4444444444444444444444444444

Mun tietokone sekos eilen todennäköisesti lopullisesti ja rankan työpäivän jälkeen koko ilta menikin oikeestaan tiedostojen ja kuvien siirtämisessä ulkoiselle kovalevylle.. Kaivoin tuolta hyllystä varakäyttöön  mun Vaion miniläppärin, joka taas puolestaan ajaa mut niin hermon partaalle hitaudellaan. Oon just niin impulssiostaja, että oon varmaan jo huomenna kerennyt laittaa uuden tilaukseen, ihan vaan siks että pääsisi kaikkein helpoimmalla. Arghhh, tietokoneongelmat on raivostuttavin asia mitä tiedän!! Kaikki vaiva lisäksi vielä aivan turhaan, tottakai koko roska alkoi taas toimia kun unelma heti kun olin saanut hurrutettua tunnin ajan ne kaikki tiedostot sinne ulkoiselle.. Miksei kaikki tietokoneet vois vaan ihan kiltisti toimia ilman mitään häiriöitä ainakin sen 5v?!

Mun kone alko tykkäämään nelosista ja laitto niitä villinä minne vaan nyt ikinä satuin kursorini iskemään.

Käytiin eilen illansuussa kaverin kanssa taas yhdessä asuntonäytössä Vallilassa ja johan oli taas yhdenlainen kloriitintuoksuinen erikoisuus! Olin töiden jälkeen niin tööt, että kahden latte-kupin tiskaaminen otti jo tosi koville. Onneks oli eilistä ruokaa, mitä lämmittää nopsaa uunissa. Sama herkku ei varmaan maistu enää tänään ihan niin hyvälle kolmesti uunissa vierailleena.. Pitäis varmaan opetella semmoinen asia, kun pakastaminen, nyt kun kerta löytyy iso pakastin.

Ah, mulla on liukuva työaika, mikä on ehkä munlaiselle aamuihmiselle maailman paras juttu! Tästä lähtien patistan itseni ylös, ulos ja töihin aina aamu seitsemään, niin jää reippaasti aikaa elämiseenkin, vaikkei niissä 9-17-päivissäkään noiden viimeisen neljän vuoden iltavuoro-rumbien jälkeen todellakaan mitään vikaa ole 🙂

Pientä nuhaa näköjään pukkaa, joten viikonlopun pakotan itseni ihan vaan pelkästään nukkumaan ja lepäämään, vihdoin kun on saatu nää kaikki  stressinaiheet, kuten muutto, kalusteiden kokoaminen ja töiden aloitus hoidettua pois alta.

Kivaa perjantaita ja viikonloppua! Mitä luksusta, mullakin on aina tästäedes VAPAAT VIIKONLOPUT!! Aaaah yeah!!!!

15 vastausta artikkeliin “4444444444444444444444444444”

 1. Hei, en ala! Mikä se sellainen on kun liukuva työaika ja vapaat viikonloput?! :O Ei vaan, onnea<3

 2. Anonyymi: oon ihan hyvö tietokoneiden ja näiden "vikadiagnoosien" kanssa, OISKIn vaan jääny nelonen pohjaan mut ei, sekoomassa tää vaan on 😀 ei ollu eka kerta kun tää alkaa kirjottaa omiaan minne sattuu, blaah!

  Natalia: nojoo todellakin! 🙂

  Viivi: nojoo, ihan unelma! nyt oon vaan ihan poikki näistä aamuherätyksistä 😀

 3. sun blgi on tosi masentava, kuka jaksaa viettää 80% elämästään töissä? töitä töitä töitä töitä.

 4. Moi 🙂 Miekkonen arveli tuon 4-ongelmasi kuultuaan, että sulla on varmaankin langaton näppis? Jos on, niin vaihda pelkkä näppis langalliseen, asian pitäisi korjautua. Ne sekoaa.

  Langallinen näppäimistökin voi seota jos siellä on töhkää. Edelleen, kannattaa ensin kokeilla vaihtaa näppis ennenkuin ostaa uusi kone.

  Itsekin muutamia vuosia sitten vaihdoin langattoman langalliseen, eikä ongelman ongelmaa ole ollut. Osasyynä saattaa tosin olla se, että käytän Linuxia nykyään, eikä viruksia tarvitse pelätä. Linux-koneet nyt ei sekoile muutenkaan.

 5. ANonyymi: olipas masentava kommentti. Mistä päättelet, että vietän 80% elämästäni töissä? Teen 37,5h työviikkoa, kuten useimmat ihmiset 😀 hassut johtopäätökset olet vetänyt.. tosin ymmärrän, että olet varmasti vielä siinä iässä, ettet vielä aivan ymmärrä, että elämässä on tehtävä töitä. Noh, toivotaan että joku päivä ymmärrät ja osaat arvostaa kouluttautumista ja työntekoa!

  Lukija: ei kun mulla on tää ihan koneen näppis. Tää tosin on välillä ollut tosi outo muutenkin, hiiri (tai siis kursori) saattaa liikkua itsestään ja sivut vaihtua toisiin ilman mitään kosketusta, tosi spooky!

 6. Vielä kuului jostain sohvannurkasta miekkosen ääni: "ne voi olla myös hiirieleiden asetukset". En tiedä mitä ovat hiirieleet, mutta liittynee hiiren asetuksiin. Ne voi etsiä netistä ja asentaa uudelleen.

 7. Kiitti, pitää (yrittää) selvittää asiaa, tosin poikaystäväkään ei osannut yhtään sanoa vaikka on jo aikasemmi koittanut korjata näitä mun koneen häikkiä, joten pelkään et tää on lopullisesti hajoamassa 🙁

 8. Voi sentään. Multa itseltäni on just hajonnut pyykinpesukone ja nyt astianpesukone kirskuttaa äänelle mitä se ei ole uransa aikana vielä päästänyt. Yhtenä päivänä multa meni tietokoneen näyttö sekaisin. Luojan kiitos se palautui itsestään normaalitilaan 🙂

  Itsensä saa kipeäksi maksaa näiden koneiden kanssa, niin se vaan taitaa olla 🙂

  Tsemppiä! Ja onnittelut uudesta työpaikasta!! 🙂

 9. Tarvitsee nyt vastata että kerran sitä vain eletään! Mikä järki tuhlata nuoruutta siihen että ei tee muuta kuin töitä, musta on ahdistavaa lukea kun sun blogi on vaan että tänään töitä kuudesta aamulla ilta yhdeksään. Työt työt työt ja työt. Mulla on ensisijaisena perhe ja kaverit!

 10. Macbook Pro tai Air ja ongelmat eivät enää tulevaisuudessa vaivaa sinua 🙂

 11. Anonyymi: hei haloo, oon 24 ja valmistumassa, mitä mun pitäis sun mielestä sitten tehdä? istua kotona pyörittelemässä peukaloita, elää valtion rahoilla ja käydä joka perjantai ja lauantai rilluttelemassa ulkona vai?! Hohhoijjaa.. mitenköhän valtaosalle väestöstä onnistuu töiden ja perheen yhteensovittaminen, kun noi 37,5h työviikot ei todellakaan ole mikään poikkeus? Käyn nimenomaan töissä 7-15 (eli ihan tuikitavalliset 8h päivässä), JOTTA sitä aikaa jäisi MUUHUNKIN! onko ihan kamalan vaikea yhtälö sulle ymmärrettäväksi? Sori mut tommonen ajattelutapa ajaa mut raivon partaalle, jos sä oot itse valinnut tien olla työttömänä tai ikuisena opikskelijana ystäviesi ja perheesi vuoksi niin joo, ei muuta kun onnea tulevaan! Ei tässä maailmassa pääse mihinkään eteenpäin laittamalla aina ne kaverit ja perheen etusijalle, ihan kauniina neuvona vain. Ainakin valtaosa omista ystävistä JA perheestä käy ihan yhtälailla töissä samaan aikaan kun itse, joten en tietääkseni tässä mitään "menetä". Mun mielestä toisen ihmisen elämänvalintojen kritisoiminen on vähän epäasiallista..

 12. Anonyymi2: nojoo just 5min sit alko taas temppuilla verkkosovitin, oon NIIIIN menossa klikkaamaan sen mac book pro:n!!!! 😀 päätin jo ajat sitten, että ostan sen heti kun tää sanoo itsensä irti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.