) on vihdoin ja viimein saatu lisää näitä tämän postauksen nutturadonitseja!! Meillä oli ainakin ihan kohtuupitkä varauslista noista, mutta kannattaa käydä tiedustelemassa tilannetta, jossei donuja enää löydy hyllystä. Nyt siis niitä metsästämään! 😉

14 vastausta artikkeliin “Nutturadonitseja Glitterissä!”

 1. Hei,

  eikös noita kutsuta myös (hius)valkeiksi 🙂 itse ostin omani keväällä paikallisesta cittarista, olisiko ollut Iberon, mutta niitä oli kahta kokoa ja sitten oli vielä sellaisen "kummun" alle tarkoitettukin valkki. Joskus olen myös netissä noita nähnyt myynnissä 🙂
  P.S. kiva blogi sinulla, olen jo pitemmän aikaa seuraillut kommentoimatta

 2. Apua, kerkeenköhän saada omani! Ois pitänyt munkin laittaa nimi listalle. 😉 Noh, pitää käydä huomenna kurkkaamassa jos niitä vaiks ois tullu TOSI reilusti 🙂

 3. Mä oon ollut kans yksi donitsin metsästäjä siitä asti, kun esittelit sellaisen videolla. Ja aiemmin tänään kävin hakemassa omani. Onneksi kävin kyselemässä, koska olisi harmittanut lukea jälkeenpäin tämä postaus, että oishan niitä liikkeissä ollut. Mahtavia nää sun vinkit =)

 4. Ostin ton donitsin alkuviikosta ja voi Iines! Se on niin huonon hiuspäivän pelastus! Kiitos siitä videosta minkä teit sillon, niin osasin käydä itsellenikin sen hankkimassa! (: Ja on kyllä joka euron arvoinen vaikka ensin n. 9e hinta vähän hirvittikin.

 5. Elli: joo, veikkaan et ne taas loppuu aika nopsaa! onneks kerkesit saada omasi 😉

  Anonyymi: voi kiva että siitä oli apua! se on kyllä ihan huipputuote. Iloisia nutturahetkiä ;D

 6. Moi, minäki kävin tänä ostamassa täältä Rovaniemen Glitteristä tuon nutturadonitsin. Ajattelin eka että en saa peitettyä sitä ite donitsia, koska mun hiukset on aika ohuet. Mutta ei hätää, vaaleat hiukset peittää kuitenkin tuon vaalean donitsin sen verran hyvin, että vaikka se vähän "kuultaa" sieltä alta niin ei haittaa. Nutturasta tuli ihana, vaikka hiuksia on "vähän" nii nuttura näyttää siltä ku olis paksut hiukset!! PARAS KEKSINTÖ IKINÄ!:)

 7. Tänään kävin jyväskylän glitterissa niin donitseja oli vielä reilusti jäljellä ja niitä olikin tilattu oikein kunnon satsi.

 8. Anonyymi: niitä kysyttiin meiltä NIIIN paljon, että varmaan siks on tilattu hulluna! 🙂 pian ne kummiskin on aivan salettiin loppu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.