Lauantai-illan Nelly-bongauksia!

Jotenkin hairahdin eilen pitkästä aikaa, toisinsanoen ekaa kertaa ehkä kuukauteen selailemaan Nellyn uutuuksia..virhe! Löysin taas varmaan sata juttua, jotka oisin voinut klikkailla tilaukseen vaikka samantien, mikäli tää muutonjälkeinen taloustilanne ois vähän paremmalla mallilla ens palkkapäivään asti.

Tai no jos ollaan ihan rehellisiä, niin onnistuin saamaan siis tänään ainakin jonkunasteisen hiusmurtuman mun pottuvarpaaseen iskemällä sen ihan helvetin kovalla voimalla mukulakivikadulla just sopivasti johonkin kirottuun koholla olevaan kiveen. Ylitettiin Ronjan kanssa vielä just sopivasti tietä punaisilla, joten ehkä tää vaan oli joku kosto jostain ylemmältä taholta. Kankaiset halpis-baltsut ei myöskään oo näköjään mikään maailman turvallisin vaihtoehto, ei ollut nimittäin eka kerta kun meinaan vähintään kompastua mukulakivikadulla..

Toisinsanoen mulla ei siis ollut koko iltana muuta tekemistä, kun istua ja surffailla netissä, kun kävely sattuu tällä hetkellä kohtuupaljon. Saa nähdä mikä tilanne huomenna, että täytyykö lähteä Mehiläiseen röntgeniin, mikäli tää kipu jatkuu tai varvas alkaa mustua. Varvasmurtumat on ehkä ikävin juttu mitä tiedän! 🙁

1. Sisters Pointin vähän juhlallisempi toppi. Aivan ihana, tarviiko muuta edes sanoa?!
2. Sisters Pointin yksiolkaiminen toppi syksyn juhliin. Tää ja toi eka Sisters Pointin toppi on tällä hetkellä mun seuraavan tilauksen kärkilistalla.

3. Vilan perusleggareita vaikka missä kivoissa väreissä, eikä hintakaan ole paha! Lilat löytyvät täältä, siniset täältä ja pinkit taas täältä (=mun lempparit!).

4. M by M:n perustoppeja tosi mukavantuntuisesta ja laadukkaasta mikromodaalista. Näitä itseasiassa tarviisin vaatekaappiin varmaan joka värissä. Käyttöikä varmasti vähän eri luokkaa Hennesin 5e-perustoppien kanssa. Tiilenpunainen, beige ja musta, lisäksi löytyy vielä muutamaa väriä.

6. Tän Serious Sallyn edullisen toppiksen oisin laittanut heti tilaukseen, jos tässä ois vaan ollut huppu..

8. Maailman ihanimman Rebecca Simonssonin (ainut ei-suomalainen blogi jota luen) Nellylle suunnittelemat legginssit lähtivät heti tilaukseen!! Löytyvät TÄÄLTÄ!

9. Pepe Jeansin vähän rennompi kauluspaita esimerkiksi töihin, tän kanssa jahkailen vielä hetken ihan ton hinnan vuoksi..


Tykkäsikö kukaan muu näistä mun Nelly-rakkauksista tai kärsiikö kukaan muu koskaan pienistä äksidenteistä mukulakivien kanssa?!

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(17892310)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

8 vastausta artikkeliin “Lauantai-illan Nelly-bongauksia!”

 1. Tuon Rut m.fl.-duffelin oon kotiuttanu ja pakko myöntää, että se on täyttä rakkautta, suosittelen siis! Se on ehkä hieman ohut, mutta se on sopivasti väljä, joten alle sopii isompikin neule. Kylmempiä ilmoja ootellessa 🙂

 2. Varvasmurtumaepäilyjä ei yleensä kyllä kuvata (tai ei ainakaan pitäisi kuvata) koska hoitona on jok.tap vain varpaan teippaaminen ja lepo. Turha säteilyttää.

 3. Tiia: nojoo!! (valitettavasti) 😀

  Nanna: Hmmm.. selaileppas ihmeessä!

  Annis: aijaa, hitsi mun ois pakko saada joku uus talvitakki noiden kaikkien 4v-vanhojen seuraks ja toi ois yks hyvä vaihtoehto 🙂

  Anonyymi: aa, viimeks mulla kunnallisella kuvattiin, voihan tietty riippua paikoistakin, luulis että työterveydessä ollaan tarkkoja. Ois vaan kiva itse tietää onko siellä jotain, että pitääkö linkuttaa ja välttää astumalla sillä, jos siellä nyt vaan onkin joku tärähtänyt. Pitää tänään itse teipata se jossen jaksa raahautua 🙂

  Anonyymi: mäkin oon oottanut.. ei ainakaan näillänäkymin 🙁

 4. tuli mieleen, musitatko kun fiffe kerto joskus kun alotettiin lukio miten se oli menny koulun eessä päin punasia ja lokki kakkas sen päälle.. siitä asti oon ollu melkein 100% kävelemättä päin punasia, ois pitäny arvata et näin käy heti!!:(

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.